Botev1912 Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Точно то дисковете е. Явно има на това място лош сектор. Аз е записах и нямам проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Аве имам един проблем при инсталацията на играта.Бърнвам двата .бин-а с Неро и пускам първия диск да са инсталира,обаче на 17% инсталацията забива.Сигурен съм че проблема не е в СД-тата.Кажете има ли някво решение или трябва да я пускам през даемон тулс,щот от там работи без проблем <{POST_SNAPBACK}> Защо си хабиш ЦД-та? Ползвай виртуално ЦД и хем ще спестиш дискове, хем ще избегниш проблеми при инстал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 az parvo mountvam instalvam kato otvorq bin/iso s ultraiso i kato q istalna ve4e q burnvam na cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Awe hora svalih si igrata tragna vsi4ko e 6 s izklju4enie na poda, kakvoto i da pusna da igraja poda ili ( zemjata ) mi e v 4eren fon prosto ujas. Ina4e igrata e ynikalna. Njakoi moje li da mi kaje ot kvo moje da e. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Awe hora svalih si igrata tragna vsi4ko e 6 s izklju4enie na poda,kakvoto i da pusna da igraja poda ili ( zemjata ) mi e v 4eren fon prosto ujas. Ina4e igrata e ynikalna. Njakoi moje li da mi kaje ot kvo moje da e. 10x <{POST_SNAPBACK}> S naj-novite draiveri li si? Kvo ti e videoto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Hora kajete zashto vseki pat za da igraq trqbva da si disable f-prota shoto ina4e smqta cracka za virus. Kajete kak se maha toq problem. Zna4i sled instalaciqta napravih disable na f-prota i slojih cracka. I igrah, no sq kato iskam da q pusna mi vika 4e e virus i trqbva pak s disable za da q pusna. 10x predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Този "проблем" се оправя като изтриеш ф-прот. Дава фалшиви тревоги, а когато наистина има вирус мълчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Вижте какво организира приятеля ми golqmhaker тук Ако се чудите, защо не поства той самия, ами, защото е на mod.mode. Koйто иска да играе се регне и запише като поства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Момчета,как да си запаметя контролите?Направих си уж нова клавиетура,сейвнах а като почне мач пак съм с default контроли....Някаква цака ли има..какво?Много се нервя Дано някой да помогне P.S.Весела Коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 Каква е разликата между двете опции на играта Season и Dynasty Mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Играта си е доста добра.Има напредък в сравнение с останалите от миналите години Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Tox Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Awe kvo stava? Vsi4ko pravq kakto trqbva i vse ne mi tregva. Da ne bi da ima crack? Ako ima ae nqkoi da go dade,pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 V edin ot dvata diska e Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 neka pyk da e losha... Slam Dunk Contest-a e ubiec osobeno ako imash joypad s dwa analogowi... diwotiq!!! ako nqmash... nqmash shans obshto wzeto na freestyle challenge... ama az IMAM MUAHAHAHAHAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Tox Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Kajete kade to4no e cracka.Ne moga da go namerq, kopirah i dvata diska i pak ne stana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Все още не съм я играл на компютър, ама на плайстейшън 2 е ЛУДНИЦА!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Има ли начин по време на мач да правиш каквито си искаш забивки,или просто натискаш копчето и каквото стане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Tox Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Kajete kade to4no e cracka.Ne moga da go namerq, kopirah i dvata diska i pak ne stana.Ae nqkoi da mi go dade,pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Има ли начин по време на мач да правиш каквито си искаш забивки,или просто натискаш копчето и каквото стане? <{POST_SNAPBACK}> Май пак можеш да си ги сменяш, ама не всички които са на конкурса за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Kajete kade to4no e cracka.Ne moga da go namerq, kopirah i dvata diska i pak ne stana.Ae nqkoi da mi go dade,pls <{POST_SNAPBACK}> nba2005 nocd.zip ili s tva NBA2005PATCH UK.EXE Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Има ли начин по време на мач да правиш каквито си искаш забивки,или просто натискаш копчето и каквото стане? <{POST_SNAPBACK}> Не може... по принцип има едно копче за off ball ама то бачка само на taining... или поне аз не съм успял да направя off ball по време на игра... но забивките без off ball не зависят от нищо.., просто си натискасх и квото играта си реши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 MNOGO QKA E IGRATA ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Почти перфектна Каква ли ще е 2006? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Има ли вече пациенти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Айде кажете как да правя алей-оп. искам на dunk(нещо си) да хвърла топката в таблото и тогава да забия(но в таблото което показва точките в мача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.