Jump to content
BulForum.com

Skype Question :)))

JOKe

Recommended Posts

a ve. .. ima li Open Soruce SKYPE ?? ne m triabva FREE tva deto e FREE ima kofti iako SNIF otvarq 30 connectiona pone mesto 2 .. kakto i da e super boza e ima li nqakade nqakav drug client syvmestim s SKYPE ili sluchaino da sa izkarali RFC se samnqvam taka che alternativen client ima li ?

В момента се опитвам да създам free voice chat програмка. За съжаление няма да е съвместима със skype :) което едва ли отговаря на изискването ти. Все пак аз да си кажа че скоро може да се появи безплатен voice chat базиран на K.I.S.S. (keep it simple and stupid :) ) без излишни shitz ... just plain voice chat

Ще може да да се свързва със другите vch клиенти директно (по IP) или чрез Voice Chat server.

Дано излезе нещо от цялата работа... Стискаите ми палци :)

В момента се опитвам да създам free voice chat програмка. За съжаление няма да е съвместима със skype :) което едва ли отговаря на изискването ти. Все пак аз да си кажа че скоро може да се появи безплатен voice chat базиран на K.I.S.S. (keep it simple and stupid :) ) без излишни shitz ... just plain voice chat

Ще може да да се свързва със другите vch клиенти директно (по IP) или чрез Voice Chat server.

Дано излезе нещо от цялата работа... Стискаите ми палци :)

Кога ще е готова ?

Ще си я кача веднага! :punk

JOKe, програмата не е open source и не се очертава да бъде (доколкото знам аз). На скоро май излезе нова версия за linux, но не съм я пробвал. Ако не си с нея можеш ти да я тестваш...

peja, това беше много съдържателен коментар, поздравявам те!

JOKe, проверих skype-то последната версия и отваря 2 сокета - 1 слушащ и един към сървъра на skype предполагам. Мисля, че няма проблеми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...