Error Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Nqkoi moje li da mi kaje kakvi pari varvi da se preprogramira edin BIOS 6toto mai go e try6nal VIRUS i sega raboti ama dava gre6ki i neiska da load-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Абе няма да е от вирус да ти кажа , вземи го флашнеш с последната му версия за начало..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 Абе няма да е от вирус да ти кажа , вземи го флашнеш с последната му версия за начало..... <{POST_SNAPBACK}> То ако можеше да се флашне... Като зарежда вообще не стига да чете от паметта дава "Checksum Error" и иска дискета с BIOS-a обаче като сложиш дискетата и бум.... забива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 То ако можеше да се флашне... Като зарежда вообще не стига да чете от паметта дава "Checksum Error" и иска дискета с BIOS-a обаче като сложиш дискетата и бум.... забива. <{POST_SNAPBACK}> мммм....да не е от паметта тогава? Пробвай да я махнеш, да резетнеш биос-а и т.н. щото това с програмирането ми се вижда по-сложно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 i az tarsa programator za bios ako nqkoi znai da mi pi6i PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 i az tarsa programator za bios ako nqkoi znai da mi pi6i PM <{POST_SNAPBACK}> Pitaite TED po vaprosa, toi e vashia chovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.