Jump to content
BulForum.com

za govorene

kokok

Recommended Posts

Mojeshe da go slojish v Bullshitz ili trqbva da govorim za fimli. Eto ti tema za razgovor koq igra i koi film sa/shte sa nai-dobraite na 2003. Spored men e Half-Life 2 i Matrix Reloaded i Matrix Revolution, a spored vas? :evil

nqma losho smehat e zarazen :D

Da naistina za taq godina nai kata igra shte e Counter Stike 1.5 i nai zdraviq film shte e Matrix Reloaded no ne i za ispuskane DAREDEVIL,X-MEN 2,TAXI 3 sushto e super qk vie kvo shte kajete po vuprosa??? :woot

kato efecti estestveno che Reloaded e №1 :punk ,no suzeta beshe malko glupovat..abe cqlata seriq mi se stori malko bezsmislena.1vata beshe dale4 po-interesna.

Quentin Tarantino sashto ima nov film.ne e tragnal oshte no sas sigurnost shte e lud :woot

Matrix Reloaded SUX - tva e nai-golqmoto mi razo4arovenie. Sujetut e pulna boza - edvam iztraqh da go dogledam. Men po-skoro mi se struva6e, 4e gledam komediq, otkolkoto film, koito se opitva da mi vnu6i, 4e ma6inite 6te ni zavzemat i 6e ni upravlqvat. Ima6e tolkova nenujni sceni, a za dialozite BEZ KOMENTAR. Nito edin smislen. I na kraq kvo - ni6to finalut tup. Abe tva e nai-golqmoto razo4arovanie za 2003. Izob6to ne si struva parite

Mojeshe da go slojish v Bullshitz ili trqbva da govorim za fimli. Eto ti tema za razgovor koq igra i koi film sa/shte sa nai-dobraite na 2003. Spored men e Half-Life 2 i Matrix Reloaded i Matrix Revolution, a spored vas? :evil

6to ne dobavi6 i Doom 3 i Halo 2 a? :punk

Matrix Reloaded SUX - tva e nai-golqmoto mi razo4arovenie. Sujetut e pulna boza - edvam iztraqh da go dogledam. Men po-skoro mi se struva6e, 4e gledam komediq, otkolkoto film, koito se opitva da mi vnu6i, 4e ma6inite 6te ni zavzemat i 6e ni upravlqvat. Ima6e tolkova nenujni sceni, a za dialozite BEZ KOMENTAR. Nito edin smislen. I na kraq kvo - ni6to finalut tup. Abe tva e nai-golqmoto razo4arovanie za 2003. Izob6to ne si struva parite

zna4i da ne sa haba da go gledam ;) ;) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...