Jump to content
BulForum.com

и при вс ли е така ?

Recommended Posts

Ne e zle da si redaktirash zaglavieto po pravilata na foruma - inache riskuvash skoro da bade zatvorena ot njakoj moderator. ;)

A inache ne moga da razbera ot kakvo se oplakvash?? Kato ima vhodove i izhodi - shte ima i mnogo kabeli (pone zasega). Az k'vo da kaja, kato v stajata mi se "podvizavat" okolo 120+ samo audio kabela(tokovite ne gi broja) s obshta daljina nad 800 metra :sayjin Prosto ne si vidjal. :)

Edit:

...вече даже не помня кой каде е и за какво е-да ги бях маркирал щях да си спестя много главоболия

Az obache znam vsjako kabelche kade e i za k'vo sluji, nishto, che na opredeleni mesta kupovete ot kabeli sa dosta plasheshti :evil

а и мойте са сигурно 500 метра ама повечето съм ги скрил и вече даже не помня кой каде е и за какво е-да ги бях маркирал щях да си спестя много главоболия ;)

Да-а-а! Какво да се прави. Апетита идва с яденето.

При мен има десктоп и лаптоп в мрежа. Десктопа е с ОС МАНДРАКЕ, а лаптопа на Windows XP. Та повечето кабели са на десктопа. което прави лаптопа преносим. Ама хаоса си е пак пълен. Работя предимно на лаптопа, който е на Pentium IV, но няма флопи, шервам флопито на десктопа. Обичайно влизам в интернет през десктопа, защото Linux е по-затворен за разни попълзновения от интернет. И т.н....

При кой ли не е така ;) Има ли компютър,има и много кабели.Аз поне не знам да има вече wireless компютри ама както върви техническия прогрес,нищо чудно и това да доживеем скоро :D

Вчера се опитах да оправя всички кабели, ама пак си е като паяжина и оправяне няма. Постоянно настъпвам или се спъвам в някой кабел. :wacko:

а и мойте са сигурно 500 метра ама повечето съм ги скрил и вече даже не помня кой каде е и за какво е-да ги бях маркирал щях да си спестя много главоболия ;)

imash 2 nezaeti port-a :) i oshte neshto svobodno mi se merna.. :lol:

Ako nqmash ve4e kabeli da si gi zapushish az moga da ti prodam.. 4e e grozno taka da sedqt svobodni :P

Охоо,даже и по-зле :)

3 усилвателя с 6 тонколони+кабелите на компа...Под масата може да се заселят 2-3 гибона и да се чувстват като у дома си :tongue

Аз имам 16 кабела включени отзад на кутията...

Мойте са 18. До пц-то е баскасата (8 кабела) и отделно наредбата (дек+усилвател=6 кабела). Като добавим и няколко разклонителя, радио, часовник, телефон без да броя принтера и скенера а и обикновено се "търкалят" няколко зарядни и всичко това е на 1 квадратен метър :wacko:

imash 2 nezaeti port-a :) i oshte neshto svobodno mi se merna..  :lol:

Ako nqmash ve4e kabeli da si gi zapushish az moga da ti prodam.. 4e e grozno taka da sedqt svobodni  :P

ааа има време и тях ще ги напълня.е добре че не съм само аз така щото съм виждал и такива с по 3 кабелчета :lol: на гаджето е такъв ама на нея все още се налага да и обяснявам как се работи с copy i paste :D та няма опасност скоро да се наложи да и вързваме нови

pri men e i po zle be6e dobre ama sled kato si zeh printera oniq mi dadoha nekav 6 metrov kabel a sam go zalepil printera to4no do burtoto dete pc to i toq kabel kat go naga4kah otzad i stana i muha da mine ste se olete a pak i toi e super debel toq kabel mam....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...