TED Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Става дума за този мъник. Когато се прибрах вчера в къщи чух сташно жално мяукане, най силно беше в банята. Реших на сутринта да се кача на покрива да намеря животинчето и да го сваля. На сутринта се качих и бях изненадан, мяченето се чуваше от тръбите за вентилация... Разколачих цялата вентилация (тя и без това не работи) и пак изненада котето беше във вертикалната тръба, която слиза към баните. Като светнах надолу видях хайвана на около 6-7 метра. Оказа са, че един съсед (гадно копеле) е запушил тръбатра на неговия етаж и котето разхождайки се из тръбите е паднало 2 етажа надолу върху тапата. След половинчасово разглобяване в апартамента на гадника (той отдавна го продаде и там живеят свестни хора) свалих вентилатора и измъкнах животинчето. То беше страшно мръсно и изплашено и май не разбра какво става. Прибрах го, изкъпах го и го напудрих срещу бълхи. По първи наблюдения котето е женско. Като изсъхна хайвана се сгуши в един мой анцуг и хич не щеше да излиза. Не се сърдете, но аз вече кръстих котето Лъки (по разбираеми причини). Помогнете да му намерим дом, аз не мога, господар в къщи е девет годишният ми котарак Лъки (и той си заслужи името при подобни обстоятелства), а също и майка ми е против за втора котка. Още снимки на Лъки има тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Голямо сладурче е котето,аз отивам да се сбия с майка ми,дано се навие да го взема. Не стана хавата.Жалко.Все пак дано се намери някой,който да го прибере. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 xora, pomognete na jivotnoto, be!!! kvi ste takiva!! i az bix go vzela... ako ima6e koi da mi go prati v Ohio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 За съжаление не съм в състояние да отгледам котето. На този етап по скоро ще му навредя отклкото нещо друго... Просто ми се искаше да пиша тъй като ме трогна темата Жив и здрав да си TED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ей.Бих го взел ,но и аз имам един котарак Генчо на 8 години и незнам как ще се разбират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ako jiveeh sama shtqh da go vzema. skoro se sdobih s hamster i 2 kostenurki i nashte veche pochnaha da nadavat voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Мале .. колко време е живяло там сладурчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 TED утре ще ти дам инфо дали мога да му намеря собственик. Имам вземане даване с един зоомагазин и ще видя какво мога да направя по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 много е сладко котето и се радвам ,че си го спасил,но за съжаление не мога да му помогна.и при мен майка ми е против.sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Радвам се че историята ви е трогнала, аз просто не мога да не помогна на животно в нужда.... Иначе сега се прибрах и разбрах от майка ми, че Лъки вече си е хапнал (няколко пъти ) и е добре. Като и казах че е само времено в къщи омекна жената и се грижи за него докато съм на работа. То миналата година имах така две котета докато им намеря дом. Та като стана дума ето и снимка на Рижко от миналата година. Него и братчето му ги намерих до офиса, бяха с повече бълхи отколкото мравки има в мравуняк и на умиране, майката ги беше зарязала. По ирония на съдбата ги взеха две мои бивши приятелки.... Лъки така си е харесала моя анцуг, че като и дам друга дреха бяга от нея и мячи. Явно иска да е черна за да си мисли че се е скрила Ако не хареса нещо друго ще и го оставя. @veseo доколкото знам котето е родено и досега е живяло в подпокривното пространство а в гадната тръба е престояло два дена и една нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Ето още една снимка на Лъки и любимият и анцуг Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 ще питам 1 приятелка която искаше коте след малко ще напиша отговора! тя вече си е намерила а на мен майка ми е алергична или мрази не знам кво и е и аз котки такаче не става а изглежда мнооо яко некво Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ето още една снимка на Лъки и любимият и анцуг <{POST_SNAPBACK}> Усещам как ще се разделиш и с анцуга ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Усещам как ще се разделиш и с анцуга ;-) <{POST_SNAPBACK}> Това да ми е проблема Нека да мерим дом за животинката, другото е лесна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 е кофти много ми са иска да го зема ама скоро са преместихме и наще не искат животни още а аз само да питам ти заведе ли го на ветеринар шото поне така като гледам му има нещо на едното око(на снимките е ту лявото ту дясното м/у другото) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 От много време водя преговори с жената да ми вземе коте защото страшно обичам котета и никога не съм имал ( то и зодията ми е котешка - лъв ) и накрая тя ми обеща...та като видя снимките на Лъки и тя направо се влюби в него.Единствения проблем е че бебето ни е само на 7,5 месеца и е още съвсем противопоказно да има животно покрай него...Изчакваме да порастне поне до около година и половина и тогава ще си имам коте.Иначе направо го взимахме това... SNATCH,това на окото се оправя,не е проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Да имаше лек конюнктивит на дясното око, но за двата дена в които е при мен изчезна. То в онзи прахоляк из вентилационните тръби няма как да не е така. Вариант за дом е и да се пусне в двора на накой дето живее в къща. Трябва само той да му осигури за тази зима подслон, а на пролет и по нататък само да го храни. Така даже и закотката ще е по добре, няма да е затворник в апартамент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 На село баба и дядо намерили в двора подхвърлено някакво коте и тъй като стария котарак вече изчезна (вероятно е поумрял малко,беше много стар ) си го прибрали.Като го видях преди месец не приличаше на коте - дръгливо и на струпеи..Преди няколко дни го видях вече в друга светлина - загладило косъма,лъснало и тича като лудо из двора,играе си с листата.Значи му е гот.Кръстили са го Маня,не знам защо..Та дано и това хайванче Лъки си намери подходящ дом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Gospodi obojavam kotki !! Tolkova sa puhkavki i lubveobvilni .Ama ne stava rabotata ve4e si imam edna....vednaj probvahme i 2-ro kote da si imame ama starata ne6to ne beshe mn navita i mu namerihme drug dom ........za jalost tam napraiha koteto na ni6to[krustiha go "sisi" ne 4e sa go maltratirali ] aaa Salida kak e vashia manik be ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Да имаше лек конюнктивит на дясното око, но за двата дена в които е при мен изчезна. То в онзи прахоляк из вентилационните тръби няма как да не е така. Вариант за дом е и да се пусне в двора на накой дето живее в къща. Трябва само той да му осигури за тази зима подслон, а на пролет и по нататък само да го храни. Така даже и закотката ще е по добре, няма да е затворник в апартамент. <{POST_SNAPBACK}> Ми аз живея в къща със сравнително голям двор и много ще се радвам, ако мога да помогна по някакъв начин. Ако не се намери кой да го гледа, с удоволствие ще го приютя в двора (алтернативно в един шкаф на стълбището през зимата). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 aaa Salida kak e vashia manik be ??? mi kato izkliu4im imeto e super mnogo e sladichko Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 10, 2004 Author Share Posted October 10, 2004 Ми аз живея в къща със сравнително голям двор и много ще се радвам, ако мога да помогна по някакъв начин. Ако не се намери кой да го гледа, с удоволствие ще го приютя в двора (алтернативно в един шкаф на стълбището през зимата). <{POST_SNAPBACK}> Ще те имам в предвид, нека обаче да изчакаме няколко дена за други предложения. Вече Лъки е много по-добре, мърка, играе си с мен, но е много наплашена. Като чуе по-силен шум веднага се навира в старият ми анцуг Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 mi kato izkliu4im imeto e super mnogo e sladichko <{POST_SNAPBACK}> xa xa xa misleh 4e imato ti haresve daje si misleh 4e ti si go izmislila a taka i ne mi kaza koi go izmisli ....osakatihte gorkoto jivotno s tva ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 голям хайван е Лъки много искам да го взема ама си имам куче от 10 години вкъщи и на няколко пъти се опитахме с наще да водим и котки тук но изобщо не се разбират иначе много ме кефи Лъки , макар и с леки физически повреди хихихихихи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.