genecatcher Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Ot 1h tursia niakakva programka za ot4itane na temperaturata na Athlon XP Thoroughbred, tui kato razbrax, 4e toi ima vgraden termo diod. Niamam viara na tozi, koito e na samoto duno. Niakoi ima li takava programka il da mi dade link po vuzmojnost. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Ot 1h tursia niakakva programka za ot4itane na temperaturata na Athlon XP Thoroughbred, tui kato razbrax, 4e toi ima vgraden termo diod. Niamam viara na tozi, koito e na samoto duno. Niakoi ima li takava programka il da mi dade link po vuzmojnost. 10x <{POST_SNAPBACK}> genecatcher, edinstvenoto nai-verno mqsto kadeto moje6 da vidi6 kakva ti e temp. na CPU-to e BIOS-a. Programite lajat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 speedfan pokazva sy6toto koeto i bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Ot 1h tursia niakakva programka za ot4itane na temperaturata na Athlon XP Thoroughbred, tui kato razbrax, 4e toi ima vgraden termo diod. Niamam viara na tozi, koito e na samoto duno. Niakoi ima li takava programka il da mi dade link po vuzmojnost. 10x <{POST_SNAPBACK}> EVEREST Professional Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 genecatcher, edinstvenoto nai-verno mqsto kadeto moje6 da vidi6 kakva ti e temp. na CPU-to e BIOS-a. Programite lajat. <{POST_SNAPBACK}> Интересно мнение . Чудно ми е а BIOS откъде ли взема данните за температурата..., както и всяка програма от рода на Everest / Aida32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 10, 2004 Author Share Posted October 10, 2004 EVEREST Professional <{POST_SNAPBACK}> Svalix si tazi programa. Dosu6t kato Aida e. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.