Botev1912 Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Тва не е свързано със самата игра, а с това, че когато дам alt i tab или натисна windows бутона не ми излиза от играта, само се появява мишката и си седи така и блокирва, след много опити се оправя, но не иска да се минимизира. Някой път случйно може да стане това, но след 20 опита. Примерно на ФИФА 2004 нямаше такова нещо. А някой хора пък нямат проблем с минимизирането на играта. От кво може да се дължи тоя бъг. Явно не е от играта. В момента съм с DirectX 9c и 61.77 driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 По принцип за да ползваш Alt+Tab трябва да имаш включени други програми.При мен тоя "бъг" го няма,случва се да седи само курсора,но после като се върна във фифа и опитам пак,всичко е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 10, 2004 Author Share Posted October 10, 2004 Имам включена мирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Някои игри имат проблеми при подобни ситуации, както и при автоматично изскачащи прозорци на Виндовс докато играеш. В такива случаи в реадме-то пише, че играта може да загуби контрол над клавиатурата/мишката. Явно си се натъкнал на този проблем. Ако е така, няма решение, освен да изключиш Win клавиша за тези игри и/или да не ползваш Alt+Tab в тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 Не говора, че по време на мача ме изхвърля и ми се появяват прозорци. Имам предвид друго. Аз като искам да минимизирам играта по мое желание става така, че не може. Щото се уговаряме в мулти и не ми се ще всеки път да излизам от фифата и да е пускам наново, за да мога да пиша в чата по това време, а просто да е минимизирам и после само да натисна и да си продължа И проблема го установих. Когато резолюцията на десктопа и играта е една и съща в случая 1024х768 играта неще в повечето случай да се минимизира. Направих десктопа на 1152х864 и никви пАоблеми вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.