Jump to content
BulForum.com

Проблем с минимизиране на FIFA 2005

Botev1912

Recommended Posts

Тва не е свързано със самата игра, а с това, че когато дам alt i tab или натисна windows бутона не ми излиза от играта, само се появява мишката и си седи така и блокирва, след много опити се оправя, но не иска да се минимизира. Някой път случйно може да стане това, но след 20 опита. Примерно на ФИФА 2004 нямаше такова нещо. А някой хора пък нямат проблем с минимизирането на играта. От кво може да се дължи тоя бъг. Явно не е от играта. В момента съм с DirectX 9c и 61.77 driver

По принцип за да ползваш Alt+Tab трябва да имаш включени други програми.При мен тоя "бъг" го няма,случва се да седи само курсора,но после като се върна във фифа и опитам пак,всичко е ОК.

Някои игри имат проблеми при подобни ситуации, както и при автоматично изскачащи прозорци на Виндовс докато играеш. В такива случаи в реадме-то пише, че играта може да загуби контрол над клавиатурата/мишката. Явно си се натъкнал на този проблем. Ако е така, няма решение, освен да изключиш Win клавиша за тези игри и/или да не ползваш Alt+Tab в тях.

Не говора, че по време на мача ме изхвърля и ми се появяват прозорци. Имам предвид друго. Аз като искам да минимизирам играта по мое желание става така, че не може. Щото се уговаряме в мулти и не ми се ще всеки път да излизам от фифата и да е пускам наново, за да мога да пиша в чата по това време, а просто да е минимизирам и после само да натисна и да си продължа

И проблема го установих. Когато резолюцията на десктопа и играта е една и съща в случая 1024х768 играта неще в повечето случай да се минимизира. Направих десктопа на 1152х864 и никви пАоблеми вече.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...