Izotzadze Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Дейвид Бекъм.С най-голямо удоволствие бих му размазал самодоволната физиономия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Без капчица омраза, просто заради спорта като във филма "Боен Клуб" бих се млатил само с един човек- Вътю. Само той би могъл да го разбере по този начин. Но това е дълга тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Агресивен съм по всяко време , но когато шофирам или съм пиян бих се сбил с всеки за всичко. Не че го правя често ( боя имам в предвид) ама поне имам желание Иначе под прицел са доста хора като например: 1. На доста кумонисти мръсни съм хвърлил око 2. Напълно съм съгласен за Дейвид Бекъм да му разбия тъпата глава! ( особено след провала на Европейското ) 3. За Азис също ви подкрепям , ама ако ни го дадат май май жив няма да стигне до мен 4. Сякакви самодоволни и надути копелета! 5. А като стана дума и на Каризма ще им , барабар и двамата! Аре стига толкова че се отвлякох нещо. А иначе без саморазправа в България не става нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 1. Бих се сбил с един точно определен човек/по-скоро бих го убил защото останалото е излишно/ ама не ми се лежи в затвора после заради това. 2. Иначе сега ще карам шофьорски курсове и ако дай Боже ги взема ще отида до първата железария за някоя по-дебела арматурка че като слушам моите приятели-шофьори кво ми разправят настръхвам./мислех си и за бата ама арматурката си е по-сигурна-като лупнеш някой ще спи дълго време а има по-големи шансове и да оживее в сравнение с ножа/ 3.От известните партийни личности бих започнал от Ахмед Доган, Соломон Паси и разни такива бой до смърт докато останат само българите-след това е лесно-българските политици не ми е кеф да ги бия и за тях ще трябва само бензин. 4. От шоу-личностите наред - Драго,Слави Трифонов,Евгени Минчев,Део,Миро от Каризма,Астролога на Гала-май беше Иван/мъжко момче ми се чини /,и т.н....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 az buh se bil sas BUSH -mlad6i mrazq go tozi obraz,sa6to udovolstvie 6te mi napravi boq sas Dogan I sas Pasi(4ISTOKRAVNI BALGARI) MARKS sa6to bih go stupal kakto i Sir Aleks ot MAN.UTD :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 zabravix su6to: Imperator Vasilii II Bylgaroubiec...neka go vidq da vidim koi kogo 6te ubie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 zabravix su6to:Imperator Vasilii II Bylgaroubiec...neka go vidq da vidim koi kogo 6te ubie.... Само че преди да го убиеш, ще трябва да го съживиш. Некро малко разбираш ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 С Милен Велчев и тъпия неподготвен цар Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 ieeeeeee super tema !!!! Ama az sum ne6to kato slabotelesen i mn mn gledam da nqmam koflicti ina4e bih se bil s brat pit i orldno blum[nai-mrazq hubavcite] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 И аз не съм кой знае колко здрав и т.н ама иначе много искам да изкривя мутрата на ония нещастник Паси,и на другите политици "българи". после бих минал към Азис,Драго чая,Слави няма да го пипам че е мн виок и немога да му стигна физиомутрата. Има мн известни личности с които искам да се понатупаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Аз просто заради самия бой и за да навредя на някой никога не бих се сбил, трябва да съм му много ядосан. Като ви чета постовете, оставам с впечатлението, че в този форум явно сте някакви супер зли типове. Мен направо ме хвана шубето . Иначе ако имам достатъчно основание, с удоволствие бих изкривил Драго Драганов и Лилчо Арсов. Също така просто заради спорта, ще ми е интересно да се бия с Тайсън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 И аз не съм кой знае колко здрав и т.н ама иначе много искам да изкривя мутрата на ония нещастник Паси,и на другите политици "българи".после бих минал към Азис,Драго чая,Слави няма да го пипам че е мн виок и немога да му стигна физиомутрата. Има мн известни личности с които искам да се понатупаме. <{POST_SNAPBACK}> За Паси викай на помощ , щото педал..то е с черен колан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 За Паси викай на помощ , щото педал..то е с черен колан! <{POST_SNAPBACK}> черен мерен ко ма е*е зелен ще го направя от бой тоа нещастник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 sMARTBomber Публикувано на , 17:40 PM Само че преди да го убиеш, ще трябва да го съживиш. Некро малко разбираш ли... dam qsno mi e myrtav,no vij,4e vyv filma iskat da se biqt s Gandi,koito su6to e 'leko' nekro..temata ne e samo za jivi li4nosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 bez pri4na - ne , a ina4e mi se iska da donabiq edin taksimetrov shofior shtoto neuspqh predishniq pyt da go dovarsha kakto mi se iskashe ,ma se uteshavam , 4e dalgo shte go pomni i ve4e nqma da si pozvolqva volni "sy4etaniq" Hm moeto momi4e ili mom4e. Ima 2 vida hora deto nikoi ne moze da gi nabie i tova sa Mafiotite i Taxi Draivarite. Poradi prostata pri4ina 4e 6tom gi pogledne6 nakrivo 100 maimuni se sabirat za po malko ot 1 ,minuta i niama koi da ti pomogne togava. Vidia kakvo stana za deteto na 6ofiora .Sas sa6tata skorost 6te te nameriat ako posegne6. Mamka mu te sa sila v balgaria ako iskat mogat da ozorpirat vlastta. Vse pak e fakt 4e vseki 2 ma6 v BG e taxi driver. A za sporta s Azis da umre dano pedala mu mrasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Да,много ясно,че не е само за живи-виж аз искам да се бия с И-ти-да ти се струва по-реално от това да се биеш с Василий II edit:@Vladimir,видяхме ги колко са единни бакшишите-тоя от Вота имаше 3% Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Hm moeto momi4e ili mom4e.Ima 2 vida hora deto nikoi ne moze da gi nabie i tova sa Mafiotite i Taxi Draivarite. Poradi prostata pri4ina 4e 6tom gi pogledne6 nakrivo 100 maimuni se sabirat za po malko ot 1 ,minuta i niama koi da ti pomogne togava. Vidia kakvo stana za deteto na 6ofiora .Sas sa6tata skorost 6te te nameriat ako posegne6. Mamka mu te sa sila v balgaria ako iskat mogat da ozorpirat vlastta. Vse pak e fakt 4e vseki 2 ma6 v BG e taxi driver. A za sporta s Azis da umre dano pedala mu mrasen <{POST_SNAPBACK}> а който е удрял шамари на нагъл таксиджия и още е жив някъв феномен ли е? щото аз си мислех че съм обикновен човек. за да се съберат - първо трябва да се обади в централата и да каже къде е, което е малко трудно със скъсана трубка edit: сетих се за още един личен фаворит за бой - КЪЪЪЪЪЪЦИ ВАПЦАРОООООВ! еей тва кат го изкрещят онеж женски и ми идва страхотен стимул за свръхагресивно поведение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Xaxaxaxaxaxaxaxaa EEEEEE mnogo smqh!!! ММнооооо яка тема стана :) А за таксиджиите се смях яко :) Ама е верно че са голяма МАФИЯ! Ама срещу г-н ВИНКЕЛ никой не е прокопсал Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Присъединявам се към казаното от mobo,аз праснах на един таксиджия очилата в главата/счуиха се/ и му скъсах някакви работи,но не дойдоха колеги./да обясня,че ме метна най-брутално и затова се случи тая работа.не съм агресивен по принцип/ По темата-изникна още една персона с която искам да се сборя-лицето Камен Воденичаров.Лелеее,искам да го сгъна на кълбо това леке Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 черен мерен ко ма е*е зелен ще го направя от бой тоа нещастник. <{POST_SNAPBACK}> xa xa x a tva naprao me razbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Само че преди да го убиеш, ще трябва да го съживиш.Некро малко разбираш ли... dam qsno mi e myrtav,no vij,4e vyv filma iskat da se biqt s Gandi,koito su6to e 'leko' nekro..temata ne e samo za jivi li4nosti... Мисълта ми е, че ако е Некро, ще е по-яко. Представи си само боя със мъртвец Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 ami po princip ne se biq nikoga za6toto tova ne mi idva otvatre ako se naloji oba4e da se biq sas sigurnost 6te ima za6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Pirncipno ne obicham boq no bih prichinil bolka na nqkoi chalga izpylnitel sys udovolstvie...da go gledam kak se gyrchi dokato pukne...qkooo! Die mother fuckers DIE!Uh!Time`s up bitches!Aight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Iskam da prebiq kondio Mnogo li iskam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Сетих се и за Иван Кулеков.... Мен Слави не ме дразни лично, обаче тоя пич Кулеков не мога да го трая . Ако мога ще му порна грозната физиономия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.