777 Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Картата ми е Manli GeForce FX 5200/8x/128MB DDR/128bit/TV OUT/DVI OUT Сложих е преди 2 дена и ми се появи проблем - докато играя някоя игра се получава размазване на обекти или по точно се появяват линии по екрана ... обикновенно се получава при обширни терени (появиха се на Morrowind i PoP) дори на тестовете с 3Dmark-a се появяват линиите .... смених различни драйвери (тея които са си с картата , последните и 53.03) но проблема си остана Някой да е имал подобни проблеми или да знае от какво може да се получи това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Най вероятно е да е от драйверите ,но след като си сменил 2-3 версии начи е дефект при картата. Пробва ли с най новите 61.77 или там квито бяха ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Haй новите са 66.81 а тези с WHQL са 66.72 но май е хардуерен пробвай на някое друго ПС. Edit:iskah da kaja 4e problema mai e hardueren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Moga smelo da kaja 4e problema ti e hardueren poneje az imah sa6tiq problem s 2 ne edna karta . stava duma za FX 5200 i FX 5700LE proizvodstvo na AXLE otvori si nqkakv prozorets prazna papka da re4em za da e bql fona i se vgleday toba e 4isto hardueren problem za6toto kato po4na da klokvam kartata agala na liniite se promenq ot 45 gradusa v na4aloto prez vodoravni ta go veritikalni nakraq koeto govori za nekorektna rabota na 4ipa poradi nqkakv bag v biosa spored men (ako priemem 4e centralniq 4ip e redoven a ne noname proizvodstvo) az gi varnah i dvete podred(s dosta ubejdavane ot moq strana) i si kupih nakraq karta prizvodstvo na ASUS koqto da 4ukna na darvo raboti perfektno ako pita6 men si vzemi na CHINTECH nay evtina e ot markovite karti i rabotqt prili4no prednata mi karta be6e na CHINTECH i bqh mnogo dovolen ot neq P.S. - a za driverite , nay barziq driver e 66.70 no e beta daje instaler nqma na mnogo malko sled nego e 66.72 koyto e sertifikatsionen i e po za prepora4vane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Da taka e problema e v haruera az sum s takava karta i nqmam takiva problemi no predi godina imah GeForce 2 MX 400 i mi davashe cherveni tochki po ekrana. Ako e v garanciq pripkai da e smenqsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Значи изрових тази тема за да не пускам нова. Пичове имам скапан проблем качвам си най-новите драйвери за видео картата и след като се рестартира на настройките ми показва че не разпознава самата видео карта! Отвратително е ако някои има идея как да го оправя просто до сега не ми се е случвало и не мога да разбера защо е така ? izpiswa mi che karam na nqkakwa VGAsave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 И ние да не сме врачки, че да познаем каква е картата и драйвърите или пък операционната система? Може би картата е толкова стара, че няма поддръжка в най-новите драйвъри - просто инсталирай пак старите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 И ние да не сме врачки, че да познаем каква е картата и драйвърите или пък операционната система? Може би картата е толкова стара, че няма поддръжка в най-новите драйвъри - просто инсталирай пак старите А ти забелязал ли си заглавието на темата за коя карта става въпрос а?Или просто пляскаш на изуст? Да за операционната система не съм написал XP 32 bit. И от сайта на нвдиа си избирам точния драйвер за моята карта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 хами дубре де качи си дрйвери версий между 60.нещо си - 70.нещо си и карай със тях - и без тва новите са оптимизирани за нови карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.