kokok Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 Hora iskam da vi pitam zashto na niakoi filmi zvuka mi vurvi mnogo pred kartinata kato video kartata mi e Nvidia Riva TNT2 model 64 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 predpolagam, za6toto nqma6 install-nat to4nia audio coddec, a i ako gleda6 s MP po-dobre smeni player-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 25, 2003 Author Share Posted May 25, 2003 az gledam s divx player Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 Ami po niakoiga problema e v Audioto na samia film ama moje i da e pri teb vij na drug dali daden film mu pravi problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 25, 2003 Author Share Posted May 25, 2003 Dosega sum go niamal, no ot kakto si svalih Daredevil se poiavi i sled kato iztrih filma ne se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 Hora iskam da vi pitam zashto na niakoi filmi zvuka mi vurvi mnogo pred kartinata kato video kartata mi e Nvidia Riva TNT2 model 64 Pro choveche 1vo : ako si s sound blaster ot roda na Sound Blaster Pro Sound Blaster 16 i neznam oshte kvo chesto sreshtan problem opravq se ako si s mnoo iak Procesor ako pak si s iak sound a nqama6 procesor naprai upgrade P.S. as imam sashtiq problem s DivX-ovete che sam s 366Mhz P2 i Sound Blaster pro opravih go po sledniq nachin : divx-ovete mi tragnaha CPU QUALITY na LOW i windows XP neznam zakvo pod 98 ne bachka obache na Xvid nemoga da go opravq toq problem i nemoga btw gledai s BS Player 0.84 ne 85 ne i 86 a tochno 84 bi triialo da e nared Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 Ima golqaaama veroqtnost (* pone pri men beshe taka na staroto pc *) da ti e zaradi slab procesor ... makar 4e horata si kazaha otkade drugade e POVEROQTNO da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.