Jump to content
BulForum.com

вуду

HEKTIK

Recommended Posts

Вярваш ли във вуду, баенене, гледане на ръка,карти,леене на куршум,всичките там магии?

Ходиш ли на гледачки, баячки и случвало ли ти се е да откриеш магия или някой да ти разкаже за магия.

Въобще вярваш ли или за теб това са суеверия, измишльотини и самовнушение?

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Абе имам някои съмнения,че има нещо вярно,но има някои хора,примерно Найден и неговото махало/който посещава Найлона,Ерофеев трябва да го знае/,които ми разбиват вярването тотално.Абе има нещо в тея работи,което ме прави любопитен и затова мъничко вярвам

И ази така. Не вярвам принципно или ако да се съмнявам е в по-грандиозни работи. Но знам ли... Who am I to judge or strike you down? Може...може...

abe 4estno kazano nikoga ne sam vqrval i vinagi sam gledal s malko nasme6ka ama ... sre6tnah se s edna madama koqto nikoga ne me e vijdala i mi kaza moito ime, imenata na cqloto mi semeistvo i takiva podrobnosti koito samo 1-2-ma 4oveka znaqt !!!! napravo 4eneto mi padna na zemqta maina :wacko: :wacko:

taka 4e ima ne6to v taq rabota da mu se ne vidi :blink: :wacko: :blink:

Да бе вярвам, ей сега ще ви разкрия прекрасното бъдеще (срешу 5 лева , кво му плащаш) абе изобщо вярвам че е възможно , ама само така да си приказваш не е интересно, трябва да го изпиташ от първо лице иначе си остава само приказкиииии :)

Не вярвам ама грам...

Всичко е лъжа и измама, даже тия древните вуду жреци са плод на суеверието на старите племена. :moon:

Не се шашкам от магии и други глупости, даже винаги се смея и се кефя когато шашкам приятелката ми със суеверни неща. :laughing1: Просто си умирам да и гледам разтревожения поглед :ohmy:

Колко напред щеше да е човечеството, ако вместо църкви, джамии и т.н. храмове където се чете "Библия" "Коран" и др. свещенни книги, имаше училища където да се учи физика, химия, математика и т.н. полезни неща ...

Не са виновни врачките, а тези който ходят при тях. Гадателки и тем подобни ще има, докато има хора които да им дават пари.

Magiqta kato vazdeistvie na edin individ varhu drug ne e ne6to svrahesteveno,vsi4ki znaem ,4e tova e vazmojno i sled kato e vazmojno da se vazdeistva momentno za6to da nemoje da se okazva vazdeistvie i v po-golemi razmeri nad ne4ii jivot .

Kato 4etoh "Dun" edno vreme , mi napravi vpe4etlenie momenta kogato glavniq geroi Pol pogalna otrova i q razgradi na sastavkite i ,koito sami po sebe si sa neotrovni ,no v kombinaciq sa silna otrova.....i si pomislih za6to da ne e vazmojno 4ovek da kontrolira procesite v sebe si i ot tuk za6to da ne e vazmojno nqkoi drug da kontrolira procesite ni , v organizma ni ima dostata4no ve6testva koito po toq na4in biha pri4inqvali smyrt ili izcelenie.

I s risk da stana dosadna 6te kaja ,4e tva go svarzah s edin pasaj v bibliqta kadeto pi6e "Otrova 6te piete i tq nikak nqma da vi navredi".Osven tova bqh svidetel na izpalnenieto na to4no toq stih s malkiq mi brat, koito izpi okolo 15 gr. soda kaostik./razbira se ne naro4no/ Ta.....magiqta ne e babini devetini kato se zamisli 4ovek ....prosto mnogo ne6ta vse o6te ne se vladeqt .....neveroqtnite vazmojnosti na 4ove6kite vqra , duh i slia i onazi 4ast ot mozaka ni za 4iito vazmojnosti vse o6te ni6to neznaem :)

Снощи пак прочетох "Страх" на Л. Рон Хабърд (от 11 до 2 през нощта :ph34r: ) и да ви кажа, не във вуду магии а и в по-ненормални неща вярвам.

Та в тая книга главният герой е професор по етнология, който говори точно като sMARTbomber, че всичко са бабини деветини и че магии, демони и дяволи са измизлени само за успокоение и обяснение на нещастия и беди. И след като професорът излага тая идея в един вестник, в следващите два дена с живота му стават някои меко казано неприятни неща. Няма да ви развалям потенциалното удоволствие да прочетете книгата. :ghost

Не казвам, че бих отишъл при врачки и тем подобни, аз съм християнин и се опитвам да се уповавам на Бог, когато имам проблеми, които не е в силата ми да реша. Но това не значи, че изключвам съществуването на магията и на съпътстващите я духовни същества, които някои наричат демони.

Когато го видя, ще го повярвам...

Чували ли сте за тетродотоксин,това е субстанция прилагана в религиозните ритуали на някои страни от Третия свят.прилагали са го на "провинили" се в нещо хора.Един вид наказание.Викали му:Жива Смърт. Субстанцията била толкова силна, че намазвали грешниците по тялото и тя за около 1h прониквала в тялото и ето какво ставало:клиничната картина на тези хора била,прогресиращо отслабване на сърцето,недостиг на въздух,кашлица,изтръпване първо на устните после и на върховете на пръстите,а по-късно и на лицето,дланите стъпалата;пенлива течност изпълваща гърдите,надигаща се в гърлото;жажда за въздух,водеща до паника,накрая сънливост,загуба на съзнание и смърт.....след три дни мъртвецът се събужда от тежката кома в която е бил и се превръща в празна черупка едно вегетиращо същество.В Хаити има такива хора ,жрец наричан hougan,който използва coup pudre това е тяхния меч,субстанцията описана по-горе

ВУДУ и магий все още има

Колко от вас са си виждали куклата набодена с игли и са усещали болка в гърдите - Николко май май а.

Ами как тогава смело и авторитетно заявявате

ВУДУ и магий все още има

Да не сте завършили специалност "Вуду" в университета? А?

Много весело ми става като видя такива запознати хора, които през ден прилагат окултни ритуали и спокойно причиняват на шефа си разрив на сърцето с една лека магийка за загрявка просто...

Когато ми напрайте магия, елате да ме видите колко съм зле и как ми излиза лилава пръдня от задника...

*едит:

Curunir в такъв случай, батка, щом една книга ти променя възгледите, недей да четеш 'Nightmare on Elm street' защото няма да можеш да дремнеш и леко даже

:gangstah: -btw тая емоцийка не ви ли мяза на Freddy Krueger :laughing1:

heh tova, 4e horata pridavat misti4nost i okrasqvat deistviqta si koga saznatelno ,koga nesaznatelno s razni rituali neozna4ava ,4e trqbva da koncentrirash vnimanieto si tam kadeto te ti go naso4vat .....ta nali ,ako razberesh kak stava shte im stanesh nepodvlasten :) "magiq" e prosto dumata ,ina4e si ima razumno obqsnenie na vsi4ko ,samo deto ne go znaem .

Когато ми напрайте магия, елате да ме видите колко съм зле и как ми излиза лилава пръдня от задника...

:gangstah: -btw тая емоцийка не ви ли мяза на Freddy Krueger :laughing1:

....че тя може да ти излиза и без магия бе мой човек,ако си изгнил от вътре ха-ха-ха :D :D :D :laughing1:

А аз вярвам,практикувам и съм сигурен,че има.

Момчета и момичета,мой малки суеверни дечица.

През Средновековието висшите църковни служители са се занимавали с магия ;)

Магията не е за власт над други хора(е,и за това става,ама плащаш скъпо),а собствено самоусъвършенстване.

:blowup:

toku vij si dostignal pylnoto syvar6enstvo koeto e kato kamyka na alhimicte :)Vinagi mi e bilo 4udno zashto horata dostigat do nai-prostite ne6ta po vazmojno nai-slojniq na4in :) [ne izklu4vam sebe si ]

Ххеххехехе.Първото съвършенство....я спри малко с книгите за масоните :P

А,няма за какво да ти е чудно - това е присъщо за човешката природа. :lol:

А аз вярвам,практикувам и съм сигурен,че има.

Момчета и момичета,мой малки суеверни дечица.

През Средновековието висшите църковни служители са се занимавали с магия ;)

Магията не е за власт над други хора(е,и за това става,ама плащаш скъпо),а собствено самоусъвършенстване.

Мога да ви тегля локуми до утре сутринта върху теория и практика на висшата магия,елементалите,природните сили,астралната проекция и тяло,Висшия храм,

муските,руните,амулетите,вещерските отвари и билки,циклите на Луната,зодиакалните знаци,магическата геометрия и алхимията.

Но няма смисъл.По-добре ходете на училище,като оставите бабините деветини на романтични глупаци като мене :blowup:

кво точно искаш да каеш с тва че си практикувал?

не вярвам в такива глупости

А какво мислиш,че искам да кажа,с това - "практикувам" ;)

В сегашно време е,което ще рече,че още се занимавам.Сега разбра ли?

Брей колко заблуден народ.Пък аз си мислех че само майка ми и бабите се страхуват от тея неща.Магии,вуду-абе чуйте се само.Пуснете си малко канал 2001 и гледайте има една с една антена дето върти и гадае и после ми говорете че било истина.Ама то врачките не са виновни.Просто си печелят на гърба на балъците дето им се връзват.Че някой наистина почват да си вярват(тогава трябва да се намесят ония с белите престилки и голеееемите мрежи за пеперуди).Като почнат да дрънкат за черни магии-иха ми на всеки втори "клиент"някой му е направил магия и затова не му върви.Ми то излиза че има сумати недоброжелателен народ който по цял ден не прави нищо друго освен черни магии.Абе като ги гледам и ми се насълзяват очите от смях ама нали знаете за всеки влак си има пътници и точно този е за лудницата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...