gecata Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Има ги,но едва ли приличат на истинските скинари.По-скоро нямат нищо общо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 mi ti ve dalgokosko,tezi deto tro6at i pravqt gluposti ne sa ist6inski skinari,istinskiq skinar e 4ovek ot srednata klasa,4ovek na 4esta,koito ne upotrebqva narkotici i e veren na nazionalsocializma,kato ideq e dobre ama mnoo malko bg skinari sa takiva <{POST_SNAPBACK}> kfa chest be predi mesec mejdo 50 i 60 "skinara" nalegnaha EDIN mangal na centara i mu ebaha maikata za kfa chest moi si govorim P.S.i as neobicham mangalite ama tfa beshe mno tupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 kfa chest be predi mesec mejdo 50 i 60 "skinara" nalegnaha EDIN mangal na centara i mu ebaha maikata za kfa chest moi si govorimP.S.i as neobicham mangalite ama tfa beshe mno tupo <{POST_SNAPBACK}> Може да не са скинари но поне са го сгазили черния Жалко че тук си нямаме такива.... Града има нужда от 50-60 такива "скинари"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 kfa chest be predi mesec mejdo 50 i 60 "skinara" nalegnaha EDIN mangal na centara i mu ebaha maikata za kfa chest moi si govorimP.S.i as neobicham mangalite ama tfa beshe mno tupo <{POST_SNAPBACK}> Прав си и аз мисля така, нищо че живея на по малко от километър от Шекера, аз мисля че сички трябва да се замислим те ни завладяват бе хора. Всеки мангал има минимум 5 деца! Колко Български семейства имат повече от две (ако имат и две е добре) ако питате мене за да се оправим ни трябва един като Хитлер. Знаете ли кое ми е най-смешното, не стига че целия град им плаща тока ами сега е им опростят и усигоровките, аз имам да давам 200 лева ама ще ги дам, почвам да си мисля що да не станем и неи мангали да ни плащат тока, да ни раздават дрехи и да ни дадът по един мезонет, няма да е лошо. Иначе да биеш един нищо и никакъв мангал насран който диша лепило е смешна работа мен би ми било убодно да го ударя камо ли да го бия, ще ме изцапа с погледа си. Трябва да им отрежем главите от високо, ама май няма да стане!! Аз не съм скинар не съм си го и помислил, ама май трябва да ги има!! Ама истински скинари не надрусани хлапаци, трябва да им направим едно гето като в Америка и да си стоят само там да не излизат навън. Офф нещо се разгорещих, ади останете със здраве!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Tyi i tyi sme pochnali.... vikam da se syberem i da gi srinem tiq! Da si hodat v india (ili v aushvic ), ama naistina e gi shta pri men v bg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Ми можеше и да стане хубава тема. Ама тъй и тъй я докарахте до тука - да ви спра преди някой да е сгазил лука и да излети от форума. Веднъж някъде вече казах къде да отидат тези дето мангалите им са виновни, че са се родили. А за това, че не плащали ток, че живеят от нашите пари - за това пък мангалите никаква вина нямат - за това благодарете на Спас Гърневски и всичките сини кметове на най-синия град в България. И малко поне се замислете - луд ли е който яде баницата?! Не мисля - за бой е който му я дава. Белите цигани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.