Jump to content
BulForum.com

Кампания Анти Рафтър!!!!

parkur

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Toq da ne e kupil pravata na pesnite ta 6a si slaga negovoto ime kadet mu padne....dolu RAFTER :punk

Тоя спор в дата.бг го следя от няколко дена, изписаха се много страници,триха се теми, банваха се потребители и т.н. Само, че какво общо има това с нас? Проблема си е вътрешен за дата.бг и не виждам какво има толкова да му бойкотираме тук.Че ги осира песните осира ги, ама щом никога не съм стигал до там, че да тегля от него музиката, която ми трябва не виждам за какво толкова трябва да ми пука за Рафтър.

П.С.

Предполагам Рафтър мноого ще се трогне от това, че и тук във форума на локалния ни сървър сме с такива аватари

абе и аз се чудих що изоставаме от местните тенденции да плюем по некъф Рафтър. ма то щото не сме попадали на негови "парчета" тука. искрено се моля някой да прослушва мп3-тата на нашия уарез преди да ги ъп-не, че после ние кат ги свалим и остановим, че са Рафтърски сигурно няма да ни е весело.

Тоя спор в дата.бг го следя от няколко дена, изписаха се много страници,триха се теми, банваха се потребители и т.н. Само, че какво общо има това с нас? Проблема си е вътрешен за дата.бг и не виждам какво има толкова да му бойкотираме тук.Че ги осира песните осира ги, ама щом никога не съм стигал до там, че да тегля от него музиката, която ми трябва не виждам за какво толкова трябва да ми пука за Рафтър.

П.С.

Предполагам Рафтър мноого ще се трогне от това, че и тук във форума на  локалния ни сървър сме с такива аватари

1. не само в този локален сървър е подета тази инициатива

2. ние българите винаги сме били на принципа: "щом мен не ме засяга кво ми пука за другите"

3. тъпата музика на rafter звучи из цяла България- в това съм сигурен-морета, балкани, навсякъде ви казвам...

4. Никой не му дава право на тоя лиглъо така да се подиграва с музиката, която е свалил от другаде и която си мисли, че той я е правел

5. винаги сме си били такива нали, всички ни тъпчат а ние си седим като ОВЦЕ

ей за тва става въпрос, все пак никой не е длъжен да се включва.....

абе и аз се чудих що изоставаме от местните тенденции да плюем по некъф Рафтър. ма то щото не сме попадали на негови "парчета" тука. искрено се моля някой да прослушва мп3-тата на нашия уарез преди да ги ъп-не, че после ние кат ги свалим и остановим, че са Рафтърски сигурно няма да ни е весело.

ne izostavame bre :P

az li4no sym namiral osrani par4eta i v warez.ru moje v temp da bqha ama kato go 4uh 6tqh da podiveq

to ako adminite na data.bg ne bqha negovi hora i ne stoqha zad tova ne6to nqma6e da e tolkova kofti

ne izostavame bre  :P

az li4no sym namiral osrani par4eta i v warez.ru moje v temp da bqha ama kato go 4uh 6tqh da podiveq

to ako adminite na data.bg ne bqha negovi hora i ne stoqha zad tova ne6to nqma6e da e tolkova kofti

както ме плашите с тоз лош бате Рафтьо ша зема да мина на мп3-диета и ще престана да точа музик от нет-а. аз не съм попадал засега, ама вие както ми го обещавате, сигурно скоро ще му се "натъкна".

2. ние българите винаги сме били на принципа: "щом мен не ме засяга кво ми пука за другите"

3. тъпата музика на rafter звучи из цяла България- в това съм сигурен-морета, балкани, навсякъде ви казвам...

4. Никой не му дава право на тоя лиглъо така да се подиграва с музиката, която е свалил от другаде и която си мисли, че той я е правел

Смешен си, бе батка. Какво значи, че не ни засяга? Засяга всички нас - и мене, и тебе ... и дядо ти Пешо дето е решил да изпие една фантичка в кафенето и слуша логото. Музиката в по-голямата си част е добре подбрана. Аз лично я одобрявам и поздравявам човека, че ни снабдява с нея винаги на време ... Все пак това му коства и на него усилия. Като не ви харесва просто не сваляйте. На харизан кон зъбите не се гледат. Или забравихте за тази поговорка?

И още нещо. Човекът е отговорил много интелигентно на нападките на юзърите. Направете си труда да прочетете и неговата гледна точка, опитайте се и да вникнете в думите му. Не, че са с кой знае колко дълбок смисъл ... просто с извинение - много прости хора има из форумите! (не визирам никого в момента)

Ъ-ъ-ъ...за кво става дума? Тоя Рафтер уж наи-новата музика свалял за дата-та ама бая хич не е най-нова :) ...как ги осирал парчетата я светнете че не зацепвам?

Аз също съм попадал в warez-a на "негова" музика. А това в дата се дискутира от мнооого одавна... Даже аз преди няколко месеца му бях пращал някви ПМ, без да подозирам, че във форума има поне 2-3 теми за него. Направо се е трогнал от моите ПМ... :) Лошото е, че политиката на датата е такава, че ако вече има дадена песен, то другите със същото име се трият. Представете си, какво ще стане, ако само той почне да качва песните...

Не знам дали си имал търпението да изчетеш всичките теми по въпроса, аз го направих и признавам на моменти ми беше доста интересно.Но..кампанията не е точно защо Рафтър си маркира песните, а в това че от доста време няма ъплоуд в дата.бг, а само отбрани хора имат това право.Другото, което е, че когато 2 песни се качат в дата.бг тази на Рафтър с маркировката остава, докато другата неосраната изчезва, оправдавайки се с МД5 сумата, която трие идентични файлове.Само дето след като Рафтър си маркира песните, то няма как мд5 сумата да е една и съща с тази на другата изтрита.Но никой не дава отговор на тоя въпрос, колкото и да следя темата.При наличието на две или три различни версии на песента, която се търси, едва ли някой щеше да препочете тази на Рафтър, но както и да е.

А знаеш ли кое ми направи най-голямо впечатление?Че толкова народ са се хвърлили в тоя спор все едно от това им зависи оцеляването.Разбирам, че доста хора прекарват доста време в Интернет, ама чак пък такъв проблем да правят, че "някой си" маркирал музиката...и цяла България го прави на проблем.Е, смешно е. Тази музика която тоя я качва винаги можеш да си я намериш сам.Само, че мързела е велико нещо, къде къде по-лесно да се иде на дата.бг и да се тегли с БГ пиъринг, нали?Който му се бойкотира да бойкотира.Само дето напоследак всеки го е ударил на бойкот..типично по български ;)

Смешен си, бе батка. Какво значи, че не ни засяга? Засяга всички нас - и мене, и тебе ... и дядо ти Пешо дето е решил да изпие една фантичка в кафенето и слуша логото. Музиката в по-голямата си част е добре подбрана. Аз лично я одобрявам и поздравявам човека, че ни снабдява с нея винаги на време ... Все пак това му коства и на него усилия. Като не ви харесва просто не сваляйте. На харизан кон зъбите не се гледат. Или забравихте за тази поговорка?

И още нещо. Човекът е отговорил много интелигентно на нападките на юзърите. Направете си труда да прочетете и неговата гледна точка, опитайте се и да вникнете в думите му. Не, че са с кой знае колко дълбок смисъл ... просто с извинение - много прости хора има из форумите! (не визирам никого в момента)

виж сега мой човек, ти си доста жалък тип. Ти поздравяваш човека, който се подиграва с музиката ве не разбираш ли? кажи като ти е толкова ъкъла в коя страна го има това ве а? смешник... Той тегли музиката от други хора и после си мисли че е негова, баси комплексара. Наистина който не му харесва да не тегли оттам да съгласен, НО кажи ми ако Veli си сложи по средата на филма една 2 мин. реклама: "здравейте аз съм Veli вие гледате този филм благодарение на мен", кажи ми тогава като ти кажат "еми ако искаш си тегли от другаде" тогава кво ще направиш ве паляко...хаахахахаахахах

Не знам дали си имал търпението да изчетеш всичките теми по въпроса, аз го направих и признавам на моменти ми беше доста интересно.Но..кампанията не е точно защо Рафтър си маркира песните, а в това че от доста време няма ъплоуд в дата.бг, а само отбрани хора имат това право.Другото, което е, че когато 2 песни се качат в дата.бг тази на Рафтър с маркировката остава, докато другата неосраната изчезва, оправдавайки се с МД5 сумата, която трие идентични файлове.Само дето след като Рафтър си маркира песните, то няма как мд5 сумата да е една и съща с тази на другата изтрита.Но никой не дава отговор на тоя въпрос, колкото и да следя темата.При наличието на две или три различни версии на песента, която се търси, едва ли някой щеше да препочете тази на Рафтър, но както и да е.

А знаеш ли кое ми направи най-голямо впечатление?Че толкова народ са се хвърлили в тоя спор все едно от това им зависи оцеляването.Разбирам, че доста хора прекарват доста време в Интернет, ама чак пък такъв проблем да правят, че "някой си" маркирал музиката...и цяла България го прави на проблем.Е, смешно е. Тази музика която тоя я качва винаги можеш да си я намериш сам.Само, че мързела е велико нещо, къде къде по-лесно да се иде на дата.бг и да се тегли с БГ пиъринг, нали?Който му се бойкотира да бойкотира.Само дето напоследак всеки го е ударил на бойкот..типично по български  ;)

виж сега чел съм всяка дума от всяка тема по въпроса, не трябва да позволяваме на хора комплексари по такъв начин да се подиграват, просто не трябва. Аз никога не съм теглил музика оттам и наистина незнам дали знаеш ама външния на мен ми е 100 кб/с и хич не ми пука от къде ще тегля музика и както сам разбираш не става въпрос за мързел, а за това че трябва да покажем че това си е гавра. ТОЙ НЯМА ПРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

виж сега мой човек, ти си доста жалък тип. Ти поздравяваш човека, който се подиграва с музиката ве не разбираш ли? кажи като ти е толкова ъкъла в коя страна го има това ве а? смешник... Той тегли музиката от други хора и после си мисли че е негова, баси комплексара. Наистина който не му харесва да не тегли оттам да съгласен, НО кажи ми ако Veli си сложи по средата на филма една 2 мин. реклама: "здравейте аз съм Veli вие гледате този филм благодарение на мен", кажи ми тогава като ти кажат "еми ако искаш си тегли от другаде" тогава кво ще направиш ве паляко...хаахахахаахахах

А ти като не си жалък, а си много "печен пич" ходи си протестирай в дата.бг.Там поне има смисъл от тва дето го говориш, барем рафтър вземе да го прочете.Темата е абсолютно безсмислена точно тук, най-много ще си чешем езиците и ще обявиш половината тук за жалки типове и типки.Какво излиза? Че всеки който не споделя мнението ти е "жалък"?Е да ама не.Всеки си има право на мнение.Като имаш толкова много свободно време и акъл, ходи в дата.бг и протестирай там.

ТОЙ НЯМА ПРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да си чел правилата на дата.бг ? Има си лично пространство и в него може да си качва абсолютно каквото си иска.Още по-малко (по-негови думи) си е вързал два хард диска към дата.бг и затова има къде и какво да ъплоудва.После ходи разправяй кво има право и кво няма.

Аз никога не съм теглил музика оттам и наистина незнам дали знаеш ама външния на мен ми е 100 кб/с и хич не ми пука от къде ще тегля музика

Тогава кво ревеш?Тегли си музиката и си живей живота, закво се впрягаш толкова?

А ти като не си жалък, а си много "печен пич" ходи си протестирай в дата.бг.Там поне има смисъл от тва дето го говориш, барем рафтър  вземе да го прочете.Темата е абсолютно безсмислена точно тук, най-много ще си чешем езиците и ще обявиш половината тук за жалки типове и типки.Какво излиза? Че всеки който не споделя мнението ти е "жалък"?Е да ама не.Всеки си има право на мнение.Като имаш толкова много свободно време и акъл, ходи в дата.бг и протестирай там.

Да си чел правилата на дата.бг ? Има си лично пространство и в него може да си качва абсолютно каквото си иска.Още по-малко (по-негови думи) си е вързал два хард диска към дата.бг и затова има къде и какво да ъплоудва.После ходи разправяй кво има право и кво няма.

айде моляти се прочети мнението по нагоре на SHMI и ми кажи кой започна пръв с обидите

Душко, ама ти да не си се засегнал нещо?! Ой, миличкия. Извинявай, не исках да предизвикам подобен гняв у тебе. "Смешен" го казах най-добронамерено :) Защо сипеш веднага обиди по мой адрес. Това ме кара да правя някои изводи, които обаче ще запазя само за себе си :) Етиката не ми позволява да плямпам лошо за тебе пред другите, въпреки че ти го правиш за мене :)

За това къде го има, къде го няма това явление - не мога да коментирам, нямам наблюдения. И простими - мисля си, че и ти нямаш, но си говориш ей така, на изуст.

По отношение на Veli - не знам как избра точно въпросния период от 2 минути, можеше да е и 5 ... или 10 ... Аз не бих имал против и да го напрвави. И без друго Universal слагат достатъчно лога, правят черно-бял филма за по няколко минути ... Не съм умрял от това. Ако все пак имаше такава опасност нека отговоря - бих го свалил от другаде въпросния филм, да! Къде е пречката?! Още повече, че цена от 2-3 лева за DVD под наем е нищожна. За най-новите заглавия - по кината пак е толкова.

надявам се да останем с най-добри чувства :punk :punk :punk

айде моляти се прочети мнението по нагоре на SHMI и ми кажи кой започна пръв с обидите

Постовете ни са се засекли. Мисля, че съм отговорил достатъчно ясно. ;)

N00KiE, страшно си прав за абсолютно всичко изказано.

http://www.e-bane.net/modules.php?name=New...order=1&thold=0

аз ей оттам разбрах за проблема с рафтърчо.

а колкото че маркирането на песни е негово изобретение - не е точно така. достатъчно ми е да се сетя за компилациите на т.нар. DJ CLUE с черни музики в които през пет минути тоя си изкрещява името и те оставя с впечатлението че лично го е миксирал. само дето и той не е никъф друг освен DJ на некво онлайн радио.

Душко, ама ти да не си се засегнал нещо?! Ой, миличкия. Извинявай, не исках да предизвикам подобен гняв у тебе. "Смешен" го казах най-добронамерено :) Защо сипеш веднага обиди по мой адрес. Това ме кара да правя някои изводи, които обаче ще запазя само за себе си :) Етиката не ми позволява да плямпам лошо за тебе пред другите, въпреки че ти го правиш за мене :)

За това къде го има, къде го няма това явление - не мога да коментирам, нямам наблюдения. И простими - мисля си, че и ти нямаш, но си говориш ей така, на изуст.

По отношение на Veli - не знам как избра точно въпросния период от 2 минути, можеше да е и 5 ... или 10 ... Аз не бих имал против и да го напрвави. И без друго Universal слагат достатъчно лога, правят черно-бял филма за по няколко минути ... Не съм умрял от това. Ако все пак имаше такава опасност нека отговоря - бих го свалил от другаде въпросния филм, да! Къде е пречката?! Още повече, че цена от 2-3 лева за DVD под наем е нищожна. За най-новите заглавия - по кината пак е толкова.

надявам се да останем с най-добри чувства  :punk  :punk  :punk

колкото до обидите- ти започна първи. за другото-ами по тона ти и по обръщенията, които използваш, и аз си направих някои изводи, които също ще запазя за себе си :lol: . а пък с това че си съгласен Veli да си слага реклама направо нямам думи....

айде със здраве

колкото до обидите- ти започна първи. за другото-ами по тона ти и по обръщенията, които използваш, и аз си направих някои изводи, които също ще запазя за себе си :lol: . а пък с това че си съгласен Veli да си слага реклама направо нямам думи....

айде със здраве

Казах веднъж, казвам пак - не съм вложил отрицателния смисъл в "смешен". За друго нещо, което може да те е засегнало не се сещам. :) За обръщенията - знам какво имаш в предвид, спокойно, бъзиках се :))) Не си мислете такива неща за мене, ей! :Р

Не бъдете толкова капризни - това се отнася за всички. За нещо, което получаваме без пари ... За мене удоволствието не е по-малко като чуя 2 секундната реклама на rafter.data.bg Дори до едно време ми доставяше известно удоволствие като го чуех. може да ви се стори малко странно, но ... това внася някаква живинка на песента. Имам над 100 диска с МР3, само денс, техно, транс ... колелекция, която не може да се сравни с дневния плейлист на никое радио, но знаете ли колко често ми лиспва живото присъствие дори и на досадните реклами по Фреш ... и тогава просто натискам бутона на уредбата за смяна да свири от РС-то към радиото ... :) Ако не сте го усещали сигурно ще ми се присмеете, няма лошо :)

а колкото че маркирането на песни е негово изобретение - не е точно така. достатъчно ми е да се сетя за компилациите на т.нар. DJ CLUE с черни музики в които през пет минути тоя си изкрещява името и те оставя с впечатлението че лично го е миксирал. само дето и той не е никъф друг освен DJ на некво онлайн радио.

Точно това си мисля и аз от одеве, с известни уговорки ... :)

Сигурно ще ме оплюете, ама някой насила да ви кара да сваляте каквото и да е било от където и да е ? Човека така е решил така е направил, като не искате да сваляте недейте.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...