Jump to content
BulForum.com

Prodavam

Recommended Posts

Dyno: Baby AT s chipset na intel810 chipseta e Eagle

Slotove: 4 pci slota 1 amr no AGP

CPU: Intel Celeron 366mhz

Video: On board

Sound: On Board

Ram: 64mb SDRAM PC133

HDD: 6.4gb seagate

Floppy:1.44' Sony

Kutiq + Zahranvane

Klaviatura + Mishka(s top4e) :) bonus

Cena: 80 leva

Ami shte iz4akam malko da vidq dali nqkoi shte go kupi cqloto ako ne shte go razprodam na 4asti :) kajete si pone ofertite za harda i dyno0to ;P

BTW bqh propusnal da napisha ,4e si ima i CPU :) sq go dobavih. Mashinkata e napylno fukncionirashta.

Guest the_hot_guy

a pak az sam navitak za floppy to moga da ti dam 3 lv. 3.50 nai mnogo 6oto e vtora raka a pak i ako 6a davam pove4e po dobre das i go zema ot nqkoq firma taka 4e ako si navi prati PM :) atva za videoto kak taka vgradeno e kam samoto dano :confused stranno za parvi pat 4uvam takova ne6to ako e otdelno kaji cena samo na videoto ako e vgraedeno kaji cena na dunoto samo togava a pak i dai malko info za tva vgradeno video kolko mb e ? bita ? :tongue :D :)

atva za videoto kak taka vgradeno e kam samoto dano  stranno za parvi pat 4uvam takova ne6to

Videoto go njama shtot sam si go zapazil za mene(audioto sashto) :D :D Nikoga ne e kasno da chuesh neshto za parvi pat :) Offtopic: Samo imaj predvid, che kakvito i MB i bit da ima shte mojesh da go polzvash za tip "ofis" zadachi...za igrite zabravi, taj kato ti lipsva i AGP slot.

Ej...k'vo stana s harda be...njakoj vze li go?

Taka na4i shte go razprodam na chasti . Vseki koito mi e pisal oferta sam mu pratil PM . the_hot_guy videoto ne moje da se maha ot dynoto, to za tfa i se nari4a vgradeno, a tova MB zavisi ot driverite,koito si mu slojil. Naistina moje da se izpolzva v momenta za ofis prilojeniq i nqkoi po-stari igri4ki kato Heroes 3, sy6to taka sam igral na Quake 3 bez nikfi problemi s tazi mashina, kakto i na Counter-Strike.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...