Teddy-King Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Що да е лесно, като може да е сложно... Ако не може да се направи в Gmail --> Настройки --> Основни --> Подпис ...изобщо няма да се занимавам. Форматиране на писмо знам как да си правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 http://mail.google.com/support/bin/answer....&topic=0&type=f най-отдолу: Rich formatting is not available in Gmail's basic HTML view or in your signature settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 http://mail.google.com/support/bin/answer....&topic=0&type=f най-отдолу: Rich formatting is not available in Gmail's basic HTML view or in your signature settings. Правилно. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowb Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Може ли някой да ме покани и мен 10х забравих да си напиша майла - snowb@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 имаш я поканата Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowb Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 имаш я поканата мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Между другото имам 100 бройки и ако някой иска...може да ме ползва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Между другото имам 100 бройки и ако някой иска...може да ме ползва. Всеки има 100. И ако си пратил покани, до няколко дена отново ти ги възтановяват на 100 Gmail е достъпен за всички- вече всеки, който поиска, може да се сдобие с акаунт. Така че, който още се чуди и ослушва- да не го прави, ами да си подкарва Новата поща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ще бъде ли някой така добър и мойта скромна личност да покани stoian_05@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Айде, честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TMMK Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 щом вече всеки има gmail ще може ли да поканите и мен? crisp@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 щом вече всеки има gmail ще може ли да поканите и мен?crisp@mail.bg готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
TMMK Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 готово Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaImAn40 Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 ако може и на мен- al_adov@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 ако може и на мен- al_adov@abv.bg Ей сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Някой може ли да ми прати покана: joro_ka@yahoo.com Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 имаш покана. честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 имаш покана. честито. Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Google пак издухаха конкуренцията . Най - новата фукнция на Gtalk е да ти пази чат историята в пощата. Не се сещам за някой друг клиент които да може да ми запази какво сме си говорили в акаунта . Така винаги ще мога да си прегледам логовете без значение колко пъти съм преинсталирал и къде се намирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 ...и ще ти четат не само пощата, ами и чата. Яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 ...и ще ти четат не само пощата, ами и чата. Яко! Да не мислиш, че когато имам нещо дето не за пред хората ще ги ползвам Не само тях ами и по принцип всякакви подобни програми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Не мисля. Когато е нещо важно, винаги ще се намери по-сигурен начин. Идеята не е, че "ще те разкрият от полицията". А и в крайна сметка четенето уж само от ботове става. Със сигурност замисълът на Google е да се събира повече информация за тебе, повече ключови думи и... повече и по-точни спамчета отстрани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Със сигурност замисълът на Google е да се събира повече информация за тебе, повече ключови думи и... повече и по-точни спамчета отстрани. Преди няколко дена за първи път получих спам съобщение . Дано да няма повече. Ако случайно дойдат ще взема пример от един "колега" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Не тия спамчета бе, приятелю, те са на друг принцип. Имах предвид платените обяви, които вървят отстрани, до писмата ти. Лично на мен не ми се набиват много на очи . С тях и без тях е все тая.И това е вярно. Една от основните причини, които ме държат в Gmail. И ако това е цената, която ще плащам, за да ги ползвам- ще я плащам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Не тия спамчета бе, приятелю, те са на друг принцип. Имах предвид платените обяви, които вървят отстрани, до писмата ти. Лично на мен не ми се набиват много на очи . С тях и без тях е все тая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.