dX Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Продавам Пентиум 4 на 1.6GHz, не мога да ви кажа нищо за него, понеже не съм правил ник'ви тестове като работеше машината я използваше брат ми.. но той нищо не вдява.. Ето какво пише на самия процесор: IntelPentium® 4 1.6GHz/256/400/1.75V L210A096-1096 INTEL(m)©'01 на мястото на (m) има едно м в кръгче :ph34r: я кажете какви пари може да му се взема на това нещо, и.. отчаквам и оферти не знам дали тук влиза само народ от пловдив, така че ще поясня че съм от Пловдив, и не смятам да пътувам за да го продам това ..и без това не ми пречи ето ви една снимка от webcam-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Кажи повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 10, 2004 Author Share Posted October 10, 2004 примерно !? какво друго да кажа това пише на процесора.. то се разбира какво е 256cache, 400 шина, 1.75V напрежение Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Hard ? Duno ? Video karta ? RAM ? CD ? Drugo ? CENA ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Продавам Пентиум 4 на 1.6GHz,не мога да ви кажа нищо за него, понеже не съм правил ник'ви тестове като работеше машината я използваше брат ми.. но той нищо не вдява.. Ето какво пише на самия процесор: на мястото на (m) има едно м в кръгче :ph34r: я кажете какви пари може да му се взема на това нещо, и.. отчаквам и оферти не знам дали тук влиза само народ от пловдив, така че ще поясня че съм от Пловдив, и не смятам да пътувам за да го продам това ..и без това не ми пречи <{POST_SNAPBACK}> az predlagam 40$ za tova CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 10, 2004 Author Share Posted October 10, 2004 Hard ?Duno ? Video karta ? RAM ? CD ? Drugo ? CENA ??? <{POST_SNAPBACK}> бухахаха.. това е само процесор бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 10, 2004 Author Share Posted October 10, 2004 az predlagam 40$ za tova CPU <{POST_SNAPBACK}> ами.. ще изчакам да видя какво ще предложат другите все пак.. темата е на няма и 30минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 I az davam 40$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 az predlagam 40$ za tova CPU <{POST_SNAPBACK}> kakvo re6i,dai nqkakv otgovor,4e naistina mi trqbva podobno CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 хм.. за сега нищо не съм решил пуснах темата да видя евентуално колко мога да му взема, и евентуално да го продам но.. ако можеш изчакай няколко дена, и ще ти кажа дали ще ти го дам за 40$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 41$ от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 41$ от мен <{POST_SNAPBACK}> vie da ne ste kom6ii sas - biohack Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 мисля че не сме айде няма да го питам в кой квартал е.. ще стане криминално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.