SpeedMaster Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Niakoi moje li da mi kaje kade v Plovdiv ima dostav4ik na takav rod Internet? (Wi-Fi)...blagodaria predvaritelno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 langame в момента в кичука са на безжичен а и си мисля че всички лан доставчици пускат такъв но доколкото знам не е много готино-слаба скорост,чести прекъсвания.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Wi-Fi има в Mc Donald's.....поне в София де .....иначе съм чувал, че правели опите тук там из Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Az do skoro bqh na radio (langame , posle na gigabit) emi ne vijdam golqma razlika mejdu predi i sega predi chat pat zabivashe net-a zaradi radioto ama se opravqshe vednaga ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Niakoi moje li da mi kaje kade v Plovdiv ima dostav4ik na takav rod Internet?(Wi-Fi)...blagodaria predvaritelno:) <{POST_SNAPBACK}> VISIO- pitai nqkoi ot distributorite im te sa dobre zapoznati s tova , pyk i v samoto Visio da pitash pak ne e losho:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 В София тази услуга е много скъпа. Едва ли тук ще е евтина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.