V_MASTER Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 може ли една покана и за мен? sparcco@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 И за мен ако може една? maminorazglezenosin4e@abv.bg Edit:Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 готови сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 moje li i za men edna pokanka plsss mi6o@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ako moje i edna pokana na root@shadowx.info ako ne e problem razbirase :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Thank you, Thank you people Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Айде като сте тръгнали......да пуснете една и на yvesmeister@abv.bg Мерси отсега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Трябва да си дадеш е-майла и някой доброволец ще ти прати <{POST_SNAPBACK}> Ами тогава може ли една на kostadinvs@abv.bg. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ами тогава може ли една на kostadinvs@abv.bg. Мерси предварително <{POST_SNAPBACK}> уреден си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 и двамата сте готови. <{POST_SNAPBACK}> Извинявай ама аз май не съм готов още. Що не получавам тоя имейл вече 2 дни? Моля помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 на теб не съм ти пращал. казах че са готови другите две момчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Не разбирам, искате да кажете, че просто ей така пращате покани за GMail??? Йеее, искам и аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 ми не е така. има едно изискаване - имейл мамка му!. ти не погледна ли горните постове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 И аз имам май бая за даване. Който иска да се обажда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аве мамка му и гмайл, някой има ли този проблем, тъпата поща не ще да приема нито ZIP, нито RAR, в никаква комбинация. В сайта им пише, че не приемат само EXE, дори и архивирани, а аз се опитвам да пратя най-обикновени htm файлове, рар-нати, и зип-нати, и не става Тая поща май се сдухва отвсякъде, закво ми са тея 2100 МБайта, и постоянно увеличаващи се (че дори и ми брои в реално време увеличението ), като не мога да изпратя най-обикновен файл! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 РАР със сигурност не можеш да пращаш, но при ЗИП, аз нямам проблем. даже мисля че и във формат АСЕ съм пращал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 РАР със сигурност не можеш да пращаш, но при ЗИП, аз нямам проблем. даже мисля че и във формат АСЕ съм пращал. <{POST_SNAPBACK}> Да, успях да пратя, единствено след като ги архивирах със зип. Пробвах RAR архив да го пратя преименуван, дори зипнат, зипнат с парола, и не стана, явно там ги разархивират или правят множество тъпи проверки Тея идиоти не правят ли сметка, че RAR е много по-добра от ZIP, и така биха спестили доста трафик... Например тея файлове които пратих, бяха 500 КБ, зипнати излязоха 320, а рар-нати при solid archive, stanaha pod 50 KB. За какво говорим тука! Сори за тона, но съм бесен (не само заради това) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз също искам!!!taniel@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ами тогава за мен може ли една на botevbeerboys@abv.bg,благодаря предварително!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз също искам!!!taniel@abv.bg <{POST_SNAPBACK}> Готов си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 готови сте. ама на втория (бирения) съмму пращал, но няма значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 em ako vi se nameri vreme yorikkk@abv.bg chaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 готово. но хайде да не става като трупане на постове с "готово". който иска нека пише пощата си на ЛС на тези, които са казали че имат покани. а нека темата се превърне в дискусия за ДжиМейл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Hellix Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Това не е спам (подписът ми е достатъчно красноречив ), моля модераторите да ме извинят, само исках официално да кажа "благодаря" на groover Просто си готин. edit/ а пък моят пост си е чист спам хихихихи поласкан съм хихихи Е, прощавам ти, айде, за тебе може Не си просто готин, ами сладък като бонбон, нали? Страхотен е Gmail-а Вече не мога да живея без него! edit/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyv4o Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз също имам към 50 покани, не знам защо ми дадоха толкова много ама както и да е.Та които иска да ми пише на лична и ще му изпратя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.