Jump to content
BulForum.com

Какво мразят жените?

Recommended Posts

Жените имат избирателна приемливост. Някои неща ги мразят от един, а пък ги обичат от друг. По-скоро бих казал че 90% от жените не знаят какво искат, какво оби4ат или какво мразят. Карат го на моменета

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Kакво мразели жените??? Ами те мразят прекалено много неща, мразят и неша за които все още не знаят. Доста добри и много лоши мнения има по темата но тя е прекалено неизчерпаема и може да продължи вечно...

Както е казал Скорпиона те са пълни с парадокси и угодия няма, колкото по-бързо свикнете с тази мисъл толкова по-добре и по-безболезнено, няма да има страдания и всичко ще си е тио-топ ;)

• 4 weeks later...

Да се чувстват по-силни и по-способни от мъжете си за продължителен период от време.

Така, аз ще се поизкажа ни-в-клин, ни-в-ръкав по отношение на настоящия разговор.

Нека направя малко уточнения относно дискусиите от предишната страница. Така, вярвам, че intense наистина говори, това, което мисли. Само че тук има една уловка. Жените наистина мислят, но въпреки всичко действат интуитивно. Докъто мъжа е логическо и мислещо същество, оповаващо се на разума си, жената е интуитивно същество, оповаващо се на чувствата и интуицията. Така, нека разгледаме твърденията, да, жените не заглеждат толкова мускулите, заглеждат задниците на мъжете. Външния вид няма значение, да, има значение обаянието и увереността. Вика да е послушен мъжа, напротив - ако си послушен и й вървиш след задника, ако въобще се получи нещо, то ще трае максимум до една седмица (освен ако не е съвсем лапе), губи интерес. Почни да я нареждаш, да отказваш да се съобразяваш с нея (всичко това в рамките на допустимото) и ще те гледа с оплезен език и очи във формата на сърчице. Нека разгледаме богатството. Да, жената разбира се, че обявява, че това няма значение, ама нека едно е да отиваш пеша до дискотеката, друго е да излезнеш от последен модел BMW и цялата тълпа по дискотеката да те зяпа, да ме прощавате дами, ама 95% от вас обожават да са център на вниманието. И к'во, все едно няма значение, дали в дискотеката ще сте на една лимонада, или ще ви черпят с най-отбрани коктейли.

Та вероятно наистина си вярва intense, като ги говори тези неща, само че в реална ситуация няма да мисли а ще чувства, докъто пишейки във форума мисли. От тук идва прословутото разминаване при жените - говорейки, те разсъждават (господи, помилуй), а в действията си те се оповават на интуицията и чувствата.

Та нека разгледаме какво мразят жените.

<......>

Та доста противоречиви създания сте, колежки съфорумки, и проблема ви идва от конфликтната позиция разум/интуиция...

П.П. ('бах са във Фройда...)

Ехехе, Скорпи, това си беше едно много женомразко изказване, пич!

Сигурно ти минава през ум, че има и жени, за които любовта не е едно непрекъснато състезание "кой е по-по-най" между двамата? Той и животът не е такова състезание, между другото.

Та едно по едно за това, какво мразели жените, според тебе...

1/

Първо, мразят половинката им да привлича повече погледи от тях, тоест да е по- от тях.

Сигурно става дума за жени, за които чуждото мнение е по-важно от тяхното собствено. :unsure:

2/

Също, мразят, да е очевидно по-умен от тях. 

Вероятно имаш предвид някой, който НЕПРЕКЪСНАТО ДЕМОНСТРИРА, че е по-умен от тях и държи жената да си прекара живота в стойка "ЗА ПОЧЕСТ!".

3/

Това означава, че няма да се поддава на манипулиране, кой каквото ще да си мисли, ама определено жените ни водят за носа. Да, те обичат, когато мъжа знае какво иска, и се съобразяват с желанията му, нооо, също така с подмолни действийца много го манипулират, стараят се те да го убедат какво иска.

Покажи ми някой, който не се опитва да постигне това, което иска. Как точно ще наречеш действията, с които го постига, е нещо, което характеризира този, който дава определенията.

4/

Много мразят когато ги затапят

Нещо пак не се сещам за някой, чието хоби е да си ходи непрекъснато затапен. :P

но пък обожават предизвикателството, така че, когато се появи някой, дето не могат да го оплетат в мрежите си, не могат да го манипулират, не могат да го накарат да оплези език и да гледа с глупавия поглед на куче след разгонена женска - може да се влюбят в него...

Хммм, мноооооооооого уважение и зачитане на половината човечество... :rolleyes:

4/

Жените обичат лошите момчета. Твърдят, че искат любов, нежност, съпричастност, но когато наистина го получават се отегчават и накрая потеглят с някой който ги шиба грубо, кара им се, нарежда ги, а те го гледат с обожание.

Е, има и мазохистки... :starwars: Аз на такъв - един фойерверк>>> в едно място и ще го гледам (отдалече :P )как стремително профучава светейки като комета на небосклона... :blowup: Образно казано, де...

5/

Също така мразят някой да е прав, а те не...

И отново, мъжете сигурно обожават да не са прави ;) ... Само че изборът често е: или да си умреш на твоето, за да си прав, или да си щастлив... Тия дето са винаги прави, обикновено се радват на правотата си... САМИ...:unhappy:

Сори за пространното изказване ;)

Мразят да бъдат обсъждани в тяхно отсъствие.

Мразят "навързаните" компании.

Мразят разиграването.

Мразят еднотипните индивиди.

Мразят прекалената настоятелност у някои хора и липсата на такава у други.

Мразят "етикетите" и определенията,предубедеността.

Мразят да търсят някого.

Мразят всички да си мислят,че са прозрачни.

Мразят обещанията - едно нещо или се прави,или не...тоест мразят празнодумците.

мила,

не че нещо ама кат те гледам как го преследваш скорпиона из темите на "Тя и той" що не се земете бе? и двамата разбирате по много и от сичко - сходни интереси значи. и двамата сте многословни - прилика в характерите. и двамата се преследвата да си отговаряте по темите - взаимен интерес.......

повече причини няма да ви давам - намерете си ги сами.

ми хайде зимайте се бе!

тва ако не е любов :love :love :love

на всички останали се извинявам за офтопика, ама как да не се включа и аз в чата, та да тура и на тази манджа мерудията.

мила,

не че нещо ама кат те гледам как го преследваш скорпиона из темите на "Тя и той" що не се земете бе? и двамата разбирате по много и от сичко - сходни интереси значи. и двамата сте многословни - прилика в характерите. и двамата се преследвата да си отговаряте по темите - взаимен интерес.......

повече причини няма да ви давам - намерете си ги сами.

ми хайде зимайте се бе!

тва ако не е любов :love  :love :love

на всички останали се извинявам за офтопика, ама как да не се включа и аз в чата, та да тура и на тази манджа мерудията.

Опала, пич, тук вече ме закла... :D

Извинения на Скорпиона, ако така изглежда... :huh: нищо лично. Просто явно мненията му ме провокират. Честно да си призная, иначе не пиша често, не знам защо тия дни ме е хванала писаческата треска - а и още не знам кой кой е в тоя форум...

Някой да ме върже да не припарвам до компютъра :wacko:

RiMy_SuN: Мразят да бъдат обсъждани в тяхно отсъствие.

Мразят разиграването.

Мразят да търсят някого.

Много пъти "да" - и за подписа ти също :)

Мразят да бъдат обсъждани в тяхно отсъствие.

Мразят разиграването.

Мразят да търсят някого.

И аз не харесвам същите неща, а съм противоположният пол :confused

Ти си жена бе батка. И аз и изобщо бая мъже са жени и бая жени са мъже... Брех, не ме слушате, като ви казвам, че само си гледате от собсВвената камбанария и обявявате това за универсално. Ти като си такава Яна, други жени не са. А пък други мъже са. Изброените неща не правят някого мъж или жена. Нито пък са верни за всички жени дори. Просто мнение на някого си за себе си или за някоя негова/нейна приятелка... Смислена тема...

Ти си жена бе батка. И аз и изобщо бая мъже са жени и бая жени са мъже... Брех, не ме слушате, като ви казвам, че само си гледате от собствената камбанария и обявявате това за универсално. Ти като си такава Яна, други жени не са. А пък други мъже са. Изброените неща не правят някого мъж или жена. Нито пък са верни за всички жени дори. Просто мнение на някого си за себе си или за някоя негова/нейна приятелка... Смислена тема...

Съгласен съм, затова и така постнах по-горе. Ако се намери тука някой, който да обобщи точно какво мразят жените трябва да му дадат Нобелова награда.

Единственото, което мога да кажа е - мразят никой да не ги желае, но това важи и за доста мъже, така че...

Единственото, което мога да кажа е - мразят никой да не ги желае, но това важи и за доста мъже, така че...

Това е признак че нещо в самите тях не е наред!!Ако са хубави значи характера им е кофти и така отблъскват или пък ако не са особенно красиви значи много са се занемарили и необръщат внимание на визията си а понякога тя е много важна!!Незначи да си красавец/красавица а просто да си личи че се подържаш и не си някав/някаква дето слага сяква дреха която попадне под ръка или пък разни мръсни кирливи фанелки и така :)

Немога да си спомня писала ли съм преди в тази тема, а и ме мързи да търся. За жените незнам, ама аз мразя следните няколко неща:

-цялата тоалетна чиния да е опикана и седалката да не е пусната

-да не пускат вентилатора след като са правили големи неща в тоалетната

-да коментират романтичните филми с реплики тип "бахти циците"

-да се мислят за нещо повече само защото имат пишки

-да заглеждат всичко женско без да проявят елементарен вкус

...

По принцип моите уважения, ама аре моля ви се жени да не ми говорят за "вкус". Никога не можеш да ми кажеш дали имам вкус. Просто при вас го няма сексуалният елемент. Все едно овца да обяснява на куче свинското ли е по-вкусно или пилешкото.

P.S. Животните са избрани само за примера :P

...

напълно е така :angry: съжалявам,но наистина заглеждате всичко що има цици,и всяка дърви,нищо че е ужасна,тя все пак дърви :angry:

Вие пък, много разбирате от мъжки вкус... все едно аз да взема да коментирам дали някой пич, става или не става за една жена.. аре у лево

hung.gif

Вие пък, много разбирате от мъжки вкус... все едно аз да взема да коментирам дали някой пич, става или не става за една жена.. аре у лево

hung.gif

Много правилно!Това че на вас даденото момиче не ви харесва или пък тва че ви е яд че заглеждаме нея примерно а не вас не дава право да кажете че нямаме вкус!!Просто вкусовете ни се разминават :P

-да не пускат вентилатора след като са правили големи неща в тоалетната

Не във всеки кенеф има вентилатор!!Все пак живеем в България а не в Щатите примерно.

-да коментират романтичните филми с реплики тип "бахти циците"

Усещам май че имаш комплекси на тая тема!То и аз не съм красавец ама да кажа мразя да си говорят момичетата "Ех тоя къв е готин" е смешно :)

hung.gif

добре де,на черното не можеш да кажеш бяло,нали :confused

тя или е красива или не е!ама не може всяка втора грозотия да дърви,мамка му :angry:

Не във всеки кенеф има вентилатор!!Все пак живеем в България а не в Щатите примерно.

Усещам май че имаш комплекси на тая тема!То и аз не съм красавец ама да кажа мразя да си говорят момичетата "Ех тоя къв е готин" е смешно :)

Като няма вентилатор се намира начин да се предупредят евентуалните бъдещи посетители на тоалетната с какво ще си имат работа. Има реплики от рода на "защо не изчакаш малко, ако можеш?" или "ако искаш отиди след малко", които винаги вършат работа.

За второто...не си ме разбрал. Имах предвид да се гледат очевидно романтични и "типично женски, възвишени" филми, а коментарите да са на нивото на приматите. Иначе "бахти циците" казвам и аз когато филма не се отличава с нищо друго. Все пак неможе главната героиня да умира от рак, а пича до мен да казва "да бе, болна...тъй като я гледам едно здраво ебане и ще се оправи".

Забравих да допълня...говоря за елементарно чувство на естетика, което по принцип всеки притежава, но като стане дума за жени мъжете някак си го губят.

добре де,на черното не можеш да кажеш бяло,нали :confused

тя или е красива или не  е!ама не може всяка втора грозотия да дърви,мамка му :angry:

Не се обиждам ама ако някой ти каже че ти си грозна нали няма да се зарадваш?? :confused :confused Така че за теб някое момиче може да не струва за мен пък да е най-готината на света!!Или пък повечето да казват че си супер красива ама някой могат да кажат че си и супер грозна всичко е възможно!Върпос на вкус :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...