xKilleR Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Dyno: Baby AT s chipset na intel810 chipseta e Eagle Slotove: 4 pci slota 1 amr no AGP CPU: Intel Celeron 366mhz Video: On board Sound: On Board Ram: 64mb SDRAM PC133 HDD: 6.4gb seagate Floppy:1.44' Sony Kutiq + Zahranvane Klaviatura + Mishka(s top4e) bonus Cena: 80 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ако даваш на части ме интересува дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Аз се интересувам от Харда,естествено ако си навит да даваш на части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Ami shte iz4akam malko da vidq dali nqkoi shte go kupi cqloto ako ne shte go razprodam na 4asti kajete si pone ofertite za harda i dyno0to ;P BTW bqh propusnal da napisha ,4e si ima i CPU sq go dobavih. Mashinkata e napylno fukncionirashta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliozepenizata Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 mi kato gledam edin iska cpu drug harda az sushto iskam harda davam 25 lv stiga da reshish da go prodavash na 4asti O_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Sorry ma neshto sam se obyrkal i mai mai sam nadul cenata sq shte kaja po komponenti koe kolko go davam nai-dobre Novata cena e 100 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 И аз съм за харда, ако не го вземат тези дето са преди мене. Пък ако го вземат ще се задоволя с аудиото и видеото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Nova i kraina cena za cqlata mashina - 80 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Nova i kraina cena za cqlata mashina - 80 leva <{POST_SNAPBACK}> 20lw za rama+ procesora Zvynni na telefona kojto shte ti dam na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 20 за дъното плюс процесора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 a pak az sam navitak za floppy to moga da ti dam 3 lv. 3.50 nai mnogo 6oto e vtora raka a pak i ako 6a davam pove4e po dobre das i go zema ot nqkoq firma taka 4e ako si navi prati PM atva za videoto kak taka vgradeno e kam samoto dano stranno za parvi pat 4uvam takova ne6to ako e otdelno kaji cena samo na videoto ako e vgraedeno kaji cena na dunoto samo togava a pak i dai malko info za tva vgradeno video kolko mb e ? bita ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 atva za videoto kak taka vgradeno e kam samoto dano stranno za parvi pat 4uvam takova ne6to Videoto go njama shtot sam si go zapazil za mene(audioto sashto) Nikoga ne e kasno da chuesh neshto za parvi pat Offtopic: Samo imaj predvid, che kakvito i MB i bit da ima shte mojesh da go polzvash za tip "ofis" zadachi...za igrite zabravi, taj kato ti lipsva i AGP slot. Ej...k'vo stana s harda be...njakoj vze li go? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Taka na4i shte go razprodam na chasti . Vseki koito mi e pisal oferta sam mu pratil PM . the_hot_guy videoto ne moje da se maha ot dynoto, to za tfa i se nari4a vgradeno, a tova MB zavisi ot driverite,koito si mu slojil. Naistina moje da se izpolzva v momenta za ofis prilojeniq i nqkoi po-stari igri4ki kato Heroes 3, sy6to taka sam igral na Quake 3 bez nikfi problemi s tazi mashina, kakto i na Counter-Strike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 На мен РМ не си пратил Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Reshih da iz4akam oshte malko, za da vidq dali nqkoi shte se navie cqlata da q zeme ,4e ne mi se zanimava pak pootdelno. Cenata e 80 leva Aide nqkoi da q grabva taz mashinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.