smilenk Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Кажете как мога да си направя ка4ествено DVD от AVI,но да стане с качествена картина,мако екстри,и наи важното: със звук 5+1.Ште съм ви много задължен ако ми помогнете.А също и някакъв по лесен начин за копиране на орегинални DVD-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Всъщност именно в този форум пуснах един сърч и намерих доста линкове за това как се прави.Всички обаче бяха доста зле и крайният ефект беше отвратителен.Така че може да се каже,става трудно.При мен проблемът е в софтуера за видео компресията,не мога да намеря подходящ.Иначе със субтитрите и звукът нямам проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Я опитай с mainconcept, besweet и за накрая DVDLab Pro или DVD Maestro. Интерфейсът на DVDLab е по-интуитивен, но като цяло двете програми много си приличат. Описание за това с коя какво да направиш има в мрежата... на мен не ми се пишат фермани точно сега DVD-тата стават перфектни, 5.1 звук, субтитри и аудио на колкото си искаш езици, но само ако оригиналният AVI файл е с добро качество. а за копиране на DVD ползвай DVD Shrink - има я на всякъде Айде и да ме споменаваш с добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Конвeртираш видеото с TMPGEnc Plus във формат за ДВД.Аудиото го оставяш така ако е AC3.След това използваш някоя от следните програми:DVD Lab Pro,Adobe Encore DVD,DVD Maestro за да им направиш менюта,сцени,да вкараш субтитри.Стават перфектни ДВД та,като фабричните. Айде и един линк да дам на български горе долу да навлезнеш малко в материята:линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilenk Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Благодаря на всики за идеите,ще ги изпробвам и 6те ви кажа какво става 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Да бе и аз го ръчкам тоя TMPGEnc Plus ама нищо.Също така звукът трябва да се отдели и след това да се fix-не,защото се променя битрейта и още няколко неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Кажете как мога да си направя ка4ествено DVD от AVI,но да стане с качествена картина,мако екстри,и наи важното: със звук 5+1.Ште съм ви много задължен ако ми помогнете.А също и някакъв по лесен начин за копиране на орегинални DVD-та. <{POST_SNAPBACK}> звук в DVD, АС3 и МР3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Темата е по скоро за Win Appz. Виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Намерих хубав линк - http://dvd2xvid.hit.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.