snatch Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 ако темата не стане моля някой да я закрие шото знам че мое много спорове да са почнат днеска бях в грацката градина и от там минаха някви скинари направи ми впечатление че бяха наистина доста и се чудя колко ли скинари има в пловдив? интересното за пловдивските скинари и изобщо за българските (имам предвид мнозинството) е че не знаят нито историята си нито стила само ходят с тесни дънки и бомбери а не са усещат че някой отиват към пънк-а в смисъл някой ходят с зелени или цветни дънки примерно за това искам да ви питам какво мислите за BG skinheads? а малко информация за истинските скинари има в http://www.punksnotdead.data.bg/Skinheads.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Аз си мисля, че повечето български скинари(всички тези, които аз съм виждал и с които съм имал контакт) изобщо не са скинари.Както сам каза те дори не знаят историята си..не ги е грижа за нищо, освен да рушат и да понатупат някой манго. Това са най-вече разни футболни фенчета, които си бръснат главите и слагат кубинките само за да изглеждат по-страшни, или пък да си избиват комплексите. С две думи - в България истинските скинари или ги няма, или са голяма рядкост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Аз си мисля, че повечето български скинари(всички тези, които аз съм виждал и с които съм имал контакт) изобщо не са скинари.Както сам каза те дори не знаят историята си..не ги е грижа за нищо, освен да рушат и да понатупат някой манго.Това са най-вече разни футболни фенчета, които си бръснат главите и слагат кубинките само за да изглеждат по-страшни, или пък да си избиват комплексите. С две думи - в България истинските скинари или ги няма, или са голяма рядкост. <{POST_SNAPBACK}> евала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Еми така е прав си snatch... В Българиа като се каже за скин се сещаш само за некви вандали... Трошат, рошат... а в същото време казват България над всичко... каква е тяхната идея не знам... Според мене Скиновете в бг-то са далече... от първоначалниа замисъл на това движение наречено SkiNhEads Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ха-ха-ха Български скинари! Такова животно няма! Тези които се мислят за скинари са в същност 16-18годишни пикльовци, които са решили да бъдат "скинари"! Аз познавам един такъв "скинар" - известен е с това че всеки мач на Локото го прибират полицаите за бомбички или нещо такова! Ако някой наистина се чувства скинар - нека събере 7-8 човка и да влезнат в Столюпиново да се правят на скинари! Edit: Поне 20 пъти повторих думата скинари Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Да ви кажа аз съм повече скинар от който и да било скинар (става дума за нацитата, щото те не са скинари, а само експлоатират думата за свои цели) Та да се върна на думата - ами че според вас какъв тряя да е истинския скинар? Да пие бира, да слуша Oi! и да гледа футбол? По принцип скин идеите не са най-възвишените. Не отхвърлям лозунгите "Work Together" и "fuck nazi sympathy", но над скин-хедовете има много "свястна" класа хора. тука нищо май не казах, но в България нистина няма скинове (за RASH и SHARP става дума) Пък тфа за 16-18 години няма никакво значение възрастта, защото акоимаш правилните идеи можеш да бъдеш Скинхед и на 10 години. Не съм ли прав? Друг въпрос е, че сега всеки, който е от "Ботев" или някой друг отбор (нищо за феновете) се изживява като наци-скин докато види, че не вървят нещата (в дискотеката му се подиграват, че носи кубинки и лятото и че с тази бръсната глава е като рапон) и решава да си стане фешънче както преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 xsakex аз познавам скин, който идеите са му далече от вандалщина и разруха... Точно типични идеи за този вид култура... То той самия се възмощава от тея "скинари(футболни фенове)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Kato 4e li ve4e naistina ne se sre6tat naistina istinski skinove spored men sega po4ti vseki kato se e postrije gola glava se smqta za skinar predi 4-5 godini mislq 4e ima6e edna dosta qka grupa koqto s pravo moje6e da se nare4e skinarska sega ve4e ot6umqva tova dvijenie makr 4e ima 'podrajnici' koito se sreshtat v agitkite po stadionite Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Kato 4e li ve4e naistina ne se sre6tat naistina istinski skinove spored men sega po4ti vseki kato se e postrije gola glava se smqta za skinar predi 4-5 godini mislq 4e ima6e edna dosta qka grupa koqto s pravo moje6e da se nare4e skinarska sega ve4e ot6umqva tova dvijenie makr 4e ima 'podrajnici' koito se sreshtat v agitkite po stadionite <{POST_SNAPBACK}> Незнам защо говориш в минало време, след като преди "демокрацията" скинарите не са вирели многом ного... Преди 4-5 години не е имало нищо повече от това, което го има сега- разни футболни фенчета, вандали и други такива отпадъци. Не че имам нещо против футболните фенове, някой да не вземе да се обиди.но такива хора обикновено ходят по мачовете само за да се сбият или да направят някоя поразия и изобщо не се интересуват от самия футбол.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Истински скинари има и не са малко. Има обаче повече пиклюовци дето се правят на такива пак се насират като стане напечено. Но каквито и да са да ги има повече и повече sandman ти човече си останал с тва впечатление защото познатия ти е буферче - Фалшив SKIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Az mislq 4e vse o6te ima Cigani po ulicite ni toest Skinovete, kak da go kaja , ne si var6at rabotata )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 stefann ti si choveka pich!mnogo si prav...napylno te podkrepqm i sys dvata post-a koito si napravil po temata! a na Bravo shte kaja syshto che e edin ot tezi "hora" za koito govori stefann... Buch of fuckin` loosers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Мисля че всички скинове, не само пловдивските трябва да се стегнат и да не се занимават с тъпотии :Р Бил съм свидетел на какви ли не кретенизми с участието на скинове, вярно не всички са кретени, някои са свестни пичове, но като цяло нещо им е криво виждането за света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Ми живи и здрави и дано да станат повечко,че да изчистят улиците от излишната гмеж.Аз лично от няколко дни съм тръгнал да им помагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 stefann ti si choveka pich!mnogo si prav...napylno te podkrepqm i sys dvata post-a koito si napravil po temata!a na Bravo shte kaja syshto che e edin ot tezi "hora" za koito govori stefann... Buch of fuckin` loosers! <{POST_SNAPBACK}> 4esno mnogo razbira6 we rapar4e nali vie ste golemi fenove na 4ernilkite(raparite) - PREDATELI NA BIALATA RASA. A onia skin deto go otrepaha mangustite predi niakolko meseca zad katoli4eskata carkva i toi lie bil takav Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Пловдивските скинове забавно пичове,ама знаете ли,то май малко са останали такива.Изключвам нацискиновете по стадионите/но и при тях 80% не разбират каква им е идеята,а знаят само,че трябва да се смазва всичко,което не е бяло/Всички са лайненца,ама пълни лайненца.Тъпи копелета без мозък/поне по-голямата част от тях/,без ясна представа за идеята на това движение,което изначално дори не е свързано с нациидеята.Иначе се срещат тук таме и начетени нацита,които просто се интересуват и от история и от разни други хави,но аз ги мразя и тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Скинари има ,но са много много малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Ми и аз се чуда дали въобще има. Наистина е пълно с гологлави малоумници , ама това не значи че са скинари. Пък дори да има то и на тях им е толкова акъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Skinari... hi hi hi Edno vreme imashe edina grupa hora, na koito im vikaha GUFTARI (ГУФТАРИ). Kakvo ste reche tova li... A mi chovek, koito hodi oblechen kato punkar, misli si che skinar, a vsushnost e hipar. Neshto takova. E tova e guftar. Ta, vsichki skinari deto se podviziavat po ulicite mai sa takiva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 10, 2004 Author Share Posted October 10, 2004 Skinari... hi hi hi Edno vreme imashe edina grupa hora, na koito im vikaha GUFTARI (ГУФТАРИ). Kakvo ste reche tova li... A mi chovek, koito hodi oblechen kato punkar, misli si che skinar, a vsushnost e hipar. Neshto takova. E tova e guftar. Ta, vsichki skinari deto se podviziavat po ulicite mai sa takiva... <{POST_SNAPBACK}> хаха има наистина нещо такова Bravo искам да те питам нещо нали bg nazitata мразят негри а защо е така?знаеш ли защо в Англия и америка и там другаде нацитата мразят негри?и да знаеш, в което дълбоко се съмнявам, щи кажа:защото белите наемат черни за да покажат че няма расови предразсъдъци.те наемат негри въпреки по-лошите им работни качества в конкретната среда и по този начин белите остават без работа за сметка на чернокожите а защо в милата ни Родина има нацита които мразят негри?да неби да искаш да каеш че наистина в България има черни които да зимат работата на белите? аз поне не знам да има много черни в България следователно няма защо назитата да ги мразят при положение че не им зимат работата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 tiq tupi pleshivi selqncheta osfen da obikalqt i da chupat drugo nesnaqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 По - точната дума за скинари в БГ е : Гологлави рецидивисти , затворници или психясали футболни фенове!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 tiq tupi pleshivi selqncheta osfen da obikalqt i da chupat drugo nesnaqt <{POST_SNAPBACK}> mi ti ve dalgokosko,tezi deto tro6at i pravqt gluposti ne sa ist6inski skinari,istinskiq skinar e 4ovek ot srednata klasa,4ovek na 4esta,koito ne upotrebqva narkotici i e veren na nazionalsocializma,kato ideq e dobre ama mnoo malko bg skinari sa takiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Nikvi gi nema skinarite. Povecheto skinari deto sym vijdal sa si bash punkari Oshte malko i ciganite she stanat skins Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 айде и аз да се изкажа дейба и компетентния дет съм в българия скинари има ама са малко а са малко щото няма почва у нас в пловдив например от векове в мир живеят българи турци(аджисана) цигани(шекера столипиново) aрменци (кючука аджисана) македонци(Кючука ) и какви ли не още а от пловдив на доло сичко е село (подчертавам всичко) а в селата знаем че са комуняги е кви скинари ша са па комуняги та основната група скинари са в софия (там има наистина) и тук таме в другите градове -A aз самия уважавам мисленето на скинарите и музиката на металите и пънкарите така че VIVA и тва е " Ние сме кретени-няма строй за нас "-е към тва съсловие съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.