Jump to content
BulForum.com

Хърватия-България

Slain

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Падаме там, бием в София и двата отбора си разменят по 3 точки. Швеция ще изпитат това което изпитаха Белгия - Балкански к*ркапан ;) ;)

Няма да е изненада ако бием там и паднем в София !

Падаме там, бием в София и двата отбора си разменят по 3 точки. Швеция ще изпитат това което изпитаха Белгия -  Балкански  к*ркапан

Няма да е изненада ако бием там и паднем в София !

Тази стратегия много ми харесва и има замисъл. А дано!

3-1 за Хърватите... Първо полувреме 1-0 в 40-та минута, второто 2-1 и още един гол накрая на мача за затапка. Това ми е виждането.

Да ти кажа и аз преди 1 месец предвиждах този резултат,но като разбрах в колко слаба форма са харватите и колко контузени имат и като вземеш в предвид,че нашите са в супер форма мисля,че този мач ще е най-малко Х или много измъчена победа за нас например с 1:2 ;) :) :D

Наистина има логика и Българите и Харватите да си земат по 3 т.От двата мача.

Се пак ние им пуснахме на квалификациите за Евро 2004, така че според мен България ще има 3 т. поне като домакин.Да се надява ме само да няма контузени за следващите срещи.Най-добрия вариант е победа като гости и победа срещу Малта, което означава да драпнем в класирането.Се пак Шведите биха Малта с 7:0 ако не се лажа и при всички случай са с по-добра голова разлика от нас.Стойчков си знае работата има един колектив, който според мен доказа, че макар и с малки затруднения в защита игра е доста атрактивен футбол.Пожелавам красив и резултатен мач на всички фенове !!!

Дръжете здраво бирите и наздравее !!! :beerchug :beerchug :beerchug

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

:blowup: :blowup: :blowup:

Да не стане като в приказката:"Тръгнахме като аслани,върнахме се посрани"?

Аз съм за равен.

Все пак Господ е българин!!!

Тази вечер е един от ключовите двубои в квалификационната кампания на България за Мондиал 2006 в Германия. В 21:15 ч. футболистите на Христо Стоичков излизат срещу Хърватия на стадион "Максимир" в Загреб, като от изхода на този мач ще се определи до известна степен първото място в осма квалификационна група.

Селекционерът на "лъвовете" изрази оптимизъм преди срещата, като заяви че целта е победа, която може да бъде постигната с максимална концентрация от страна на българите.

"Защо да не бием Хърватия? Може да паднем само ако съперникът пусне 12 футболисти", коментира "Камата".

Намиращият се във великолепна форма Владимир Манчев най-вероятно ще излизе титуляр за България тази вечер. Голмайсторът на Леванте ще партнира на Димитър Бербатов в атаката на нашите.

Валери Божинов също започва мача на "Максимир". Нападателят на Лече ще действа изтеглен по-назад по десния фланг. Мартин Петров, Стилиян Петров и Чавдар Янков са другите офанзивни футболисти, на които Стоичков ще гласува доверие.

Селекционерът обаче ще направи няколко промени в защита. Радостин Кишишев се връща на десния бек. Вляво пък ще е Ивайло Петков. Твърде вероятно е вместо колебливия напоследък Илиян Стоянов в центъра на отбраната да се върне съотборникът му в Левски Георги Марков.

Двамата с Росен Кирилов притежават добри физически данни, за да пазят изкъсо мощните хърватски нападатели Пършо и Класнич.

Hай-вероятно Димитър Иванков, който пази при победата с 3:1 в Исландия, ще отстъпи мястото си на по-опитния Здравко Здравков. Вратарят напоследък демонстрира отлична форма с турския Ризеспор.

От хърватския тим пък окончателно отпадна защитникът на Ювентус Игор Тудор. Той даже си замина за Торино. Почти сигурно вместо него в отбрана ще излезе Марио Токич, но е възможно назад да се върне Юрица Враниеш от Щутгарт, а опорен халф да излезе съотборникът на Георги Пеев в Динамо (К) - Йерко Леко.

Това го прочетох в сайта на вестник ТопСпорт Ето Тук Е Статията

офтопик

2:1 za Harvatiq

А за Израел нещо да кажеш?

Загреб. Фенове на Хърватия и България се сбиха на площад "Петра Перанович" в Загреб, съобщи специалният пратеник на Радио "Гонг" Николай Александров. Запалянко на домакините е бил откаран с линейка, след като лежал проснат на земята. Очевидци разказали, че няколко ултраси на Хърватия с качулки нападнали група български фенове с фланелки на Ботев (Пд) и се стигнало до бой.

хахахахахххаааааааа браво на `нашите` добре са се представили :woot :punk

резултат 1:1 ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...