Botev1912 Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 Ауе защо тъпата игра не ми тръгва ? копвам си крака и ми вика Dont SendАз я чаках с такова нетърпение и тя ми заби нож в гърба <{POST_SNAPBACK}> Кажи си компютъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Tva Slam Dunk Competition e po-qko i ot realnite zabivki. Samo oshte neznaq kak se pravqt onezi izguzeci deto se pravi alley-ops s dobavki. Nqkoi znae li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara_1912 Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Кажи си компютъра <{POST_SNAPBACK}> Ami Pentium 4 1.7Ghz 192RAM Video: GeForce 2 64MB Windows XP Professional Mi osnovno e tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 30, 2004 Author Share Posted October 30, 2004 AmiPentium 4 1.7Ghz 192RAM Video: GeForce 2 64MB Windows XP Professional Mi osnovno e tva <{POST_SNAPBACK}> Имаш ли DirectX 9c. Ако не сложи го, сложи и най-новите драйвъри за видеото. А може и да е от малко рам OPERATING SYSTEM - Windows 98, Windows 98 SE, Windows ME, Windows 2000 or Windows XP (Windows 95 and Windows NT are not supported) CPU - 700 MHz Intel Pentium III or higher MEMORY - 128 MB RAM (256 MB of RAM for Windows 2k/XP) HARD DRIVE SPACE - 1800 MB free hard drive space (additional space required for DirectX 9.0b installation, Internet Explorer 6.0 SP1 installation and Windows swap-file) GRAPHICS - 32 MB DirectX 9.0b Compatible Video card (see supported video cards in section 1.c) CD-ROM - 16x CD-ROM/DVD-ROM drive using 32-bit CD-ROM driver AUDIO - Sound card with DirectSound support and DirectX 9.0b compatible driver INTERNET - Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1 DIRECTX - DirectX 9.0b INPUT DEVICES - Keyboard - Mouse С къв уиндоус си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara_1912 Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 ммм играта тръгна след като преинсталирах Мерси все пак! Ай САМО БОТЕВ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Hora, aide ako obi4ate da mi kajete kva e cakata sys cd-key-a,6toto ne6to ne moga da namerq generator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Hora, aide ako obi4ate da mi kajete kva e cakata sys cd-key-a,6toto ne6to ne moga da namerq generator. <{POST_SNAPBACK}> Цаката е да отвориш .nfo файла Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Hora, aide ako obi4ate da mi kajete kva e cakata sys cd-key-a,6toto ne6to ne moga da namerq generator. <{POST_SNAPBACK}> ako pitash men sled kato Michael Jordan go nqma ne go i tarsi cd-key-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 ako pitash men sled kato Michael Jordan go nqma ne go i tarsi cd-key-a <{POST_SNAPBACK}> I kak da go ima Michael Jordan kato se otkaza oshte minalia sezon? pri tova po edin mnogo lo6 za nego nachin. Poslednia mu dvuboi beshe sreshtu L.A. Lakers i togava Kobe Bryant totalno go nadigra. I treniora go izkara da ne stava povche rezil do kraq na macha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 I kak da go ima Michael Jordan kato se otkaza oshte minalia sezon? pri tova po edin mnogo lo6 za nego nachin. Poslednia mu dvuboi beshe sreshtu L.A. Lakers i togava Kobe Bryant totalno go nadigra. I treniora go izkara da ne stava povche rezil do kraq na macha... <{POST_SNAPBACK}> eh kakto go imashe i vuv vsi4ki ostanali v all star 90's.. ne si li gi igral ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 eh kakto go imashe i vuv vsi4ki ostanali v all star 90's.. ne si li gi igral ? <{POST_SNAPBACK}> ne igraq sezoni s koi da igraq s 90s all star? No bi trqbvalo MJ da e v 90s all star... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 ne igraq sezoni s koi da igraq s 90s all star? No bi trqbvalo MJ da e v 90s all star... <{POST_SNAPBACK}> bi trqbvalo.. no go nqma.. dori i v 80's lipsvat legendi v basketbola.. ne e v stila na ea sports Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Хора! Някой може ли да качи отделно крака, защото като се опитам с ония в дира ми вика, че е вирус. 10x предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 q kajete kas se pravi alley-oop zabivka az kolkoto i da se ma4a da namerq kop4etata s koito se prai se ne uspqvam (stava vapros na dunk contestA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Nqkoi da e imal problemi pri razarhiviraneto na disk 2??Az kato mu dam extract mi nai nakraq mi izkarva saob6tenie rld-nb5b.bin is corrupt???PLZ HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Gre6kata e idvala 4e sym bil s stara versiq na WinRAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 I na mene mi se poqvi sa6tata gre6ka kato na Kanara 1912.Kopvam si crack-a i kato startiram igrata mi pokazva prozoreca Don't Send.Imam nai novite driveri za videoto i sym s nai noviq DirectX.Sa6to i pokrivam vsi4ki minimalni iziskvaniq.Nqkoi moje li da mi kaje kak da si podkaram igrata.Preinstalirah q minimum 5 pati i ni6to ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara_1912 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Баси и играта... що за копчета са тва?! Я кажете комбинацийте за забивките и не само и съответно кой бутон за кво, че в опцийте нищо не му разбирам. А и на турнирите по забивки като го гледам PCто кви ги прави и ми се отщява да играя Аре благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHaCoH4o Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 аз воабще не моа да разбера как са забива.една забивка дося не сум успял да направа..я някой да каже как става тоя пениз че моя тип само са засилва и подминава коша EDIT:Ама то имало скуул ся вече разбрах как става Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanMM Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 аве къде е тоя CD-key за тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 аве къде е тоя CD-key за тая игра <{POST_SNAPBACK}> dai mail az 6te ti go pratq Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 аве къде е тоя CD-key за тая игра <{POST_SNAPBACK}> HZQ8-VDBV-NFQ9-G824-WRLD RFF7-94DD-9ALM-HA86-RRLD 3PPX-PY8Z-KMTZ-3M54-5RLD N3SJ-2APU-52AQ-7JM9-ARLD 56GQ-B4EV-T7JX-8D4U-HRLD Cheti infoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Баси и играта...що за копчета са тва?! Я кажете комбинацийте за забивките и не само и съответно кой бутон за кво, че в опцийте нищо не му разбирам. А и на турнирите по забивки като го гледам PCто кви ги прави и ми се отщява да играя Аре благодаря предварително! <{POST_SNAPBACK}> Трябва да си конфигурираш сам твой keyboard и да настроищ копчетата в офанзива и дефанзива - до тях си имя обяснения. Самата забивка се прави с бутон "S" ако не си го променял. аз воабще не моа да разбера как са забива.една забивка дося не сум успял да направа..я някой да каже как става тоя пениз че моя тип само са засилва и подминава кошаEDIT:Ама то имало скуул ся вече разбрах как става <{POST_SNAPBACK}> Зависи кои забивки искаш да правиш. Общо взето са два вида: едни при нормален двъбой и други когато играеш Slum Dunk Contest...там е доста по-сложно като се ползват комбинации с клавиш "Dunk Modifier" аве къде е тоя CD-key за тая игра <{POST_SNAPBACK}> ето го: HZQ8-VDBV-NFQ9-G824-WRLD RFF7-94DD-9ALM-HA86-RRLD 3PPX-PY8Z-KMTZ-3M54-5RLD N3SJ-2APU-52AQ-7JM9-ARLD 56GQ-B4EV-T7JX-8D4U-HRLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 ZABIVKITE GORE DOLO GI razbrah kak se pravqt ma ne moga da razbera kak se pravi na Slum Dunk Contest alley-oop(tam deto naprimer si q hvarlq6 v tabloto,v projektora i t.n.) q kajete 4e o6te ne moga da razbera Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Аве имам един проблем при инсталацията на играта.Бърнвам двата .бин-а с Неро и пускам първия диск да са инсталира,обаче на 17% инсталацията забива.Сигурен съм че проблема не е в СД-тата.Кажете има ли някво решение или трябва да я пускам през даемон тулс,щот от там работи без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.