Jump to content
BulForum.com

Хърватия-България

Slain

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply
2:1 za Harvatiq

uhaaaaa i 2:2 e dobre

obe6tah si 4e ako biem 6te izpraznq edin palnitel vav vazduha

no sled tozi dramati4en raven se kefih qko,tzeli 18 patrona :punk :punk :punk

nai dobrite sme

tam kadeto svar6vat 4ervata mi tam se namira harvatska ,ili kakto tam se kazva tazi izmislena strana bez istoriq :woot

E TVA E MAINA E TVA E LEVA4KATA :punk :punk :punk :punk

uhaaaaa i 2:2 e dobre

obe6tah si 4e ako biem 6te izpraznq edin palnitel vav vazduha

no sled tozi dramati4en raven se kefih qko,tzeli 18 patrona :punk  :punk  :punk

nai dobrite sme

tam kadeto svar6vat 4ervata mi tam se namira harvatska ili kakto tam se kazva

Ти в Тракия ли живееш ? Щот бая гармеж бая чудо имаше по време на 2-рия гол.

Резил за Колина. Не че ние играхме много добре ама да я даде тая измислена дуспа.... Пък Иванков (Левскар кво искате <не че имам предпочитание към Български отбор>) бахти смешнич голд дето вкара. Страничните съдии и те кви са тия смешни засади бе резултата щеше да е 5 на 2 за България ако нямаше измислени засади!!! А пък между другото най слабата част ни е защитата щото почти сялата е от Левски София!!! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Резил за Колина. Не че ние играхме много добре ама да я даде тая измислена дуспа....  Пък Иванков (Левскар кво искате <не че имам предпочитание към Български отбор>) бахти смешнич голд дето вкара. Страничните съдии и те кви са тия смешни засади бе резултата щеше да е 5 на 2 за България ако нямаше измислени засади!!! А пък между другото най слабата част ни е защитата щото почти сялата е от Левски София!!! :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

E NE TAKA OSTRO DE,MOJE I DA SA OT LEVSKI NO VSI4KI IGRAHA ZA B U L G A R I A I GO DOKAZAHA,TOVA 4E ONOVA LAINO-kolin4o ni pretzka e savsem druga tema.bqhme po dobrite

само Ботев Пловдив

Е това е да имаш добри играчи!Браво на всички момчета за мъжеството,което показаха!!!Много приятно ме изненадаха!Това за мен е един от малкото мачове,когато сме показвали такава борбена и мъжка игра!Поздравления и за Ицо!Велик си,майна!Някой ги е излъгал хърватите,че са добри :P !А и съдията св оказа доста дървен при някои положения!Скоро трябва да се пенсионира :D С Малта само победе и нищо друго!!!Поне с 3 гола :punk

Е това е да имаш добри играчи!Браво на всички момчета за мъжеството,което показаха!!!Много приятно ме изненадаха!Това за мен е един от малкото мачове,когато сме показвали такава борбена и мъжка игра!Поздравления и за Ицо!Велик си,майна!Някой ги е излъгал хърватите,че са добри :P !А и съдията св оказа доста дървен при някои положения!Скоро трябва да се пенсионира :D С Малта само победе и нищо друго!!!Поне с 3 гола :punk

pone s 3 gola prez parvoto pliuvreme ;)

Позна за равния резулат :D ,но все пак мисля,играта ни беше слаба.А имам и едно съмнение-Иванков е късоглед/аз също съм такъв/,топките,които му идват от по-голямо разстояние не ги усеща въобще,май не ги вижда ли,какво е,не знам.

Наште момчета играха много по-хубаво. Дузпа нямаше видя се на повторенията! Ония пич си падна самичък и то нарочно! Въпреки това вкарахме два гола и дори един редовен гол(на Бербатов) беше отменен, а засада нямаше!

Позна за равния резулат :D ,но все пак мисля,играта ни беше слаба.А имам и едно съмнение-Иванков е късоглед/аз също съм такъв/,топките,които му идват от по-голямо разстояние не ги усеща въобще,май не ги вижда ли,какво е,не знам.

Играли сме слабо ли? Та ние ги смазахме през целия мач, не ги оставихме да излезат от собствената си половина. По-добър мач не сме правили от много време. Това ако е слаб мач...

dobre,samo malko shans ni trqbva v pove4e...

ina4e sega biem Malta s pove4e ot 2 gola i stavame 1vi :P

po vreme na pauzata symsiguren,4e Stoichkov 6te se pogriji otbora da se sploti o6te pove4e ... :punk

Играли сме слабо ли? Та ние ги смазахме през целия мач, не ги оставихме да излезат от собствената си половина. По-добър мач не сме правили от много време. Това ако е слаб мач...

напълно си прав ;)

смазахне ги тотално...допуснахме една грешка а съдията 2(през първото полувреме) и така се получи тоя нереален резултат...

Евала на наште! Играха срещу силен отбор,яка публика и скапан съдия!Обърнаха мача,а такова нещо аз поне не помня отдавна! Иванков не е подходящия вратар за този отбор! :P :P :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...