Jump to content
BulForum.com

вуду

HEKTIK

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

:censored2:

Брей колко заблуден народ.Пък аз си мислех че само майка ми и бабите се страхуват от тея неща.Магии,вуду-абе чуйте се само.

:censored2:

Без коментар.Виж ми края на поста(първия) и не обиждай хората,които имат малко по-различно хоби от това да си дърпат шушулката в кенефа,с брой на "Розов свят" или "Казанова",под мишница :lol:

Agarvaen нищо лично ама просто си знаех че ше ми се заядеш за миналото време.просто го видях после и не ми се едитваше не съм дребнав.иначе целта ми не е да се заяждам или нещо такова а само та питах кво точно праиш ако не е тайна да каеш ама се 1

Добре кажете ми има ли други освен шарлатаните.Agarvaen не ги обиждам,радвам се че са тарикати и си печелят пари.Щом и двете страни са доволни какво роптая и аз.Просто няма логика .Ама пак говоря за неща който не разбирам и сега като излизам ще ме згази кола не един а два пъти.

Значи,само да кажа.

Не се заяждам.Нито за миналото време ;) ,нито за шарлатаните.Такива трябва да се избиват с камъни и дръве :angry:

Просто по-нагоре казах,че магията е за самоусъвършенстване.Това е като медитацията,билкарството и обикновената религия.

А иначе сега се занимавам основно с медитация,билкарство,аромотерапия и кретения :tongue

ахаммм.

то и йога е вид магия. а тибетските лами, които си щъкат по Хималаите където нема кислород дори и от маска да го дишаш са си магьосници. а тези които пробягват 100 м за по-малко от 7 секунди - и те. всеки прави нещо което не разбираш как става.

един ден може би ще си обясним кво става и как. например защо баба ми е разбрала преди наще кат съм влезнал в болница, без никой да й каже? или защо един ден като си вървях по улицата и си мислех за мои женски проблеми една леко луда жена се спря пред мен и каза "не мисли за нея. тази която търсиш се казва В.......а" и после продължи да си мърмори глупости под носа и да се скита безцелно по улицата. а въпросната особа, която спомена се оказа наистина в дъното на проблема над който мислех. ама един ден ще се изясни как става. аз съм тъп и съм се отказал да разбирам. просто квото е такова - и действам кат индианците кат видели пушките. и те не разбирали как работят, но избили доста "белокожи" със тях :)

А аз вярвам,практикувам и съм сигурен,че има.

Момчета и момичета,мой малки суеверни дечица.

През Средновековието висшите църковни служители са се занимавали с магия ;)

Магията не е за власт над други хора(е,и за това става,ама плащаш скъпо),а собствено самоусъвършенстване.

Мога да ви тегля локуми до утре сутринта върху теория и практика на висшата магия,елементалите,природните сили,астралната проекция и тяло,Висшия храм,

муските,руните,амулетите,вещерските отвари и билки,циклите на Луната,зодиакалните знаци,магическата геометрия и алхимията.

Но няма смисъл.По-добре ходете на училище,като оставите бабините деветини на романтични глупаци като мене :blowup:

И какво постигна като коментира по този начин "живота си" ? Искаш много да коментираш "вишата магия и природните сили и незнам си какво" прав си никои няма да те слуша, НО аз бих те изслушал ако ми коментираш това inchaos.hit.bg - e ?

И какво постигна като коментира по този начин "живота си" ? Искаш много да коментираш "вишата магия и природните сили и незнам си какво" прав си никои няма да те слуша, НО аз бих те изслушал ако ми коментираш това inchaos.hit.bg - e ?

Е?

Ти какво постигна с този сайт.

И какво искаше да кажеш на Agarvaen поствайки линка към него?

Май само искаше да покажеш че си събрал, преписал и оформил във вид на Web сайт малко информация за хаос магия.

Ами браво, ние видяхме че можеш да правиш сайтове, но какво от това?

Като ти гледам Книжката за Гости, бая са те пооплюли и то качествено:

• Name: Odin Wolf Team E-mail:
    City: Country: bg
    Homepage: Date: 08-Oct-2004 10:42:52

da da re4em 4e saita stava.ama nemoa da razbera
    za6to TI o, veliki si prepisal i to negramotno
    prepisal "vavedenie v xaoc magiqa".i nemoga da
    razbera za6to marsite runite.tolkova li ste
    propadnali.predpolagam.xaoc abe da ste 4yvali
    4e sme v nov Aeon.ni6to ve4e e kakto
    predi.energiqta se vidoizmeni.a taq smexoriq
    deto se ma4ite da probytate si e 4ista proba
    neyspql satanism.prosto bro ne varvi6 ama nikak
    daje.i nedei prepisva gotovite trydove na drygi
    koito pone malko sa se postarali.i zemi malko
    pro4eti Liber Lupus.cqloto vi y4enie se gradi
    na proval ot samoto na4alo.

Не че съм на негова страна, даже хич. За мен вие сте хора, търсещи популярност, а някои и изгода, на гърба на суеверието на масите.

Шарлатани :angry1

Бегай! бегай бързо и си събирай всичките пентакъли, амулети, сигили, инвокаций, Ра-Хур-Хуити, пентаграми и гнозиси и отивай да заблуждаваш някой друг с тъпите си суеверни Bulshits.

Нормална реакция. Не съм очаквал и не очаквам някаква друга. Всичко правя за себе си защото на мен ми харесва, а това че може да влезне в употреба на някой друг - защо не.

Абе за кво толкова се палите като не вярвате и отричате еи тая човешка черта най ме изумява - да отричаш това което не разбираш или те е страх от него. Като незнаеш малчи си там поне за смях да не ставаш :rolleyes:

Нормална реакция. Не съм очаквал и не очаквам някаква друга. Всичко правя за себе си защото на мен ми харесва, а това че може да влезне в употреба на някой друг - защо не.

Ами....ти сам си дал моя отговор.А няма смисъл да коментирам нещо където съм некомпетентен :)

Жоро....що се мъчиш да ме засираш,като знаеш,че в някой неща съм доста по-назад от теб.И все пак...това не е форум на dir.bg

Така че тая тема - довечера на биричка.Ок? :beer:

Ами....ти сам си дал моя отговор.А няма смисъл да коментирам нещо където съм некомпетентен :)

Жоро....що се мъчиш да ме засираш,като знаеш,че в някой неща съм доста по-назад от теб.И все пак...това не е форум на dir.bg

Така че тая тема - довечера на биричка.Ок?  :beer:

blqh nqmam kirlica v momenta kakto i da e shte pisha taka...

haha ot kade da znam che si ti :) kaf toq nick. Tva mi stana interesno che v takav forum se podhvana takava tema i za tva se regnah daje :)) kakto i da e - biri4ka moje moje

до колкото знам `ВУДУ`е Религия а не магия :angry:

лично аз съм атеист ине вярвам в подобни неща ;)

Всичко правя за себе си защото на мен ми харесва

Това хубаво, трупай си малка популярност, прави се на вещ в магиите, но не съзнаваш ли, че ако

влезне в употреба на някой друг

тоест ако някой се е вързал на тъпотиите от сайта ти, това твоето се превръща в живо проповядване на суеверни Bulshits. И се получава нещо като сектите едно време, че и сега май още ги има - Хора увлечени точно от тези суеверни Bulshits, които понякога ги водят до лоши последици за тях и техните семейства.

Това че на теб ти харесва, не означава че можеш да мажеш наред с глупости. Едва ли някой може да ти го забрани в нашата България, но и никой не може да спре хора като мен да мятат мазни зелени храчки на главата ти.

Това хубаво, трупай си малка популярност, прави се на вещ в магиите, но не съзнаваш ли, че ако

тоест ако някой се е вързал на тъпотиите от сайта ти, това твоето се превръща в живо проповядване на суеверни Bulshits. И се получава нещо като сектите едно време, че и сега май още ги има - Хора увлечени точно от тези суеверни Bulshits, които понякога ги водят до лоши последици за тях и техните семейства.

Това че на теб ти харесва, не означава че можеш да мажеш наред с глупости. Едва ли някой може да ти го забрани в нашата България, но и никой не може да спре хора като мен да мятат мазни зелени храчки на главата ти.

Не виждам проблем с това. Аз мажа и ти мажеш. Е хайде да продължаваме. В случая ти не ми пречиш ... дано и аз не ти преча, ако имаш нещо против .. твои проблем :rolleyes:

Моето мнение :

Не Съществуват - БОГ , Магии , Чудеса , Късмет , Ад , Рай и bla bla bla.

Напълно съм съгласен че ако нямаше насадени глупости от рода - Религия , Бог , Алах , Буда , Вудо и пак bla bla bla

Света щеше да е едно поне 100 пъти по - добро място за живеене.

Тъпите религии не правят нищо друго освен да насъскват едни ' овце' срещу други!

Магиите пак идват от противоположното - ЕРЕС . Демек пак bla bla bla

Това е моето мнение не искам да засегна който и да било с него.

Вярвам - донякъде

Но на врачки, гледачки,екстрасенси като тия по телевизията - това са глупости

на пръсти се броят хората в България дето имат такива способности ( и никой от тях не е в канал 2001 или канал 3 :evil )

Магиите пак идват от противоположното - ЕРЕС . Демек пак bla bla bla

Разбирам те напълно.И аз бях атеист преди да се захвана с езотеризъм.

Но поне не говори глупости.Магиите не са производни на църквата=> не са ЕРЕС.Те са съществували много преди християнството.

;)

Разбирам те напълно.И аз бях атеист преди да се захвана с езотеризъм.

Но поне не говори глупости.Магиите не са производни на църквата=> не са ЕРЕС.Те са съществували много преди християнството.

;)

Не искам да споря за неща които трудно се доказват.

Не казвам, че са производни казвам, че заради тоя ЕРЕС бая хора са отекли!

А може и да не съм прав , затова казах , че това е моето мнение :) :punk

А може и да не съм прав , затова казах , че това е моето мнение :)  :punk

Именно защото е твоето мнение,не искам да се впускаме в полемики.Магията никога не е била категоризирана като ерес :)

Затова просто уточних ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...