CyberHill Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Който да може да се ползва и за Web Camera?? И въобще има ли такъв? П.С. Бая се чудих къде да го сложа това нещо , ама ми се стори по за 'others' . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Който да може да се ползва и за Web Camera??И въобще има ли такъв? П.С. Бая се чудих къде да го сложа това нещо , ама ми се стори по за 'others' . <{POST_SNAPBACK}> То хубаво е за тук, ама заглавието на темата май не е каквото трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 има има всички телефони които има ОS Symbian могат да се ползват като WebCamera.Слага им се програма и се варзват към пц-то и готово.Само че качеството ще е лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 има има всички телефони които има ОS Symbian могат да се ползват като WebCamera.Слага им се програма и се варзват към пц-то и готово.Само че качеството ще е лошо <{POST_SNAPBACK}> 10x A можеш ли да ми кажеш някой модел и откъде мога да изтегля такава програма. Ако знаеш де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 ми за програмта не знам как се казва инъче модел както вече писах трябва да е с OS Symbian(nokia 6600,3650,Siemens SX1) други модели може да видиш в MobileBulgaria илиGSM Arena цени може да видиж в 911.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Аз си мислеш че мога и моята Моторола Е365 да я пусна , ама... ГРЕДА май май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.