afx Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 doc: Готов си Runner: нищо бре ще си има две Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Готов си. Ее, изпревари ме. Остават ми още 47 покани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Остават ми още 47 покани... <{POST_SNAPBACK}> С колкото и да са намаляли поканите, след няколко дена пак ще станат 50. Така че хич не ги пестете, пощата си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Никой не ги пести, работата е там, че няма кой да ги използва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 ако може и на мен- stanislavbg@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Пратих ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Тая поща с какво се различава от другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Тая поща с какво се различава от другите <{POST_SNAPBACK}> Тествал ли си я?!? Ако си го направил качествено, въпросът ти е излишен. Просто имаш 2 гигабайта свободно простотранство <{POST_SNAPBACK}> Най-малкото... Все пак и единият на яхуу не е малко. Има и други, който предлагат по 2. Така че хич не е просто то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Тая поща с какво се различава от другите <{POST_SNAPBACK}> Просто имаш 2 гигабайта свободно простотранство Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Забравяте за POP3 поддръжката Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Поканите вече са 100 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Забравяте за POP3 поддръжката <{POST_SNAPBACK}> Доста добре! Въпреки че при перфектният интерфейс и известителите, не ми се е налагало да го използвам и не мисля, че ще го използвам. Ето малко инфо, за съжаление все още не преведено: http://mail.google.com/mail/help/learn_more.html http://mail.google.com/mail/help/about.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Поканите вече са 100 . <{POST_SNAPBACK}> Аз така или иначе немога да пращам покани какво от това че са 100 Както някой беше написал в началото на темата имам пощата повече от месец вече и пак немога да пращам покани Незнам какво значи да е ползвам често пощата за да мога да пращам така че ся е мног кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 jozo, месец ползване не е много. Моите все още са си 50. А и да не можеш да пращаш, какво толкова? На кой искаш да пратиш, кажи, ще пратим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Аз искам покана. На ЛС, моля. Благодаря! Вече имам покана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Ако кажеш и на кой мейл да пратя поканата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Да попитам тук: Знае ли някой колко големи файлове могат да се прикачват с писмата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 преди около месец ми се наложи да пращам файл голям 15 мб и ми написа че максимума е 10 мб но сега може да има някаква промяна нали все пак е бета версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Аз имах, но му забравих паролата и ... ако някой може да ме покани - sharky_az@abv.bg 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Аз имах, но му забравих паролата и ... ако някой може да ме покани - sharky_az@abv.bg Готов си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Аз искам да благодаря на DeZoeker за account-а си в Gmail и тъй като не го направих едно време, правя го сега. Още веднъж благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Аз отново имам въпрос на тема Gmail. А той е следния: Как да сложа линк в подписа си? (простичко казано- думичка, която като я натиснеш да те праща на съответното място, а не да пишеш целия адрес) И има ли изобщо такава възможност? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Аз отново имам въпрос на тема Gmail. А той е следния: Как да сложа линк в подписа си? (простичко казано- думичка, която като я натиснеш да те праща на съответното място, а не да пишеш целия адрес) И има ли изобщо такава възможност? Я виж тук . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Я виж тук . 1. Click 'Compose Mail' at the top of any Gmail page. 2. Click the icon for the formatting feature you'd like to use in the formatting toolbar above the compose window. If you don't see any icons, click 'Rich formatting >>' to display all formatting options. 3. Type your message! (Please note that Gmail doesn't recognize HTML tags inserted in the body of a message.) Още първата точка ебава майката на посоката за действие. Тук за подписа нищо не се споменава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Последвай първите две стъпки,после напиши линка, маркирай го и кликни върху иконката Hyperlink Text - hyperlink the selected text . После запази писмото в Drafts и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.