Nibelung Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 info-v zaglavieto (bez drugi pusnati programi). Do dnes beshe 1-2 % tova... slagam i maham mnogo programi , vremenno nyamam firewall , vsichkite mi programi rabotyat idealno. (Symnyavam se v RemoteAdministrator i v XteqXsetup). SpyBot , AdAware , CWSchredder , SpyCleaner , SpySweeper - kazvat che nyamam -ware OS 98SE , IE 5.5 S-P2 (ne go polzvam) , AVG 6 , Duron 950 , 256 MB DDRAM 266 Imam si obraz .gho ot vchera , kogato vsichko si beshe nared , no tova znachi da slagam nanovo 10-ina programi. Nyakoy ima li ideya ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Пусни си един ъпдейт от м$, пък това горното и мене ме мъчи на един комп, ама даваше еррор >>> клоуз, ама съм го забравил 98. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Tва си е нормален процес,но има и вируси които се лепят за него ==> Натисни точно тук,наи добре иди Тук и го провери дали е вирус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 7, 2004 Author Share Posted October 7, 2004 Nyamam "error"-i. MS ne pishat nishto za takyv problem (visok CPU-load), a samo za error-i. Process Viewer-ite razni mi go davat che si e originalnia Windows-ki fayl s originalna golemina i myasto , AVG-to mi dava che nyama virus , Windows-update ne sym pravil nikoga , zashtoto sym oryazal vsichko na IE (ActiveX , VBS , js , cookies i kakvoto vi doyde drugo na um ) mislya che neshto se e opleskalo v registrito. Problemyt mi vsyshtnost e akademichen , a ne realen , no se nadyavam da vi e interesno (na men mi e), kak se reshava podoben problem. Blagodarya vi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 пробва ли да го махнеш от стартъпа? на XP също го има.. аз от там го махам. иначе излизат тия гадни досадни съобщения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 7, 2004 Author Share Posted October 7, 2004 ne , ne mi izlizat nikakvi syobshtenia , a i ne e startup (ne znam zashto pri polojenie che si trygva) , no reshih problema kaltashki - dadoh mu low prioritet i sega vsichko e 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.