Jump to content
BulForum.com

Хърватия-България

Slain

Recommended Posts

ave ima baia oshte hliab da iadat ;) kato individualnosti sa OK po klubowete no niama oshte "sastav", iska oshte srabotwane, a i ne wijdam koe mu e noworo :? 4e te sa si po4ti sashtite igra4ite, weno 4e treniora e wajen ama ...

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

3 000 българи на стадиона надвикаха хърватите. Това само ние го можем.

Националите възкръснаха. Благодарим ви, момчета!

смазахме ги тотално през целия мач и ако колина свиреше 50 на 50 щяхме да ги бием...

Х-са е добър за нас :) и в сряда като бием ще излезем първи по голова разлика ;)

Aide mom4eta neka se po4erpim 4e ne padnahme mai s 2:2 6te priklu4at ne6tata

Ми ние тука с колегата се разтзепихме от викане аз полудях отвсякъде само виках и фучах :) :-D

Ми ние тука с колегата се разтзепихме от викане аз полудях отвсякъде само виках и фучах :) :-D

Аре и другия мач без Иванков :)

За всички разбирачи като Imago и съдията не можа да им помогне на Хърватите видя ли ,нашето момче ,а ако не беше измислил дузпа и отменил гол на Бербо мисля ,че резултатът реално беше 3:1 за България

Спирам да ти опонирам щтото "Простия човек и силния вятър нищо не може да ги спре"

Ех като падна 2 гол се разцепих обаче. Силна игра на отбора в последните минути. Колина обаче ги подпря гадините през 2 полувреме 3-4 пъти. Добре е че с малки изключения защитата игра добре, дано срещу Швеция са още по-добре.

Видя се кой е по-класния отбор.А хърватите бяха много тъжни на края.Май усещат какво ги чака в София.А инааче браво на момчетата че не се предадоха :punk

хикса го фанах :woot

вярно нее 1:1 а е 2:2 но все пак :P

браво на наще :D много добро второ полувреме успяха да се съвземат и показаха какво могат

само напред БЪЛГАРИ ЮНАЦИ :blowup: :blowup: :blowup:

Браво на момчетата - тотално надиграха хърватите през втората част. Ако не бяха индивидуалните грешки можехме да се поздравим заслужено с победа.

А между другото Чавдар Янков направи голям мач! Скоро не бях виждал български футболист да пипа толкова фино топката.

Ляво крило имаме, но дясно..? Би ми се искало да видим Георги Илиев как ще се справи на този пост в национала. Мартин Петров отлявo, а Жоро отдясно :) те двамата са луди само дето не ги бива много в завършващата фаза, но нахлувят яко и правят пасове хихи.

Ляво крило имаме, но дясно..? Би ми се искало да видим Георги Илиев как ще се справи на този пост в национала. Мартин Петров отлявo, а Жоро отдясно :) те двамата са луди само дето не ги бива много в завършващата фаза, но нахлувят яко и правят пасове хихи.

валери играе в лече отдясно

манчев не е крило но подаде и за двата гола като центрирането стана точно от дясното крило

;)

България Юнаци !!! Господ е Българин !!! Просто толкова бях щастлив при 2-рия гол на Българите, че си разлях бирата !!! Поляхме случая де !!! Айде честито на всички !!!

"Простия човек и силния вятър нищо не може да ги спре"

Предполагам ,че си говорил за себе си в тези свои словоизлеяния ,все пак тук е момента да разберем ,че ти беше човека който" пикаеше срещу вятъра ",цял свят видя ,че съдията ги подпира ,ама ти нека ,говори си глупости ,тя верно ,че съответната ,ако знаеш ,за какво става дума , не ходи по гората ,а се мести насам ,натам из главата :)

:zzz :P

А най-накрая и ти прогледна Самуилови войне ,съдията ги подпря ,да :woot :woot

валери играе в лече отдясно

манчев не е крило но подаде и за двата гола като центрирането стана точно от дясното крило

;)

Игра, но изтеглен по-напред и отива към центъра често. Мисълта ми е друга - виждаш как Мартин като му подадат какви ги върши - Божинов не е такъв тип футболист. Той и Жоро не е или по-скоро не беше, но последните месеци доста израстна.

А между другото Чавдар Янков направи голям мач! Скоро не бях виждал български футболист да пипа толкова фино топката.

Наистина игра добре. Искам сега Еспаньол да го купят и да се докже в Испания.

Наистина игра добре. Искам сега Еспаньол да го купят и да се докже в Испания.

че за кво е до ходи в еспаньол? в леванта си е добре...а и направиха много добра селекция

(warp @ Oct 9 2004, 22:20 PM)

новият балъков ;)

гласувайте за националите ;)

Ляво крило имаме, но дясно..? Би ми се искало да видим Георги Илиев как ще се справи на този пост в национала.

Нямам наблюдения да е особено добър играч Илиев .. по-скоро Здравко Лазаров мисля че играеше там и би било далеч по-добре

че за кво е до ходи в еспаньол? в леванта си е добре...

гласувайте за националите ;)

Леванте ? :) Така ли вече викат на Славия ? :)

Нямам наблюдения да е особено добър играч Илиев .. по-скоро Здравко Лазаров мисля че играеше там и би било далеч по-добре

Ти щото много наблюдаваш отбора на Локомотив....

За мача ше кажа, че ния сами вкараваме вълка в кошарата с напрално мизерни грешки. Тоя Иванков се издъни тотално и не мога да разбера защо то търпат още. Излезнал да пази вратата на националния отбор а усра сичко още в 15 мин. Имаме перфектно нападение и халфова линия ма с такава защита и вратар ще берем много ядове. Тия харвати без една свясна атака ни мушнаха 2 гола за нула време.... Ври ги гони после.

Доволен съм от резултата и от играта на халфовете и нападателите, но тоя вратар и защита не са на ниво

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...