Jump to content
BulForum.com

вуду

HEKTIK

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply
Az sam doktor Jeletkaev molq karti i svidetelstva na tema az may sam ot druga planeta  Kvi magii we to za lav ey taka stava ama kato gledam tuka ima nqkoy mnogo nadahani AZ SAM NAPOLEON,AZ SAM NAPOLEON,AZ SAM NAPOLEON.

Като си Наполеон,гледай да не стигнеш до Ватерло.... :ph34r:

А щом си д-р Желеткаев и в същото време си Наполеон => страдаш от раздвоение на личността(шизофрения) => подлежиш на лечение в специализирано заведение :lol:

хаха ти тва ли си мислиш преди да си легнеш ? изобщо не ме притесняват такива работи...лягам пък дали ще се събоудя или не...не зависи тва от мене...

в смисъл когато се случи то ще се случи независимо в кво вярвам и в кво не вярвам...

има много хора в които вярват в съдбата и че всичко ти е писано...ми и тва са пълни глупости...ако ме блъсне кола и умра...тва съдба ли е ? така ли ми е било писано ? аххаха ... просто така се е случило...нарича се случайност...

а бе сега бързам и не мога повече да пиша но утре вечер сигурно пак ще отговоря ;)

Ти май се заяждаш.Знаеш ли вчера разбрах случай пресен двама души скачат с парашути от скали згради теле кули и др.Имали са по над 130 скока,това е огромна цифра.Та какво става скача първия ,течението го дръпва към скалите и се закача,както и да е закрепва се и този от горе му извиква че ще скочи и ще извика помощ.Скача .....свредел...и 3 метра под земята.Та как така аджиба в един ден 2 случая,не ти ли намирисва?

Az sam doktor Jeletkaev molq karti i svidetelstva na tema az may sam ot druga planeta  Kvi magii we to za lav ey taka stava ama kato gledam tuka ima nqkoy mnogo nadahani AZ SAM NAPOLEON,AZ SAM NAPOLEON,AZ SAM NAPOLEON.

Срещал съм едно готино изречение : Магьосниците измислиха науката за да не ги горят на кладите ... :) Само ще вметна че магията може да се обяснява с математиката и физиката - цяла теория е базирана на магията Теорията на хаос .. фрактали и тем подобни. Просто вие живеете в старото време със старите си разбирания за магия за циганки дето я правят за канал 2001 и незнам си кви глупости ... отворете ги малко тея очи, да говориш наизуст е най-лесното нещо ...

напълно вярвам! но много ме дразнат разните измислени гледачки и баячки които се появяват по телевизията само за пари!

Ти май се заяждаш.Знаеш ли вчера разбрах случай пресен двама души скачат с парашути от скали згради теле кули и др.Имали са по над 130 скока,това е огромна цифра.Та какво става скача първия ,течението го дръпва към скалите и се закача,както и да е закрепва се и този от горе му извиква че ще скочи и ще извика помощ.Скача .....свредел...и 3 метра под земята.Та как така аджиба в един ден 2 случая,не ти ли намирисва?

ми не се заяждам просто ми е смешно как може да си представяте живота по тоя начин...

както беше казано по-горе

Ако се замислите за всички неща които ви се случват ще откриете в дъното главният виновник ... вие самите.

ти си управляваш живота не някой си там измислен...тва е истината...

и тоя случай дето го казваш...ми изобщо не ми намирисва...просто така се е случило...

Добре де ама в такав случай природата е виновна.Все пак тя е слойила там скалите или е насочила така вятъра!!Априродата кои я е саздал... ?? :huh:

ПП-Нищо не е случаино!!!!! :allien

и кво...значи ти мислиш че ей така един ден...някой наречен БОГ е решил да създаде земята ? и е създал и човека...животните и т.н.

е да ама тва е възможно в СИМС :tongue

не мисля че природата е 'създадена' по-скоро се е образувала ;)

не съм добре запознат и не мога да ти кажа как точно ;)

ще ви пусна една тема от един друг форум ... хареса ми като цяло и я подкрепям :

"Тема Животът е игра.

Автор Maя (Нерегистриран)

Публикувано 27.11.04 14:16

Животът е игра.

Измислени са най-различни игри - за пари, власт и слава. Но има и духовни игри - на духовно развитие и издигане, на кундалини, енергийни тела и просветление.

Та нали без игри живота ви ще е скучен без въображение, без фантазии.

Живота е скучен защото не си постигнал своята себереализация, своята истинска същност, а търсиш себеутвърждаване в отделността - в това, да си различен и с нещо повече от другите. Самоусъвършенстването е част от тази игра на чужди или свои заблуди.

Но ще дойде време, когато ще се уморите и всички игри ще са изиграни - и едва тогава ще можеш да станеш самия себе си, да се върнеш в реалността, за да откриеш, че нищо не е трябвало да търсиш, защото всичко си имал и винаги е било тук. Ще откриеш, че няма какво да желаеш и да променяш, защото целия свят, както и самия ти е удивителен и прекрасен.

Тогава ще разбереш цялата нелепост на пътя, който си извървял, защото всичко това те е отклонявало от чистото виждане.

Всичко, което търсиш, е вече тук. Ти вече си Това, което търсиш и към което се стремиш."

Ще ви питам нещо: За кво си терзаете и без това достатъчно изтерзания мозък с такива непосилни за него задачи. Магията е алогична, тя неможе да се разбере с мозъка - в нея няма никакъв смисъл. Тя може да се усети, да се почуства ... стига се лутайте из думите.. по добре говорете за физика - поне мозъка ще се чуства в свои води; математика; химия и т.н.

и кво...значи ти мислиш че ей така един ден...някой наречен БОГ е решил да създаде земята ? и е създал и човека...животните и т.н.

е да ама тва е възможно в СИМС  :tongue

не мисля че природата е 'създадена' по-скоро се е образувала ;)

не съм добре запознат и не мога да ти кажа как точно  ;)

Бог е вършил смайващи неща в голям мащаб, но и дребните подробности също са удивителни. Учените са вложили дългогодишен труд и много средства в изучаването на естествения свят. И все още притежават малък дял от мъдростта, вложена в сътворяването му. Много въпроси остават без договор.

Всички форми на живот са базирани на клетъчна структура. Клетките изграждат тъкани в човешкото тяло, растенията, животните и всяко друго живо същество. Човешкото тяло, което само по себе си е структурно чудо, се състои от около 100 000 000 000 000 клетки – можете ли да проумеете такова число – в богато разнообразие. В Своята мъдрост Той е определил тези клетки да изпълняват специфични функции. Те растат, размножават се и накрая умират – точно по график.

Макар и невидими с просто око, клетките не са най – малките единици познати на човека. Те се състоят от множество по – малки частици, наречени молекули, които са съставени от още по – малки структури, наречени елементи, в които откриваме още по – малки структури – атоми.

Атомите са толкова малки, че точката в края на това изречение съдържа повече от един милиард атома. И въпреки това атомът е съставен почти изцяло от празно пространство. Останалата част от него се състои от протони, неутрони и електрони. Протоните и неутроните са групирани в молекули и изключително плътно ядро в центъра на атома. Малки заряди енергия, наречени електрони, се въртят около ядрото със скоростта на светлината. Тези ядрени структурни елементи държат нещата.

Но откъде атомът получава енергията си И коя е силата, държаща в едно цяло енергийните му частици Учените я наричат атомна енергия. С този специфичен термин описват онова, което не могат да обяснят.

Turanagasan добро изказване :) само това дето слагаш тая думичка 'БОГ' в него :confused ... ми не виждам кво пак общо има тва там ;) природа бе хора...тва е истината...

Бог е вършил смайващи неща в голям мащаб, но и дребните подробности също са удивителни. Учените са вложили дългогодишен труд и много средства в изучаването на естествения свят. И все още притежават малък дял от мъдростта, вложена в сътворяването му. Много въпроси остават без договор.

Всички форми на живот са базирани на клетъчна структура. Клетките изграждат тъкани в човешкото тяло, растенията, животните и всяко друго живо същество. Човешкото тяло, което само по себе си е структурно чудо, се състои от около 100 000 000 000 000 клетки – можете ли да проумеете такова число – в богато разнообразие. В Своята мъдрост Той е определил тези клетки да изпълняват специфични функции. Те растат, размножават се и накрая умират – точно по график.

Макар и невидими с просто око, клетките не са най – малките единици познати на човека. Те се състоят от множество по – малки частици, наречени молекули, които са съставени от още по – малки структури, наречени елементи, в които откриваме още по – малки структури – атоми.

Атомите са толкова малки, че точката в края на това изречение съдържа повече от един милиард атома. И въпреки това атомът е съставен почти изцяло от празно пространство. Останалата част от него се състои от протони, неутрони и електрони. Протоните и неутроните са групирани в молекули и изключително плътно ядро в центъра на атома. Малки заряди енергия, наречени електрони, се въртят около ядрото със скоростта на светлината. Тези ядрени структурни елементи държат нещата.

Но откъде атомът получава енергията си И коя е силата, държаща в едно цяло енергийните му частици Учените я наричат атомна енергия. С този специфичен термин описват онова, което не могат да обяснят.

наистина има някаква енергия - незнам дали тя се казва Бог, Аллах, Буда и т.н. или атомна енергия /някои казват проосто Висша сила/ но наистина има нещо което влияе на съдбата ни а и определено има хора които могат да я променят. Така наречената черна магия съм сигурна че може да обърка чакрите на един човек. незам дали някой от вас е глудал серияла Чародейките но в последният епизод който гледах там се случваше точно това - черен ангел влияяеше на съзнанието на обикновенна жена за да може тя да се самоубие. ако не беше Бялата магиа тя със сигурност щеше да го направи. Но мисля че хората не могат тотално да променят съдбата си чрез каквато и да било магия. Рано или късно каквото трябва да става ще стане

наистина има някаква енергия - незнам дали тя се казва Бог, Аллах, Буда и т.н. или атомна енергия /някои казват проосто Висша сила/ но наистина има нещо което влияе на съдбата ни а и определено има хора които могат да я променят. Така наречената черна магия съм сигурна че може да обърка чакрите на един човек. незам дали някой от вас е глудал серияла Чародейките но в последният епизод който гледах там се случваше точно това - черен ангел влияяеше на съзнанието на обикновенна жена за да може тя да се самоубие. ако не беше Бялата магиа тя със сигурност щеше да го направи. Но мисля че хората не могат тотално да променят съдбата си чрез каквато и да било магия. Рано или късно каквото трябва да става ще стане

хехех това беше готино за черната магия. ще ти дам малко тема за размисъл, а тя е : ако някой се опитва да ти въздейства с "черна магия" само от теб зависи дали той ще успее. Ако ти не го допуснеш по някакъв начин, било той и несъзнателен, няма начин да ти се въздейства ако ще и как му викахте.. Бог да е.

Разбира се че искаш някаква невидима сила "висша сила" да отговаря за нещата в животата ти които са случват. Е за кво ти да отговаряш, като може някой друг - било и невидима сила и в най-комерсиалния случай БОГ :)))

Сериала чародейките несъм го чувал , но несъмнено ти го следиш ... запозната ли си въобще с това понятие "чакри" ? Ако вярваш на разни телевизиони сериали по-добре си кажи че се кефиш на "гледачките" от канал 2001 - същия ефект ще предизвикаш.

Ще ти вметна само нещо за чакрите - от собствените си изследвания, не вярвам на нищо външно. Чакрите са енергиини образувания които са разположени на определени места в тялото на човек и извън него (несъм сигурен че има отвънка но мисля че има). Чакрите са в центъра един и същи, имат абсолютно еднаква енергия която трепти по различен начин, и според това се определя чистотата на вълната - цвета на чакрата. Долните трептят по бавно и се получават по земните енергии и цветове (червен оранжев зелен и т.н.) - съответно горните са доста по наситени от страна на трептене.

Аз вярвам че абсолютно никой неможе да ти направи каквото и да е ако ти не го допуснеш до себе си... за това така наречените "магьосници" имат един доста полезен и изпитан метод - карат те да се страхуваш от тях и да изпитваш респект или по лошото да ги коментираш че са некадърници и по този начин им обръщаш достатъчно внимание за да могат да действат по теб. Така че дори и да ти се направи нещо, то ще е предизвикано изцяло от теб :))

Стига сте вярвали на разни глупости като филми, книги, сайтове... изследвайте нещата сами и на базата на собствен опит, градете някаква основа и т.н.

Абе хора заболя ме мозака вече :tongue :bgrin: :wir .Няма смисал да обсъждаме такива задалбочени теми, защото нямаме толкова знания!! ;) Нека просто да кажем вярваме ли в магии или не :music

• 2 weeks later...

ами определено не вярвам на баячките и гледачките от канал 2001 :P

що за малоумник трябва да си,за да им вярваш????!!!!

виж,истинската вуду магия си е друго нещо....такива племена има дето като ти направят някоя вуду магийчица и се считай отписан :allien

• 10 months later...

Лично за мен магията е навсякъде. Просто хората не я забелязват или не я възприемат като такава защото е обяснена по някакъв научен начин. Ето ви пример - част от текста на cigaM kclaB на Dark Lotus:

I go east, you go west

And the moon follows both of us (magic)

Pyramids, circle crops

Hundred-ton stone hendge blocks (its magic)

Volcanic lava, earthquakes

Weather causes aches (magic)

Music love, the unseen drugs

Fuckin' lightening bugs (its magic)

Hypnosis, E.S.P.

Mental telepathy (magic)

Amityville, northern lights

Blood-red moonlit nights (its magic)

Rings of Saturn, the black hole

Mind over body control (magic)

Exorcisms, Marys cryin'

Unknown objects flyin' (its magic)

Why...when people witness magic

They'll ignore it and say it never happend

Only thing they'll believe is whats tragic

God throws it, nobody wanna catch it

/off

A man had a wife, that was cheating on him quite often when he had to go to a business trip. He thought of a way to put an end to this. He went to a sex-shop and asked for a some special dildo. The sailsman offered a very special voodoo dildo. To demostrate the power of this 'toy' he said:

- Voodoo dildo - wall!

And the very special voodoo dildo started thrusting into the wall, until it made a hole in it. The man was impressed and paid the large price for it. He showed the new toy to his wife.

Few months later when he went to another business trip and left his wife alone. After a day she was bored and remembered about the toy. She said:

- Voodoo dildo - vagina!

And the toy started doing its job. After the seventeenth orgasm the wife was quite worried, not knowing how to stop this infernal device. She somehow reached her car and made haste to the hospital. On the freeway a traffic policeman stopped the car for violating the speed limit. The poor woman tried to inform the policeman about the source of the problem:

- There is a cursed voodoo dildo in my...

- Oh yeah?! Voodoo dildo my ass!

Съжалявам, този виц звучи най-добре на английски. Също така съжалявам, разказаха ми го изцяло на български и го превеждам по памет, английския ми леко понакуцва.

/off

Shte vi kaja neshto i koito ne viarva da se opravia! Prirodata ne e proizliazla po niakakav nachin(pr.Planetata Zemia). Prirodata e sazdadena ot neshto mnogo inteligentno (i aman ot tezi koito go otrichat!) nai-prostia primer koito moga da vi dam e majat i jenata.Kak moje edno si sluchaino proizlizane (pr na planetata Zemia) da napravi taka che majat i jenata da se oplojdat po TAKAV nachin? Tova e prosto tvorenie KOETO MNOGO HORA NE RAZBIRAT I JALKO ZA TIAH! Nie ne se opravliavame sami ot "tova inteligentno neshto koeto e sazdalo VSICHKO (kakto nie go narichame Gospod) , a nie sme opravliavani ot nego KAKTO I TOZI KOITO OTRECHE TOVA ZNACHI "INTELIGENTNOTO NESHTO" GO E NAKARALO DA VIARVA TAKA! A kakva e istanata sled kato toi ni kara da pravim vsichko i da sporim po tozi vapros? az ne vijdam smisal ot tova da sporm . Koito go znae e dobre.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...