Jump to content
BulForum.com

Кампания Анти Рафтър!!!!

parkur

Recommended Posts

Днес ще е рафтър, утре кои знае. То може и сички дет качват мп3-ки да почнат да правят кат него. И тогава ....

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Както каза Караман, негови песни са звучали и по bTV(не съм ги чувал, оставам на неговите думи само). Тогава се радвам че БТВ са станали за смях, че не са си купили правата за песните - все пак са медия, при това собственост на милиардер - Рупърт Мърдок. Едва ли му е проблем да плати например на Мазонакис за To Gucci Forema ..

Говорим за частния потребител .. какво ви пречи 2секундната рекламка ? Още повече, че поне по-рано ги слагаше на супер незабележими места(не е като например по време на някое рапиране да преебе текста с маркировката си). Или ви пречи да продавате дискчета на приятели, които ще се усетят откъде да си ги свалят сами ли ? Май има нещо такова ..

Като сте толкова против Рафтър, защо само си чешете езиците ? Отваряте сайта без проблеми, виждате имената на песните и има достааатъчно много източници на музика, че да му направите конкуренция(eMule,soulseeker,MP3 FTPz,..). Представете си rafter.data.bg и например warezru.data.bg(пък дори и да не е хостнато на дата.бг), като съдържанието е едно и също и единствената разлика е в липсата на маркировка при второто? Айде направете го де .. или е по-лесно да си чешем езиците против рафтър ?

П.С. По едно време, незнам сега, arenabg бяха почнали също да си маркират игрите, като слагаха едно текстово файлче в тяхното ISO. Да не говорим, че в европа е напълно нормално да се оставя някакво nfo/diz файлче, маркиращо през кои сайтове е минало(понякога стават доста :P).

П.П.С. Песничката против Рафтър кефи, въпреки че мразя БГ-"рап" :)

Аз незнам какъв е вашия проблем със рафтър'а каквато музика има той всеки може да има също без гадния му едит,лично мое мнение тоя пич го слагам в задния си джоб музикално отножение,не съм срешнал с нещо да ме изненада , лично аз съм му пускал рикуест ,който и до този момент си седи не изпълнен ,такаче един обикновен човек е рафтъра

Човека така е решил така е направил, като не искате да сваляте недейте.

Да, този човек така е решил, утре може още 50 човека като него пак така да решат и тогава какво ще стане :confused Пак може би ще кажеш като не искате да сваляте, ами недейт.... всъщност що направо не престанем всякакво сваляне, ами че той този интернет да не би да е за сваляне случайно ??? DVD- та са по 2-3 лева под наем, а за музиката да вземем да си купуваме пак пиратските дискове за по 5-6 лева, върху които отново може да чуете, онова " прекрасно " : Рафтерд дата.бг :sick и тогава - може би ще преминете към закупуване изцяло на оригинални дискове....

Въпросът дори не е толкова до конкретната личност Рафтер, която си избива някакви комплекси по този начин, а до принципа... трябва най- после да осъзнаем, че колкото повече допускаме подобни фриволия и простотии в живота ни, днес може да не ви засяга лично, но утре - може и да касае точно вас и тогава вече ще е проблем нали??? ...............

виж сега мой човек, ти си доста жалък тип. Ти поздравяваш човека, който се подиграва с музиката ве не разбираш ли? кажи като ти е толкова ъкъла в коя страна го има това ве а? смешник... Той тегли музиката от други хора и после си мисли че е негова, баси комплексара. Наистина който не му харесва да не тегли оттам да съгласен, НО кажи ми ако Veli си сложи по средата на филма една 2 мин. реклама: "здравейте аз съм Veli вие гледате този филм благодарение на мен", кажи ми тогава като ти кажат "еми ако искаш си тегли от другаде" тогава кво ще направиш ве паляко...хаахахахаахахах

В коя друга страна трябва да го има? ти от къде знаеш дали го има? да си подучувал, че RIAA умишлено развалят песните в Kazaa.. и то песните с най-голяма бройка. тази която може да се свали от най-много места, а не някоя дето може да я дръпнеш от 4-5. тва определено не е в България. как мислиш? и те не слагат някаква рекламка, а направо прецакват парчето. нямаш си на идея колко псувни са изяли от моя страна.

виж сега чел съм всяка дума от всяка тема по въпроса, не трябва да позволяваме на хора комплексари по такъв начин да се подиграват, просто не трябва. Аз никога не съм теглил музика оттам и наистина незнам дали знаеш ама външния на мен ми е 100 кб/с и хич не ми пука от къде ще тегля музика и както сам разбираш не става въпрос за мързел, а за това че трябва да покажем че това си е гавра. ТОЙ НЯМА ПРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

човека не е комплексар. стига сте ползвали тази дума всеки път когато някой направи нещо. по същата логика може да се каже че ти си комплексар след като подемаш тази инициатива. "Айде да се дигнем на бунт, защото той си маркира песните, а аз съм толкова мързелив и не мога да си изтегля песните от вънка.. нищо че имам 100КБ/сек." той има такова право да ги разваля.. каквото имаш и ти да ги имаш на компютъра си без да ги притежаваш на оригинални Аудио дискове.

Къде е пречката?! Още повече, че цена от 2-3 лева за DVD под наем е нищожна. За най-новите заглавия - по кината пак е толкова.

надявам се да останем с най-добри чувства  :punk  :punk  :punk

тука в наща махала даже са по 50ст. DVD-тата под наем. :)

Днес ще е рафтър, утре кои знае. То може и сички дет качват мп3-ки да почнат да правят кат него. И тогава ....

тогава ще си купуваш диска.. както си му е реда. стига сте чакали без пари.. щом искаш нещо по принцип трябва да платиш за него. така се върти икономиката... производство... потребление. не може да не плащате за филми и музика нищо... и да чакате продължение. не става просто. никой няма да работи за без пари. тоя Starcraft 2 примерно.. дето го чакате всичките (или повечето) щеше да е излезнал отдавна ако всеки който играе игри на Blizzard .. си беше купил играта и всичко беше както си му е реда.

Искате ли да му чупим главата? :rolleyes:

ти отивай... ние ще дойдем след малко.

Да, този човек така е решил, утре може още 50 човека като него пак така да решат и тогава какво ще стане  :confused 

Ще стане да научим, че ИНТЕРНЕТ идва от корена Интер, значещ международен. Ако успяваш да ми с'фанеш намека, миличка

@parkur - разваля музиката по целия свят, така ли ? Аз пък си мислех, че качва развалени парчета в личното си пространство в дата.бг

той може да качва парчета в личното си пространство в дата.бг ама когато той качи няква песен, ако случайно нея я има неговата остава другата се трие разбираш ли? за това става въпрос като не си наясно за кво пишеш глупости

Да, този човек така е решил, утре може още 50 човека като него пак така да решат и тогава какво ще стане  :confused  Пак може би ще кажеш като не искате да сваляте, ами недейт.... всъщност що направо не престанем всякакво сваляне, ами че той този интернет да не би да е за сваляне случайно ??? DVD- та са по 2-3 лева под наем, а за музиката да вземем да си купуваме пак пиратските дискове за по 5-6 лева, върху които отново може да чуете, онова " прекрасно " : Рафтерд дата.бг  :sick и тогава - може би ще преминете към закупуване изцяло на оригинални дискове....

Въпросът дори не е толкова до конкретната личност Рафтер, която си избива някакви комплекси по този начин, а до принципа... трябва най- после да осъзнаем, че колкото повече допускаме подобни фриволия и простотии в живота ни, днес може да не ви засяга лично, но утре - може и да касае точно вас и тогава вече ще е проблем нали???  ...............

кой е казал че интернета е да се сваля пиратско? ми няма да сваляш.. комплексарка. ти какво си мислиш? че ще точиш вечно за без пари.. скоро всичко ще е на частни FTPта и като искаш да го имаш.. ще плащаш за пиратско .. или ще плащаш още повече за оригинално. така че недей да знаеш много кой е комплексар и за какво служи интернета. БАНДА КОМПЛЕКСАРИ. ходете на училище вместо да се чудите срещу кой да се вдигнете на бунт по простата причина че в живота сигурно сте мижадурки които никой не забелязва.

той може да качва парчета в личното си пространство в дата.бг ама когато той качи няква песен, ако случайно нея я има неговата остава другата се трие разбираш ли? за това става въпрос като не си наясно за кво пишеш глупости

наясно съм и го и прочетох в темата. А ти наясно ли си, че не го трие той? А наясно ли си, че не само дата.бг предлага фрий хостинг? Да не говорим в момента колко е стабилна

Ще стане да научим, че ИНТЕРНЕТ идва от корена Интер, значещ международен. Ако успяваш да ми с'фанеш намека, миличка

Първо, едно уточнение - не съм ти миличка, и второ - много добре схванх намека ти, но каквото и да изначава интернет, означава че имам право да избирам откъде да си свалям музиката без да се съобразявам с някакъв си рафтер и факта, че на него му кефнало да маркира музиката.......

Първо, едно уточнение - не съм ти миличка, и второ - много добре схжанха намека ти, но каквото и да изначава интернет, означава че имам право да избирам откъде да си свалям музиката без да се съобразявам с някакъв си рафтер и факта, че на него му кефнало да маркира музиката.......

Е тогава кво ти пука толкова от Рафтър, че скачаш против него ?

хайде сега един въпрс с повишена трудност: Rafter ли прави музиката, за да я разваля??????

Мисля, че отговорът можеш да откриеш в последното изречение на отговора на Veseo :) /"Аз пък си мислех, че качва развалени парчета в личното си пространство в дата.бг"

В коя друга страна трябва да го има? ти от къде знаеш дали го има? да си подучувал, че RIAA умишлено развалят песните в Kazaa.. и то песните с най-голяма бройка. тази която може да се свали от най-много места, а не някоя дето може да я дръпнеш от 4-5. тва определено не е в България. как мислиш? и те не слагат някаква рекламка, а направо прецакват парчето. нямаш си на идея колко псувни са изяли от моя страна.

човека не е комплексар. стига сте ползвали тази дума всеки път когато някой направи нещо. по същата логика може да се каже че ти си комплексар след като подемаш тази инициатива. "Айде да се дигнем на бунт, защото той си маркира песните, а аз съм толкова мързелив и не мога да си изтегля песните от вънка.. нищо че имам 100КБ/сек." той има такова право да ги разваля.. каквото имаш и ти да ги имаш на компютъра си без да ги притежаваш на оригинални Аудио дискове.

тука в наща махала даже са по 50ст. DVD-тата под наем. :)

тогава ще си купуваш диска.. както си му е реда. стига сте чакали без пари.. щом искаш нещо по принцип трябва да платиш за него. така се върти икономиката... производство... потребление. не може да не плащате за филми и музика  нищо... и да чакате продължение. не става просто. никой няма да работи за без пари. тоя Starcraft 2 примерно.. дето го чакате всичките (или повечето) щеше да е излезнал отдавна ако всеки който играе игри на Blizzard .. си беше купил играта и всичко беше както си му е реда.

ти отивай... ние ще дойдем след малко.

разбира се че трябва да купуваме дисковете, но

мислиш ли че в момента в България хората имат пари да си купуват оригинални дискове а?

btw Rafter си е комплексар

разбира се че трябва да купуваме дисковете, но

мислиш ли че в момента в България хората имат пари да си купуват оригинални дискове а?

btw Rafter си е комплексар

Ще си купуваш ако трябва и на 2 години по един диск ... :woot Ние сме свикнали да имаме по десетки хиляди парчета на аванта :) И аз съм в това число, но ... просто казвам какъв би бил евентуалният изход. :)

Кво сте ревнали против тоя Рафтър???Май само се чудите кой да оплюете.Пича е направил усилието да свали тези песни и е в правото си да прави с тях каквото си иска-ако иска няма да ги качи,ако иска ще ги маркира,негово право е и да замени половината от песента със звука на собствената си пръдня.Няма да сваляте от неговите песни и точка.Поскате Мулето,Каазата,Соулсийка или някъв друг сайт и си дърпайте на воля,ама вас нали ви мързи,пък и е гот да плюеш вечно срещу някой

кой е казал че интернета е да се сваля пиратско? ми няма да сваляш.. комплексарка. ти какво си мислиш? че ще точиш вечно за без пари.. скоро всичко ще е на частни FTPта и като искаш да го имаш.. ще плащаш за пиратско .. или ще плащаш още повече за оригинално. така че недей да знаеш много кой е комплексар и за какво служи интернета. БАНДА КОМПЛЕКСАРИ. ходете на училище вместо да се чудите срещу кой да се вдигнете на бунт по простата причина че в живота сигурно сте мижадурки които никой не забелязва.

ако искаш да се видим някъде да видим кой е межатурка а? охлюв.

и скоро всичко като стане на частни фтп-та аз ще си свалям от torrenta и от muleto щото имам луд външен аааааай

ако искаш да се видим някъде да видим кой е межатурка а? охлюв.

и скоро всичко като стане на частни фтп-та аз ще си свалям от torrenta и от muleto щото имам луд външен аааааай

То тогава излиза, че ти си комплексара, а не Рафтър.В най-лошия случай и двамата сте :)

чак пък луд ...

:rolleyes:

Малко offtopic: наистина ли Visio или нещо от този род предлагат скорости от 10 МВ/с :)

офтопик: само локален и то не чак толкова

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...