Jump to content
BulForum.com

Кампания Анти Рафтър!!!!

parkur

Recommended Posts

ако искаш да се видим някъде да видим кой е межатурка а? охлюв.

и скоро всичко като стане на частни фтп-та аз ще си свалям от torrenta и от muleto щото имам луд външен аааааай

има една поговорка... Гузен негонен бяга. като се видим да няма "абе кво се занимаваме с глупости ся". ще сваляш от torrent или p2p АКО ИМА ТАКИВА.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
има една поговорка... Гузен негонен бяга. като се видим да няма "абе кво се занимаваме с глупости ся". ще сваляш от torrent или p2p АКО ИМА ТАКИВА.

бъди спокоен ще има p2p още много време в BG, ама много, помни го това от мен.

бъди спокоен ще има p2p още много време в BG, ама много, помни го това от мен.

хахаах

ми то хубаво че ще има в BG. ама не мисля че това те устройва... от BG надали ще намериш warez-а който ти трябва при положение че всичко ще е платено. и ти от BG ли теглиш с 100КБ/сек че се биеш в гърдите?

офтопик: само локален и то не чак толкова

ахахаааааахах

хахаах

ми то хубаво че ще има в BG. ама не мисля че това те устройва... от BG надали ще намериш warez-а който ти трябва при положение че всичко ще е платено. и ти от BG ли теглиш с 100КБ/сек че се биеш в гърдите?

отвсякъде човек!!!! докато забранят p2p мрежите в световен мащаб ще минат много години и аз вече няма да св вълнувам от това да тегля или да не тегля и с колко и.т.н

само за пояснение... 100KB/сек не са толкова много колкото ги изкарваш. в сравнение с US и UK са си направо смешни. скоро и в българия няма да са много.

Обиди, offtopic, по два поста един след друг... още някакви нарушения ще има ли?

@parkur: след като си пуснал темата си длъжен да приемеш, че ще има мнения, различни от твоето. Иначе най-добре да не я беше пускал. Първоначално мислех, че целта е просто да се даде гласност на кампанията и ако се спори, да се спори аргументирано и без много много патос, но явно съм се лъгал.

Topic closed.

1. Като не ви кефи рафтър е логично да не сваляте от него, а не да му правите реклама. Другото са лиготии. Че момчето е просто - такова си е.

2. Дадената картинка в първия пост не е съобразена с правилото на форума за сигнатурите и е прекалено голяма (на височина). По този повод я премахнах от всички профили. Виждам, че има хора, които се кефят на тази картинка - да си сложат новия код от първия пост в темата - в него замених картинката с по-малка, която е в тон с форума. Все пак няма да гледаме 200+ пиксела сигнатури...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...