Jump to content
BulForum.com

Какво мразят жените?

Recommended Posts

Хахаха,чада,стига с тези кореми бе.Били ужасни....Когато си влюбен в някого не мислиш за коремчето,което този някой или тази някоя има.Ама как да е

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply
Зависи... важно е любов да има  :D Не винаги излишните килограми са дразнещи - зависи от телосложението на човек (и за мъжете и жените се отнася.. все пак казах човек ;)) примерно ся има някои хора дето са два на два и са като трупчета и .. е кофти  :rolleyes:

съгласен съм с afx, че не е кои знае какво значение коремчета и т.н. сега по цял ден лежа и ям, и съм пуснал такъв корем, че просто не е истина. не съм забелязал приятелката ми да се оплаква :rolleyes: така че тва за коремчетата е много относително, може да играе някакв роля в запознаването, но след това вече е без значение, ако има любов :wub:

Хахаха,чада,стига с тези кореми бе.Били ужасни....Когато си влюбен в някого не мислиш за коремчето,което този някой или тази някоя има.Ама как да е

Говорим за това кой какво мрази, а вие пак всичко обърнахте на любов :P :P :P И все пак самият afx каза, че жените мразят бирени коремчета, а сега ми заговорихте за любов и че това нямало значение... Май долавям малко противоречие :) Не се заяждам, просто днес ме удари едно такова странно настроение... Аз също смятам, че колограмите в излишък (ама не говоря за прекалено много килограми) не са нещо лошо.

Аз пък ще ти кажа,че на мен не ми личи биреното коремче;)Принципно съм слаб,но имам такова.Ти кво,по коремите ли си харесваш разно хора?

Аз пък ще ти кажа,че на мен не ми личи биреното коремче;)Принципно съм слаб,но имам такова.Ти кво,по коремите ли си харесваш разно хора?

Ми не ги харесвам по това, аз обикновено не забелязвам (или поне не обръщам) внимание на малки несъответствия с представата ми за идеална външност (а въобще дали имам такава представа :confused ). На мен ми правят впечатление положителните качества (независимо дали говорим за външност или характер) и ако те си заслужават и предизвикат у мен онези любовни тръпки, то аз ще искам да бъда с този човек. И все пак одеве говорехме за бирени (и не само) коремчета, които се забелязват дори през блузката... Аз си падам малко "точкаджийка" :)

Жените( имам предвид красивите и изискани) мразят мъже които:

1.Имат раздрънкани и стари автомобили

2.Нямат пари

3.На последно място слагам външния вид.Достатъчно е да си с добро облекло(марково по възможност).

Мисля че това е всичко съвсем просто и ясно казано.Който не е съгласен е задръстен или заблуден.

На мен ми правят впечатление положителните качества

Според мен излъга :) След като предполагам вече си усетила че хората не сме перфектни, ти следиш дали човека пред теб няма твърде много дефекти които вече от даден момент нататък (в зависимост от твоя критерии) стават прекалено дразнещи и ти автоматично го слагаш в графата "Denied" :devil

Работата е там, че и вие не разбирате. Поне моите наблюдения са, че мъжете започват наистина да оценят красотата в една жена едва след 40-45 години. Просто тогава помъдряват, окото им става много по-набито и са вече с улегнало чувство за стил. А за истински красивите жени красотата не се състои в големите цици и сластните устни. Тя е в очите, ама за целта някой трябва да погледне в тях.

Извинявай, но да няма да те е** в очите? Ама не мога да проумея как жените все разправят че не можем да ги разберем(за което съм съгласен), но в същото време само им дай да ти обясняват какво мислиш, кога го мислиш, защо го мислиш, какво е красиво за теб, от колко грозни жени се надървяш и т.н. Сега пък излиза, че до 40 години само с крокодили се занимаваме... Горките "красиви същества"... Как си седят недоебани... Като си харесат някой и трябва да го чакат да стане на 40-50, та да ги оцени...

съгласен съм с afx, че не е кои знае какво значение коремчета и т.н. сега по цял ден лежа и ям, и съм пуснал такъв корем, че просто не е истина. не съм забелязал приятелката ми да се оплаква :rolleyes: така че тва за коремчетата е много относително, може да играе някакв роля в запознаването, но след това вече е без значение, ако има любов :wub:

Вярвай ми, прави им впечатление... Сигурно приятелката ти е правила дискретни забележки... Да не си пропуснал някой и друг критичен поглед? Дано да не останеш изненадан... Външния вид е важен, не се разпускай!

2.Нямат пари

3.На последно място слагам външния вид.Достатъчно е да си с добро облекло(марково по възможност).

Мисля че това е всичко съвсем просто и ясно казано.Който не е съгласен е задръстен или заблуден.

Нямаш предвид "красиви и изискани", а "красиви и тъпи"...

Ако това не е ирония, или познаваш ужасно малко жени, или пък критериите ти са адски ниски...

:) Позна-второто е .Познавам ужасно малко жени-само тези които ми харесват и си струват

Вярвай ми, прави им впечатление... Сигурно приятелката ти е правила дискретни забележки... Да не си пропуснал някой и друг критичен поглед? Дано да не останеш изненадан... Външния вид е важен, не се разпускай!

все още гърбът ми е по широк от корема така че ако се изпъна не личи :love иначе благодаря за съвета само да ми се оправи крака и почвам пак с фитнеса :D

Поздрави :inqn

все още гърбът ми е по широк от корема така че ако се изпъна не личи :love иначе благодаря за съвета само да ми се оправи крака и почвам пак с фитнеса :D

Поздрави :inqn

Ами и аз съм така ама ми се пускат вече дискретни намеци...може да ходим двамата... :P

2.Нямат пари

Абсолютно и тотално не съм съгласна, че това са единствените неща, които жените хе харесват. Поне в моята класация са някъде в дъното. Иначе признавам, че има жени (и вероятно те са точно твой тип жени), които се впечатляват, ако мъжа НЕ отговаря на горепосочените изисквания. Честно казано и аз не бих се разсърдила, ако мъжът до мен има хубава кола и се облича сносно, но това никога не са ми били приоритети.

Извинявай, но да няма да те е** в очите? Ама не мога да проумея как жените все разправят че не можем да ги разберем(за което съм съгласен), но в същото време само им дай да ти обясняват какво мислиш, кога го мислиш, защо го мислиш, какво е красиво за теб, от колко грозни жени се надървяш и т.н. Сега пък излиза, че до 40 години само с крокодили се занимаваме... Горките "красиви същества"... Как си седят недоебани... Като си харесат някой и трябва да го чакат да стане на 40-50, та да ги оцени...

Пич, аз ти говоря за едно, ти разбираш съвсем друго. Просто говорим на различни езици (говоря метафорично). За теб "красота" е едно, за мен е друго, но няма да споря за това, уважавам твоите критерии и ако може и ти да уважиш моите ще е по-добре отколкото да ми е ежиш. Peace.

Не се ежа, просто смятам, че една жена не може да ми говори за женска красота... Няма го просто еротичния фактор, а той е най-важен за това, дали един мъж ще бъде привлечен от една жена.

PEACE! :thumbs-up:

Абсолютно и тотално не съм съгласна, че това са единствените неща, които жените хе харесват. Поне в моята класация са някъде в дъното. Иначе признавам, че има жени (и вероятно те са точно твой тип жени), които се впечатляват, ако мъжа НЕ отговаря на горепосочените изисквания. Честно казано и аз не бих се разсърдила, ако мъжът до мен има хубава кола и се облича сносно, но това никога не са ми били приоритети.

.

Противоречиш си.Ти лично беше писала някаде,че обичаш добре устроините мъже с бъдеще.

Шегуваш се, нали!?!

Ами не ни най-малко. Защо при тебе как са нещата? Минава покрай теб една дебела, с мазна коса и криви крака, но ти си казваш:

"Господи, каква прекрасна девойка, колко добра, грижовна състрадателна, обичаща чистотата, животните и семейния уют! Я да взема да се запозная с нея!"

Чаткаш нали? Колкото и да е готина като характер, няма да проявиш интерес ако не те "дърви", както беше казала една колежка. Просто няма как да разбереш. И сериозно, я ми кажи! Грозна, но с прекрасен характер или красива с кофти характер а? Кое предпочиташ?

А на теб случвало ли ти се е да кажеш за някой пич, че е грозен? Защото ако да, значи според теб би трябвало да си педал! :)

красива с кофти характер

хахах, яко.. пожелавам ти да прекараш известно време с някоя такава, да видим дали още ще си на същото мнение ;)

/* offtopic */

коцето, тоя аватар съм го виждал някъде ;)

weasel, мога само да ти кажа, че съм прекарвал и характера се оформя и променя, а при външността това става несравнимо по-трудно и е свързано със скъпи операции...

А на теб случвало ли ти се е да кажеш за някой пич, че е грозен? Защото ако да, значи според теб би трябвало да си педал! :)

Нещо не си ме разбрал. Чети внимателно! Опитай се да възприемаш!

Аз мога да си мисля че някой мъж е грозен, но моето мнение просто не е меродавно, тъй като го няма сексуалния елемент!

Относно опита с жените не се оплаквам, но не се и хваля, а и не виждам каква връзка има :confused

Противоречиш си.Ти лично беше писала някаде,че обичаш добре устроините мъже с бъдеще.

Честно казано и аз не бих се разсърдила, ако мъжът до мен има хубава кола и се облича сносно, но това никога не са ми били приоритети.

Не мисля, че това е в противоречие с това, че съм казала, че харесвам мъже с бъдеще. Просто първите ми няколко изисквания за други и чак след това идват парите и т.н. Те са само екстра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...