Jump to content
BulForum.com

Хърватия-България

Slain

Recommended Posts

днеска е един от най-важните мачове в квалификациите :)

мисля че нашите ще бият ! след тва ще бием и Малта и излизаме първи :) и така до края ще си останем...както в миналите квалификации

кво ще кажете за мача довечера и мача с Сряда с Малта(на който ще ходя :P )

Вчера феновете на Ботев отново тръгнаха на път

а тези от вас който се интересуват и от другите мачове и къде ще ги дават може да видите тук ;)

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Аз по случай мача птовам с един приятел да купим един ТВ,за да гледаме на него,мисля че ще бием,а може би по-скоро равен

2:0 за хърватите и то и двата са от Бошко.Или единия е от дядо Пършо...Дано греша,дано!!!

аве да ти кажа грешиш и то много 1ви бошко е резерва трудно ше вкара 2 2ро хърватите са с много контузени 3то наще са в супер форма напоследък дано да покажат същата форма и в този мач и ако стойчков пак направи някво феноменално разузнаване и някоя изненада резултата без проблеми ще е 0:2 за нас!а дадо пършо има 3-4 гола от началото на сезона а да не говоря другите им нападатели колко са зле !

Ми доколкото си спомням на контролите за европейското ги бихме, поправете ме ако греша. Не знам сега как им е техния състав, но нашия определено е в по-добра форма от преди, освен това Стоичков не трябва да се излага. Очаквам трудна победа за нашите с 3:2 например :)

9:15 канал 1 а иначе в БГ ги бихме в Хърватска паднахме 1:0 но ние вече се бяхме класирали такаче тва нямаше значение освен за белгийците!

иначе в БГ ги бихме в Хърватска паднахме 1:0 но ние вече се бяхме класирали такаче тва нямаше значение освен за белгийците!

бихме и ги бях на тоя мач(и на мача с Белгия) :) беше супер яко !!! за пръв път ходих на мач с толкова много хора...43000 човека...гледаш целия стадион пълен и всички се сабрали заради една цел :)

така ще е и на на всички домакинства :)

щях да ида и на днешния мач ако имах 18 години ама нямам :P

Имам странното чувство че гения на Стоичков пак ще се покаже. Мисля си че ще ги бием с разлика 3:0 да кажем, ако излезем с трима нападатели, Манчев, Бербо и Валери са във невероятна форма, не разбирам от каде им идва самочувствието на тия шибяняци хърватите, Тудор нямало да играе, глупости иска ми се да играе дейбаи прехвалената звезда да види как ще минават покрай него като малка гара. А що се отнася до Бошко надявам се и тои да играе за да може Георето Марков да му счъпи краката и да не играе никога повече

АДИ НАЩЕ :devil :devil :devil

аз си мисля че ще излезе с бербатов отпред а зад него ... манчев валери и мартин

ще остави стилян като дефанзивен халв и чавдар янков ще му помага...:)

не се самнявам че ицо е проучил съперник ... видяхме в миналия мач как сложи персонална задача на кишишев да играе с гудьонсен и така той не направи нищо през целия мач :) освен тва националите са заучи някой положения и нищо чудно с тях да вкараме някой друг гол :)

а бе ако защита се справи...ще ги смажем...и после хърватите ще сажаляват че отново са се паднали с нас в група :)

дано издържи защитата :unsure:

сега прочетох това :)

Намиращият се във великолепна форма Владимир Манчев излиза титуляр за България срещу Хърватия тази вечер. Това научи "7 дни спорт", въпреки че селекционерът Христо Стоичков пази в тайна имената на стартовите 11. Голмайсторът на Леванте ще партнира на Димитър Бербатов в атаката на нашите. Детето чудо Валери Божинов също започва мача на "Максимир". Нападателят на Лече ще действа изтеглен по-назад по десния фланг. Мартин Петров, Стилиян Петров и Чавдар Янков са другите офанзивни футболисти, на които Стоичков ще гласува доверие

:P

7 дни спорт :)

сега прочетох това :)

:P

7 дни спорт :)

Slain :devil Именно човече само скибай, няма един лош, сичките са във супер форма крайно време е да им затворим устите и да ги разплачем!!! Иначе се надявам всеки който обича България да е на стадиона срещу Малта нека повторим мача с Белгия :devil :devil :devil

3-1 за Хърватите... Първо полувреме 1-0 в 40-та минута, второто 2-1 и още един гол накрая на мача за затапка. Това ми е виждането.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...