The Black Dragon Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 15ти ще го кача за 5 минс, ма нема место <{POST_SNAPBACK}> казвай като го качиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 ne me kefi kolkoto priqteli, ima humor no e malko suharski.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Качвам HDTV версиите на последните 3 епизода.. само тях намерих из нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Bravo na tozi, koito e ka4il seriikite! Sega po4vam da gi svalqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Serial4eto e super!Purvite nqkolko serii mi be6e malko stranno da gledam samo Joey,lipsvaha mi ostanalite friends.Poslednite serii mnogo se zasiliha,osobeno sled u4astieto na Lucy Liu. Gadno e 4e Friends svur6i,no pone Joey e nqkakuv vid oteha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 За съжаление сериалът не ми харесва толкова колкото Приятели.А и то няма начин-"Friends" e уникален сериал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Az mislq 4e leka poleka vze da prili4a na Friends i e pone malak tehen zamestitel.Vse pak 6tom zapo4nah da go 4akam s netarpenie vsqka sedmica,zna4i zapo4va da stava dosta interesen,dano vidim nqkoi ot starite priqteli Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 I az se nadqvam v nqkoi ot sledva6tite epizodi da u4astvat i drugite priqteli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Скоро.. или най-малко първият сезон според мен няма да се появят старите ни познати.. тва означава сценаристите да обяват официално, че капитулират и не мога да измислят други шеги с "храна" и "гения на Джоуи".. пък и в Майкъл има бая хляб, според мен трябва да наблегнат там.. да не забравяме шефката на Джоуи и неговия агент (Дженифър Кулидж е невероятна за тая роля ).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 sigoren sam 4e vseki haresva Joey to e dostoen za prodaljenieto na edin ot nay-gledanite seriali za poslednite 10 godini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 тея серии с АС3 само ми насичат... незнам що така се получава... тряа си тегла другата от некой торент Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Проблема е у вашата щайга пробвай смяна на кодекс.. при мен няма проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Скоро.. или най-малко първият сезон според мен няма да се появят старите ни познати.. тва означава сценаристите да обяват официално, че капитулират и не мога да измислят други шеги с "храна" и "гения на Джоуи".. пък и в Майкъл има бая хляб, според мен трябва да наблегнат там.. да не забравяме шефката на Джоуи и неговия агент (Дженифър Кулидж е невероятна за тая роля ).. <{POST_SNAPBACK}> На който му се чете "Whole cast of Friends to Appear in Joey in MAY!! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 mnoo qko serial4e izgledah do 15 seria predi nqkade okolo 2 sedmici mnoo ma kefi v mbox.tv go ima dano da ka4at skroo i drugite ili pak 2 ri sezon nz kolko serii sa v 1 viq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 ami to edva li 6te gledame tolkova strahoten serial kato Priqteli otnovo , tova e serial s minalo davat go ot tolkova dalgo vreme i geroite porasnaha zaedno s nas . Tam ne lipsva6e ni6to ot realniq jivot na prieqtelite. Joey e gotino , nebrejno nqkaksi , super leko serial4e I e logi4noto prodaljenie na Priqteli Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Скоро.. или най-малко първият сезон според мен няма да се появят старите ни познати.. тва означава сценаристите да обяват официално, че капитулират и не мога да измислят други шеги с "храна" и "гения на Джоуи".. пък и в Майкъл има бая хляб, според мен трябва да наблегнат там.. да не забравяме шефката на Джоуи и неговия агент (Дженифър Кулидж е невероятна за тая роля ).. <{POST_SNAPBACK}> шефката на Джоуи е луда.И мен много ме кефи.Иначе сериалчето малко издиша на моменти с евтини издънки.Ако си спомняте имаше една серия в "Приятели" където Фийби и моника не искаха да се срещнат с няква стара съученичка и тя беше не коя да е а актрисата която сега играе мениджърката на Джоуи.Другото което съм забелязал е,че в една серия на "Приятели" показаха всички сестри на Джоуи и тая която играе в новия сериал липсваше тамКакто и да е де,и така сериалчето е лудница.Чакаме обаче от време на време и старите френдове да се появяват Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Е много ясно, че е липсвала Андреа Де Матео, ти да не мислиш че сценаристите са некви пра-пра-пра... пра-внуци на Нострадамус от де да знаят, че след някой и друга година г-жа Анистън ще оплеска работата и ще тряя приключат сериала и че Мат ще иска продължение само с неговия герой.. Как да е.. утре очаквайте по някое време (по обед може би ако има място) 16ти епизод. P.S. Айде новото епизод се катери.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbadon Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Е много ясно, че е липсвала Андреа Де Матео, ти да не мислиш че сценаристите са некви пра-пра-пра... пра-внуци на Нострадамус от де да знаят, че след някой и друга година г-жа Анистън ще оплеска работата и ще тряя приключат сериала и че Мат ще иска продължение само с неговия герой.. Как да е.. утре очаквайте по някое време (по обед може би ако има място) 16ти епизод. P.S. Айде новото епизод се катери.. <{POST_SNAPBACK}> Ама готов ли е ? Да знам дали да го дръпам (умишлено написано така) Иначе много миси Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 готов е още от снощи иначе и аз мерси на ToKKo Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Az moga da kaga samo tova 4e priqteli i joey sa dva mnogo razli4ni seriala spored men v priqteli imashe 6 4ydesni aktiora a sega e samo joey i tova e loshoto li4no na men mi e mnoogo tapo 4e priqteli svarshi i taka shte mi e mnogo priqtno ako se napravi neshto podobno na Friends.Ina4e i joey si e priqtno mene me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 сериала е добър , но не може да замести приятели в никакъв случай! Харесвам Джоуи, супер смях пада, но без останалите героят му е някакси незавършен! Гледам и изпитвам силна носталгия по приятели!!! все пак с този сериал съм израстнал надявам се в някои от следващите сезони да се появят някои от останалите познати персонажи и направо ще си умра от кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Сериала е просто уникален.Всички дето го плюят незнаят какво искат.Втори като приятели няма да има, но какво им пре4и да се забавляват с това сериалче?! Имам малко проблеми, звука и картината не савпадат ама изобщо. Моля кажете с какви кодеци сте и дали имате подобни проблеми. Аз сам с ffdshow,k-lite and ac3filter, какво още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 gledah si4ki serii, lele toq Joey lud. V na4aloto si li4e6e 4e o6te ekipa ne e razraboten ma v posledstvie s vsqka seriq stava6e vse po qko. Dano sledva6tiq sezon bude o6te po qk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 И аз започнах да го гледам. Забавно е, Мат се справя добре с ролята на полуидиот Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Сериала е просто уникален.Всички дето го плюят незнаят какво искат.Втори като приятели няма да има, но какво им пре4и да се забавляват с това сериалче?!Имам малко проблеми, звука и картината не савпадат ама изобщо. Моля кажете с какви кодеци сте и дали имате подобни проблеми. Аз сам с ffdshow,k-lite and ac3filter, какво още? <{POST_SNAPBACK}> понякога като имаш повече от един кодек инсталиран и стават бъгове.Аз съм с най-новия k-lite и отварям всичко без проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.