Jump to content
BulForum.com

Зов за помощ!!!

TED

Recommended Posts

Ще те имам в предвид, нека обаче да изчакаме няколко дена за други предложения. Вече Лъки е много по-добре, мърка, играе си с мен, но е много наплашена. Като чуе по-силен шум веднага се навира в старият ми анцуг :D

Май и на теб не ти се дава вече :P

За съжаление нямам избор... в къщи ще избухне трета световна или N-та домашна война ако предложа да остане. Все пак мен ме няма по цял ден и майка ми ще го гледа и това коте.

TED какво стана с Лъки?Следя темата с интерес (предполагам не само аз) а нова инфо скоро не е постъпвала...Намери ли си дом хайванчето?

Че го харесах познахте, но наистина нямаше как да го задържа. Днес дадох Лъки на chicatillo и те от пръв поглед се харесаха. Ето някои от последните снимки на Лъки.

DSCN4019.JPG

DSCN4031.JPG

Котенцето е супер игриво и chicatillo има много да му се радва. Като и го давах моята приятелка беше с мен и направо не можеше да се раздели с Лъки. Както виждате на снимките и големият ми котарак го хареса, играеше си с него, ближеше го и го търсеше. Ама то няма и как, то си е голям сладур. chicatillo обеща да постне още снимки на Лъки.

Всички мои снимки на Лъки са тук.

Браво .Ето ,че и хубави неща стават във нашия форум. :punk

chicatillo честито :)

ЕДИТ:

Забравих да кажа:

От мен Лъки ще има подарък купичка за хранене+1Кг котешка храна :) TED, ще ги дам на теб а ти ...оттам нататък на chicatillo "ако разбира се нямаш нещо против"

Докато Лъки похапва......ние с батко му Тошо ще изпием по биричка за негово здраве. :beerchug

То съвестни винаги е имало. Ама след последните тестове се оказа, че бесния ми котарак изобщо няма желание за други животни в къщи. Иначе Лъки е сладурска котка :) Браво на Чикатилова :)

Браво .Ето ,че и хубави неща стават във нашия форум.  :punk

chicatillo честито  :)

ЕДИТ:

Забравих да кажа:

От мен Лъки ще има подарък купичка за хранене+1Кг котешка храна  :) TED, ще ги дам на теб а ти ...оттам нататък на chicatillo "ако разбира се нямаш нещо против"

Докато Лъки похапва......ние с батко му Тошо ще изпием по биричка  за негово здраве. :beerchug

Няма проблем за храната и късметлийската купичка, ще ги занеса на chicatillo. За биричката също става :beerchug

Браво!Честито и от мен!

chicatillo обещаваш да постнеш снимки.Надявам се напролет да го видим вече доста порастнало и в добра кондиция..

To ve4e banalno stana ama 4estito i ot men,golqma sladurana e Lucky. :lol: :lol:

O4akavam snimkite ot "chicatillo" s netarpenie :woot :woot

I :heart: cats,there so cute and cuteling. :wub: :love :wub:

Znachi, da uvedomq vsichki, che Lucky e dobre, vupreki che vse oshte e malko oburkana i izplashena. Za momenta koteto e u LifeFeel, eventualno kato se pozatopli v ponedelnik, shte q pusna na dvora u nas. Dnes i pravih snimki i nqkolko filmcheta, shte postna linkove, kato gi kacha.

Супер е!!! Нали не е проблем след някое време, като посвикне котето с обстановката да дойдем с моята приятелка да го видим?

Предлагам котето да се прекръсти на Уарез - не е много звучно, но то си намери дом благодарение на него. Даже може да се превърне в символ на нашия Форум - Котката Уарез, как ви звучи ;)

Предлагам котето да се прекръсти на Уарез - не е много звучно, но то си намери дом благодарение на него. Даже може да се превърне в символ на нашия Форум - Котката Уарез, как ви звучи ;)

Отхвърля се :D

Но Лъки може да се използва за направата на лого на warez.ru, като ... алтернатива на черното :)

Лъки може да се използва за направата на лого на warez.ru, като ... алтернатива на черното :)

Това ми беше идеята, но като почнах да правя лого, ме домързя страшно и пуснах само текста в пост-а без замисленото лого.

Ако има някой по-работлив от мен да се пробва да го направи...

Ей, хора, стоплихте ме! Останала е човещинка значи, макар и по отношение на котешки индивиди .

Трябва да вземем една кутия с процепче , да я оставим на Питърском-а и да направим фонд Уйскас (само дано не бъркам името на котешката храна с името на някой прах за пране :D )

Ха със здраве!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...