kokok Posted May 24, 2003 Share Posted May 24, 2003 Kagete molia niakoi WEB maker Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted May 24, 2003 Share Posted May 24, 2003 Spiderman Dreamweaver MX, Frontpage .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 24, 2003 Author Share Posted May 24, 2003 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Само тази тема намерих да е свързана с програмки с лесен интерефейс за създаване на сайтове...та..използвам Webpage Maker V 2 и..според мен всичко е готово само не знам как да публишна сайта в нета Ако някой знае моля да ме светне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Само тази тема намерих да е свързана с програмки с лесен интерефейс за създаване на сайтове...та..използвам Webpage Maker V 2 и..според мен всичко е готово само не знам как да публишна сайта в нета Ако някой знае моля да ме светне ами харесваш си някъде където предоставят уеб хостинг и ъплоадваш сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 ами харесваш си някъде където предоставят уеб хостинг и ъплоадваш сайта Ок..да земем примерно хит.бг там от сайт админ си качих самия файл на сайта,ама..кат влеза в сайта пак е Apache HTTP server blq blq blq.. не мога да разбера как точно се ъплоудва сайта смисъл..как да го сложа на мястото на Apache testpage-a.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Даваш Save as и си избираш html, правиш файла така че да се казва Index.html после каринките ти са сейвът и те и качваш всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Начи.. 1во го сейвах като Index.html файл,после го ъплоуднах ,после и картинката дет е за фон я ъплоуднах... и едната подстраница и нея и нейния фон и накрая кат отворих index файла излиза чисто бял екран Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Ами оплескал си нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Аз мога да препоръчам CoffeeCup HTML Editor 2006. Много лесен за употреба и бързо се схваща от начинаещите. Въпросът ми е като ъплоудна всички файлове от сайта само картинките се прецакват. На тяхно място излиза едно кръстче. Това да не би да е от path - товете на картинките и трябва ли да ги пренасочвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Начи.. 1во го сейвах като Index.html файл,после го ъплоуднах ,после и картинката дет е за фон я ъплоуднах... и едната подстраница и нея и нейния фон и накрая кат отворих index файла излиза чисто бял екран a в тоя index.html задал ли си, че еди коя си снимка ще ти служи за фон и там препратките към следващата страница Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Начи.. 1во го сейвах като Index.html файл,после го ъплоуднах ,после и картинката дет е за фон я ъплоуднах... и едната подстраница и нея и нейния фон и накрая кат отворих index файла излиза чисто бял екран Виж дали качения файл не е 0bytes щото хита се прецаква от време на време и неможе да се качват файлове.. качват се но само като име без информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.