Jump to content
BulForum.com

Web

kokok

Recommended Posts

• 2 years later...

Само тази тема намерих да е свързана с програмки с лесен интерефейс за създаване на сайтове...та..използвам Webpage Maker V 2 и..според мен всичко е готово само не знам как да публишна сайта в нета :confused Ако някой знае моля да ме светне :)

Само тази тема намерих да е свързана с програмки с лесен интерефейс за създаване на сайтове...та..използвам Webpage Maker V 2 и..според мен всичко е готово само не знам как да публишна сайта в нета :confused Ако някой знае моля да ме светне :)

ами харесваш си някъде където предоставят уеб хостинг и ъплоадваш сайта :)

ами харесваш си някъде където предоставят уеб хостинг и ъплоадваш сайта :)

Ок..да земем примерно хит.бг там от сайт админ си качих самия файл на сайта,ама..кат влеза в сайта пак е Apache HTTP server blq blq blq.. не мога да разбера как точно се ъплоудва сайта смисъл..как да го сложа на мястото на Apache testpage-a..

Даваш Save as и си избираш html, правиш файла така че да се казва Index.html после каринките ти са сейвът и те и качваш всичко :D

Начи.. 1во го сейвах като Index.html файл,после го ъплоуднах ,после и картинката дет е за фон я ъплоуднах... и едната подстраница и нея и нейния фон и накрая кат отворих index файла излиза чисто бял екран :D

Аз мога да препоръчам CoffeeCup HTML Editor 2006. Много лесен за употреба и бързо се схваща от начинаещите. Въпросът ми е като ъплоудна всички файлове от сайта само картинките се прецакват. На тяхно място излиза едно кръстче. Това да не би да е от path - товете на картинките и трябва ли да ги пренасочвам.

Начи.. 1во го сейвах като Index.html файл,после го ъплоуднах ,после и картинката дет е за фон я ъплоуднах... и едната подстраница и нея и нейния фон и накрая кат отворих index файла излиза чисто бял екран :D

a в тоя index.html задал ли си, че еди коя си снимка ще ти служи за фон и там препратките към следващата страница :bgrin:

Виж дали качения файл не е 0bytes щото хита се прецаква от време на време и неможе да се качват файлове.. качват се но само като име без информация :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...