[mAd_cAt] Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Значи ако още нямате акаунт в gmail.com ето един лесен начин да ви пратят покана. Регистрирате се в http://www.gmailswap.com/ Това е сайт ,чиято цел е размяна на покани за гмаил срешо нещо което вие можете да дадете,например снимка от родние ви град.Пускате една тема в която казвате какво можете да предложите за акаунт и ако на някой му хареса ви праща покана срещо него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 и това за какво????? да ти снемат профила и да те продадът ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 и това за какво????? да ти снемат профила и да те продадът ли? <{POST_SNAPBACK}> Нищо не разбрах от горния Пост Какъв Профил Ква разпродажба ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 На спамаджийчетата да те продадат... новорегистриранато адресче - лапват го като топъл ляб и почваш да получаваш писма от някоя си Мери на тема v..iA.-gR.A и penis enlargement... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 На спамаджийчетата да те продадат... новорегистриранато адресче - лапват го като топъл ляб и почваш да получаваш писма от някоя си Мери на тема v..iA.-gR.A и penis enlargement... <{POST_SNAPBACK}> Значи вече от една седмица имам акаунт в Gmail.com И писма от рода на "Penis enlargement" не съм имал.И неможе и да имам защото те ти пращат само покана за да можеш да стигнеш до регистрационата Форма,а акаунта сам си го измисляш.Така ,че никой освен теб не знае как си се регистрирал в Gmail. На мен лично пощата много ми харесва и като дизайн и като функционалност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 нещото което много ми харесва и главно заради него използвам гмайл е функцията някой писма да са ти starred много лесно се откриват важните писма е не само за тва съм с гмайл де но това е нововъведение което много ми допада иначе като цяло гмайл е яко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Този който ти изпраща инвайта получава обратно писмо с твоя новорегистриран имейл в джимайл. И този новорегистриран имейл автоматично влиза в контакт листата на този който ти е пратил инвайта. Не си наясно с процедурата. Само си мислиш, че никой освен тебе не знае новия ти адрес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Този който ти изпраща инвайта получава обратно писмо с твоя новорегистриран имейл в джимайл. И този новорегистриран имейл автоматично влиза в контакт листата на този който ти е пратил инвайта. Не си наясно с процедурата. Само си мислиш, че никой освен тебе не знае новия ти адрес. <{POST_SNAPBACK}> Верно било така,ама аз спам не съм получавал.Ако някой с Gmail получава да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ще получи, ако е получил инвайта си през някой такъв "услужлив" форум като споменатия горе. Не ми следиш мисълта. Просто пояснявах репликата на xiT за продаването... Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 e golqma rabota napravete si edin account v abv i s nego neka si polu4ava spam nali 6te si kopne6 gmail, az ot tam si imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Da, az sushto moga da davam po 15-tina pokani na den, taka che koito iska - da mi pishe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Това е много глупаво.Аз вече си изпатих от това - спам има с тонове Наложи ми се да си правя нова поща гррррррррррадсдсафд Оувърмен е прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Pak ima na4in ..polu4avash gmail i si prashtash pokana kum tvoi drug mail i si regvash nanovo...taka nqma da ima spam ...no izlishna igra4ka..koito iska gmail da pishe i shte mu se prati pokana <{POST_SNAPBACK}> Ти ли ще пратиш покана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 а мен кой ще ме покани без да ме спами? edit: поканиха ме вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Мобо дай си маил'а дате поканя ако искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 e haide togava neka nqkoi ako mozhe i na men da prati pokanka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Айде даи си и ти маила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 mi q go de go - na profila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 black_hacker@mail.bg 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 moje li i na johan@bitex.bg mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 До тук на всички съм изпратил ,ся на някой мисля че и те ще могат да канят та предходния да кани следващия Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 До тук на всички съм изпратил ,ся на някой мисля че и те ще могат да канят та предходния да кани следващия <{POST_SNAPBACK}> mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 tyi de - typ sym na vakata84@abv.bg mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 И аз искам.Liquid знаеш ми пощата земи прати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.