poznai Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Ще те имам в предвид, нека обаче да изчакаме няколко дена за други предложения. Вече Лъки е много по-добре, мърка, играе си с мен, но е много наплашена. Като чуе по-силен шум веднага се навира в старият ми анцуг Май и на теб не ти се дава вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 10, 2004 Author Share Posted October 10, 2004 За съжаление нямам избор... в къщи ще избухне трета световна или N-та домашна война ако предложа да остане. Все пак мен ме няма по цял ден и майка ми ще го гледа и това коте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 TED какво стана с Лъки?Следя темата с интерес (предполагам не само аз) а нова инфо скоро не е постъпвала...Намери ли си дом хайванчето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Май май ТЕД си го хареса и не си го дава Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 15, 2004 Author Share Posted October 15, 2004 Че го харесах познахте, но наистина нямаше как да го задържа. Днес дадох Лъки на chicatillo и те от пръв поглед се харесаха. Ето някои от последните снимки на Лъки. Котенцето е супер игриво и chicatillo има много да му се радва. Като и го давах моята приятелка беше с мен и направо не можеше да се раздели с Лъки. Както виждате на снимките и големият ми котарак го хареса, играеше си с него, ближеше го и го търсеше. Ама то няма и как, то си е голям сладур. chicatillo обеща да постне още снимки на Лъки. Всички мои снимки на Лъки са тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Браво .Ето ,че и хубави неща стават във нашия форум. chicatillo честито ЕДИТ: Забравих да кажа: От мен Лъки ще има подарък купичка за хранене+1Кг котешка храна TED, ще ги дам на теб а ти ...оттам нататък на chicatillo "ако разбира се нямаш нещо против" Докато Лъки похапва......ние с батко му Тошо ще изпием по биричка за негово здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 е супер много се радвам само малко ме е яд че с нищо не помогнах иначе супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Браво, ето че има и съвестни хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 То съвестни винаги е имало. Ама след последните тестове се оказа, че бесния ми котарак изобщо няма желание за други животни в къщи. Иначе Лъки е сладурска котка Браво на Чикатилова Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 Браво .Ето ,че и хубави неща стават във нашия форум. chicatillo честито ЕДИТ: Забравих да кажа: От мен Лъки ще има подарък купичка за хранене+1Кг котешка храна TED, ще ги дам на теб а ти ...оттам нататък на chicatillo "ако разбира се нямаш нещо против" Докато Лъки похапва......ние с батко му Тошо ще изпием по биричка за негово здраве. <{POST_SNAPBACK}> Няма проблем за храната и късметлийската купичка, ще ги занеса на chicatillo. За биричката също става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Браво!Честито и от мен! chicatillo обещаваш да постнеш снимки.Надявам се напролет да го видим вече доста порастнало и в добра кондиция.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 To ve4e banalno stana ama 4estito i ot men,golqma sladurana e Lucky. O4akavam snimkite ot "chicatillo" s netarpenie I cats,there so cute and cuteling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Znachi, da uvedomq vsichki, che Lucky e dobre, vupreki che vse oshte e malko oburkana i izplashena. Za momenta koteto e u LifeFeel, eventualno kato se pozatopli v ponedelnik, shte q pusna na dvora u nas. Dnes i pravih snimki i nqkolko filmcheta, shte postna linkove, kato gi kacha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/chicatillo/Lucky/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 Супер е!!! Нали не е проблем след някое време, като посвикне котето с обстановката да дойдем с моята приятелка да го видим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Nikakuv problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Предлагам котето да се прекръсти на Уарез - не е много звучно, но то си намери дом благодарение на него. Даже може да се превърне в символ на нашия Форум - Котката Уарез, как ви звучи Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Предлагам котето да се прекръсти на Уарез - не е много звучно, но то си намери дом благодарение на него. Даже може да се превърне в символ на нашия Форум - Котката Уарез, как ви звучи <{POST_SNAPBACK}> Отхвърля се Но Лъки може да се използва за направата на лого на warez.ru, като ... алтернатива на черното Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Лъки може да се използва за направата на лого на warez.ru, като ... алтернатива на черното Това ми беше идеята, но като почнах да правя лого, ме домързя страшно и пуснах само текста в пост-а без замисленото лого. Ако има някой по-работлив от мен да се пробва да го направи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Ей, хора, стоплихте ме! Останала е човещинка значи, макар и по отношение на котешки индивиди . Трябва да вземем една кутия с процепче , да я оставим на Питърском-а и да направим фонд Уйскас (само дано не бъркам името на котешката храна с името на някой прах за пране ) Ха със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.