The Black Dragon Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Надявам се някой да помогне!Значи искам да си свала клиповете от официалния сайт на Цветелина,само че са в .ram формат и се гледат онлайн!Искам да разбера има ли накакъв начин да си ги свала?Айде някой ако знае да помага.Адреса е www.tzvetelina-bg.com.Натискате ENTER и се отваря сайта плъзгате скролера и 4-5 категория е ВИДЕО.Айде надавам са накой да ми каже дали е възможно или не да се свалят тея неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ami az kato 6trakna na nqkoi klip mi dava napravo kade iskam da go save! Mojebi za6toto nqmam RealPlayer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Промених заглавието на темата. Местя в Win_Appz. А колкото до отговора на въпроса — не се свалят, записват се. http://r7cproj.euro.ru/indexe.htm - мисля, че това ще свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Мерси много!Записах ги! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Аз съм свалял Реал Тайм клипове. Първо сейваш тоя *.ram и го пускаш с Real Player после цъкаш на видео прозореца с дясното копче и избираш view source > там ти се появява един прозорец в който трябва да пише адреса на видеото което свири в момента.Копираш адреса и си го пускаш да се сваля примерно с Флаш Гет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.