LPFC Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Преди няколко дена за пореден път гледах Боен Клуб. Сещате ли се за момента, в който Тайлър Дърдън и Едуард Нортън (как беше официалното име на героя?) обсъждат с кого биха се сбили (заради самия бой, а не защото мразят човека). Например: Едуард Нортън каза, че би се бил с Ганди, докато Тайлър с Линкълн (висок, с дълги ръце). Моята квота: - Иван Костов - Обожавам да си крещя с човек, който не може да казва Р. Иначе е добре сложен, вегетарианец; - Извънземното И-ти (Има дълъг врат и големи очи, може да лети). Та, ти с кого би се сбил? Всичко е позволено - известни личности,писачи в този форум и дори извънземни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ами аз съм миролюбив човек, не бих се сбил с някого заради самия бой. А Боен клуб го гледах преди 3-4 години (когато излезе, кога беше?) Тогаеа нещо не му хванах идеята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Боен клуб е велик филм.Иначе по темата бих се бил с Йосиф Сталин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Zaradi boq - Grand (Darzost i krasota) Zaradi 4oveka - vseki, koito zaka4i moita priqtelka!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ами аз съм миролюбив човек, не бих се сбил с някого заради самия бой. А Боен клуб го гледах преди 3-4 години (когато излезе, кога беше?) Тогаеа нещо не му хванах идеята. <{POST_SNAPBACK}> Ей го човека Иначе и аз не обичам да се бия и т.н. Обаче много мразя да гледам несправедливости, когато някой бие някой беззащитен или особено пък когато видя някое момче да удря момиче. Тогава откачам просто! Може би е нормално де..ама нали затова е темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ako mojeh da se sbiq sus sebe si shteshe da e interesen boi...inache izbqgvam shvatkite ako moje da mine bez tqh...kakto pishe Azimov v edna kniga "Nasilieto e poslednoto ubejishte na nekompetentniq"..no ponqkoga ne ti ostava drug izhod Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Бих се сбил с Джеки Чан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyAbortion Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ne, che obicham da se bia (osven ako ne e s brat mi ) ama ... Jesus Christ! Opredeleno s nego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Хмм... много сложен въпрос Ми аз бих се сбил с всеки стига да си заслужава за нещо. Иначе аз съм против насилието Но много бих искал да се сбия с правителството на америка. Кат ги почна сичките .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maimun Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Bih se sbil sys vseki koito dokosne priqtelkata mi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Обожавам да се бия! Когато го правя усещам всичко да се разтоварва от мен по-добре и от най-добрия секс. Това могат да го разберат само мъжете (И активните лесбийки изпълняващи ролята на мъжа) Бих се бил със Слави Трифонов - кефи ме колко е отворен. А пък е и моята категория и имаме еднакъв ръст - 198см. Би станал супер бой. А пък и ме дразни - абе бих го сбил. Също така искам да отупам и Кондьо - просто за да му видя мутрята, която без да е бил бит изглежда като такъв А каква ли ще е след. .. Може да смърцафърцам и още един-двама по избор зависи от настроението ми. Да речем Спайдърмен, защото е тъп и Драго от Чай, понеже е изкуствен. Може пък да му оправя мисленето с един здрав бой. btw съм доста пийнал в момента и обиколил бая заведения, успешно седя във любимия си фотьойл и пиша в любимия си форум. Та в това състояние бих сбил почти всеки тъп олигофрен който ме издразни, но за щастие съм активен борец за мир и равенство между човеците и не бих навредил на никого изключая гореизказаните люде. И само да добавя, че Боен Клуб е един от филмите в личната ми ТОП 3. Венсеремос! Ше победим! Лягам да спя. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 хи-хи много ячка темичка, сега и аз обичам насилието, войните и алабала ама понякога ставам на кълбета с разни хора обикновенно губя ама не ми пука много много, важното е да си в играта. истинските улични битки са просто много яко нещо, не говоря нещо от сорта 20 футболни хулигана пребиват някое циганче. общо взето напоследък ми се иска да отида на митинг на НДСВ, ДПС, СДС, БСП, АРТВЯС, СДАСРТСФП и всички тама партиики и да провокирам, да викам срещу политиците, да ги замервам с камъни, да крещя, да ги прекъсвам, да им направя живота ад, и след това с моите приятели да се сбием с полицията ... ама яко да се сбием. искам да се бия с общинска полиция, частна полиция, НСБоП, с жандармерията, де що има свини да се млатя с тях. sMARTBomber може ли да дойда да се бия с теб срещу Слави, а после ще се бием по-между си. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Темата е много яка. Аз заради самия бой се млатя със съквартирантите си Здраво тяло,здрав дух,а в главата - кух. Тренираме се просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 с Азис! за да го змачкам гадния педал. кофтитое че кат го утрепа от бой ще стане мъченик и ще се прослави още повече и със Слави. ама него вече го заеха смартбомбера и био. иначе за по-достоен противник бих си избрал бате Бойко. а?! кой ще рече после че съм слаб ако набия бат Бойко, а?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Хаха от втори клас не сам се бил сериозно, и то тогава се бих заради 1 девойка Иначе преди ходех на тренировки и си плащах да ме бахтат кажи речи тия спаринги как ми идваха само... Наскоро си направих спаринг с 1 съученик с боксови ръкавици и каски - супер разтоварващо е...скоро пак ше го фана Иначе не съм побойник, никой не бия аааааа 1 път ама много ме беше ядосал Shade и беше в нормалното си лигаво състояние и му мелнах 1 по врата Ще се бия само за приятел Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Нося кобинки, чупя глави и ръце, това го умея и го правя най-добре Подкрепям яко тезата на Agarvaen удоволствието от битката и от стичащата се кръв е просто неуписуемо готина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 ami posledno se bih v 6 klas s edin priqtel, kato mlad bqh ot poboinicite, sega(ot poziciqta na vremeto ) vijdam kolko sme6no e bilo sporovete trqbva da se re6avat po civilizovan na4in (4rez igra na warcraft ili quake ) kolkoto do tova dali moga da se biq...misleh si , 4e moga , no, kakto mi pokaza edno mom4e s 3 godini po golqmo ot men, ne moga.... offtopic chaos, podkrepqm te , ama aide da igraim warcraft neska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 bez pri4na - ne , a ina4e mi se iska da donabiq edin taksimetrov shofior shtoto neuspqh predishniq pyt da go dovarsha kakto mi se iskashe ,ma se uteshavam , 4e dalgo shte go pomni i ve4e nqma da si pozvolqva volni "sy4etaniq" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 bix se bil s udovolstvie sre6tu: Hitler Azis Luis Figo MirKo ot Karizma Evgeni Minchev Hulk Hogan-neka ima pone nqkoi v moqta kategoriq[a tq e kolibri ] Leo Di Caprio Napoleon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 sa seki koito mi vkarva golemi nervi palno e s taki otvorkovsi tihite vodi sa nai opasni Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Абе аз по принцип съм против насилието,защото като се случи да го употребя/ааадски радко и това е ааадски добре/ тотално изключвам и не мисля въобще,а това може да доведе до лоши неща.НО имам едни индивиди,които бих смазал: 1.Васил Петров-мразя го от много малък,тая зализана мижитурка изкарва всичко животинско в мен на бял свят.Първото нещо,което ще направя в боя с него е да му шибна една глава,за да му счупя носа.Следват останалите удари-в бъбреците,ребрата,петите,колена и главата му мазна,зализана 2.Това е един индивид,заради когото имах разправии с полицията преди няколко месеца/беше ме обвинил в побой и след това кражба ,като само първото е отчасти вярно/.Сега само изчаквам и се чудя какво да му причиня-брутален побой ясно,но може би трябва да му разбия и колата,ама здрраво. П.С.Нямам досие,полизайте му се изсмяха здраво,но все пак си беше разправия Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 бин ладен садам хюсеин малко трудно с тея 2мата и сякви там гадни ислямски фантиски копелета сори за езика Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Мухахахахахааааа Васил Петров - охаааа. Искам да гледам! bio ако искаш може да се редуваме на Слави Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 dosega sym se bila samo vednyj, s edna syuchenichka (ako ne broim kogato me biha v edna sofiiska diskoteka). inache nqmam osobeno agresivni jelaniq kym nqkoi opredelen chovek, predpochitam da obijdam, otkolkoto da udrqm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Като стана въпрос за футболисти и аз бих се сбил с Деко, щот е голям симулант! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.