stefankm Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Има ли нещо с което да наредия иконите и да не ми се местят всеки път като променам резолюцията или като му се прииска на WinXP омръзна ми да ги подреждам всеки път след като рестартирам. Махнал съм ауто-подреждането но не помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ako ikonite sa ti mnogo i smenish ot po-goliama na po - malka rezulutsia niama nachi vinagi se prenarejdat za tova edin print screen posle go slagash za desktop i si gi podrejdash otgore )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Има ли нещо с което да наредия иконите и да не ми се местят всеки път като променам резолюцията или като му се прииска на WinXP омръзна ми да ги подреждам всеки път след като рестартирам. Махнал съм ауто-подреждането но не помага. Da, naistina....goljama dosada e, osobeno ako imash dosta ikoni po desktopa i si gi podrejdash stilno (kato mene ) .Ako imash shansa da si s ATI videokarta - ti preporachvam da si kachish ATI TRAY TOOLS (ima go na wareza). S neja osven mnogoto ekstri za upravlenieto i clocka na kartata ti imash i funkcia za zapazvane i vazstanovjavane poziciite na ikonite na desktopa. Pod XP az lichno polzvam neja. Pod 98 polzvam druga. A ako ne si s ATI, pusni mi edin PM - njakade imah druga, otdelna programka samo za tova (pod XP) - shte ja kacha na wareza da si ja teglish (teglite). Edit: Potarsih Ati Tray Tools...ne moga da povjarvam, njama ja vav wareza....shte ja kacha i neja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 аз нямам проблеми с подреждането на иконите тъй като имам само 1 А мога да ти препоръчам PowerStrip - тя също си има запаметяване на позицията на иконите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Качени са. Ето линк към Ati Tray Tools, за тези с АТИ видеокарти няма нужда да качват отделна програма за целта. И линк за самостоятелната програма. 'Програма' е силно казано, тъй като дори не иска инсталация, но върши точно това, за което е направена. Ако на някой му трябва същата, но за 98 - да се обажда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefankm Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 Качени са. Ето линк към Ati Tray Tools, за тези с АТИ видеокарти няма нужда да качват отделна програма за целта. И линк за самостоятелната програма. 'Програма' е силно казано, тъй като дори не иска инсталация, но върши точно това, за което е направена.Ако на някой му трябва същата, но за 98 - да се обажда. <{POST_SNAPBACK}> EEEE super si be. Mnogo 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 на десктопа си имам 4 икони и никога няма да имам повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.