stefan Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Е добре де, вие като си купувате телефони за какво го правите? За да снимате с тях после ли ? Аз незнам изобщо да има телефон, който да прави качествени снимки.Снимки, които да стават за нещо..не само да си ги сложиш на дисплея на телефона после.Това си е просто една голяма залъгалка. Аз лично не харесвам сименс още от едно време.Сега новите незнам как са, но нямам и намерение да разбирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Сименсите са боклук. Единственото нещо което им е добре е това, че цената им е ниска в сравнение с другите марки. Освен това сам дочул ( не съм много сигурен ), че софта им е български и, че е пълен с дефекти. Едно време имах сименс и след половин година батерията ми беше леш, блокираше ми клавиатурата и какво ли още не. Че имат дизайн, имат, ама дизайна не е всичко нали . Според мен най-добрите марки телефон са SonyEricsson, Nokia i Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 simens са по слабите телефони, а някои модели направо са гола-вода и дори са твърде скъпи за това което предлагат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Сименсите са боклук. Единственото нещо което им е добре е това, че цената им е ниска в сравнение с другите марки. Освен това сам дочул ( не съм много сигурен ), че софта им е български и, че е пълен с дефекти. Едно време имах сименс и след половин година батерията ми беше леш, блокираше ми клавиатурата и какво ли още не. Че имат дизайн, имат, ама дизайна не е всичко нали . Според мен най-добрите марки телефон са SonyEricsson, Nokia i Samsung. другия път си потбирай какво и от къде купуваш. ти си първия с такива проблеми. Сони Ериксон не е марка, а като говориш за жовот на батерията защо добавяш и тоя Самсунг към списъка? simens са по слабите телефони, а някои модели направо са гола-вода и дори са твърде скъпи за това което предлагат . например? нима Nokia 3310 не е скъпа за това което предлага и това което представлява? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 другия път си потбирай какво и от къде купуваш. ти си първия с такива проблеми. Сони Ериксон не е марка, а като говориш за жовот на батерията защо добавяш и тоя Самсунг към списъка? Точно пък Sony Ericsson е марка! А Nokia съвсем са изперкали - предлагат супер смешни откъм дизайн телефони... А колкото до батерията - няма телефон с голям цветен дисплей и камера, който да държи доволно дълго време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ползвам Siemens CХ 65 на Глобул и Sony Ericsson К700i на Мтел така че мога всеки ден да ги сравнявам! - Siemens е с по-бавен софтуер от Sony Ericsson - Дисплеите на Sony Ericsson са по-добри - Камерата на Siemens е по-добра - Екстрите са почти равностойни,но менюто при Sony Ericsson е по-добре организирано - От двете посочени марки GSM - Sony Ericsson е с по-добър обхват - Siemens са по устойчиви на механични повреди Няма да ги сравнявам като памет и звук,само ще кажа че последните три модела на Sony Ericsson са с голяма памет и възможност за ползване на MP3 като мелодии. За мен Sony Ericsson е по-добрият телефон,но и по-скъпия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 как може да сравняваш CX65 и k700i. за бавността на софтуера на сименс съм съгласен и това е единствения минус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Хайде да изпуснем Сименс и Сони-Ериксон да някой павиран път и да видим кой ще остане цял Ериксон са наистина с (поне) една класа над Сименсите,просто няма какво да ги сравняваме!!!Бтв за мен е важна здравината на телефона и затова примера ми е такъв <{POST_SNAPBACK}> Сименсите са боклук. Единственото нещо което им е добре е това, че цената им е ниска в сравнение с другите марки. Освен това сам дочул ( не съм много сигурен ), че софта им е български и, че е пълен с дефекти. Едно време имах сименс и след половин година батерията ми беше леш, блокираше ми клавиатурата и какво ли още не. Че имат дизайн, имат, ама дизайна не е всичко нали . Според мен най-добрите марки телефон са SonyEricsson, Nokia i Samsung. <{POST_SNAPBACK}> Явно никога не си имал Siemens ! По горе правилно са казали, че се сравняват два телефона от различни класове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 браво... тоя отговор ми хареса. цак снимчиците и тва е. никви други коментари. евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 e kak moje da sravnqva6 telefon koito e napraven da e udaro,praho i vodo ustoi4iv s telefon koito e sredna klasa i nqma takiva ne6ta.mnogo qsno 4e toq deto e napraven s metalni i neznam si kvi pokritiq 6te e po zdrav.a kolkoto do novite modeli ne sonny ericsson sa mnogo po qki ot tezi na siemens samo 6te kaja p900 i nqma da govorq pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 e kak moje da sravnqva6 telefon koito e napraven da e udaro,praho i vodo ustoi4iv s telefon koito e sredna klasa i nqma takiva ne6ta.mnogo qsno 4e toq deto e napraven s metalni i neznam si kvi pokritiq 6te e po zdrav.a kolkoto do novite modeli ne sonny ericsson sa mnogo po qki ot tezi na siemens samo 6te kaja p900 i nqma da govorq pove4e <{POST_SNAPBACK}> Не става дума за сравнение. Но когато цитирам: "Бтв за мен е важна здравината на телефона и затова примера ми е такъв " да ми говори за Сони-Ериксон пред телефони като 5410 и М65 показан по горе. Краш-тест Nokia 5140 vs Краш-тест Siemens M65 Sony Ericsson P900 Sony Ericsson 1,399.00 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Тези краш тестове ми харесаха. Браво на azsum, за линковете. Жалко, че не отбирам много руски , но и картинките са достатъчни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 "1000 пъти бих предпочел T630" w00x togava bi li mi kazal kakva e razlikata mejdu T610 i T630 ta ti haresva pove4e T630 kato meniu i kato danni i t.n. i mejdu drugoto zvuka na sonny ericssona e mnogo po dobur ot tozi na c65 i mislq 4e daje i na koi da e siemens,za6toto edin priqtel ima cx65 i sy6to zvuka mu e mn po kofti ot T610 <{POST_SNAPBACK}> abe mnoogo razbira6 ! razlikata mejdu t610 i t630 e samo v vida i Displeia ! ! ! si4ko ama si4ko e ednakvo na 2-ta telefona sega sam s t630 ni imah i t610 ! taka 4e predi da govori6 PROVERI ! \\// PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 abe mnoogo razbira6 ! razlikata mejdu t610 i t630 e samo v vida i Displeia ! ! !si4ko ama si4ko e ednakvo na 2-ta telefona sega sam s t630 ni imah i t610 ! taka 4e predi da govori6 PROVERI ! \\// PEACE <{POST_SNAPBACK}> priqteliu vij po nagore kakvo sym pisal i togava 6te razbere6 kakvo sym imam predvi to4no tova sym kazal 4e sa ednakvi,ama nqma koi da si igrae da 4ete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike^Shinoda Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Az sam s t630 i moga da vi kaja 4e razlikata s t610 ne e samo v displeq i van6niq vid a i v kamerata, za6toto t630 moje da snima s po golqma razdelitelna sposobnost ot t610, ka4estvoto na displeq e mnogo po golqmo i snimkite ne sa tamni i razmra4kani a i siemens CX65 maksimalnata mu rezoliuciq na snimane e 640x480 kato na t630. Brat mi e s CX65 i sam gi sravnqval. Do kolkoto do S65 ne sam se zanimaval mnogo s toq telefon ama na SE verno sa mu MNOGO po hubavo mu izlizat melodiite ni6to 4e i dvata sa s 32 tonalni melodii. Bateriata na SE darji pove4e. Menuto e mnogo po lesno ot tova na Siemens. Razlikata v cenata mejdu t610 i t630 e 50-60 lv. (pone taka mislq). Pliusat na S65 e v pove4eto pamet. Za tova po dobre si vzemi t630, ako izbere6 SonyEricsson!!! Ti izbira6 tova e samo savet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Само една поправка към поста отгоре: Камерата на t630 е CIF с разделителна способност 352 x 288 пиксела, а не 640х480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Az sam s t630 i moga da vi kaja 4e razlikata s t610 ne e samo v displeq i van6niq vid a i v kamerata, za6toto t630 moje da snima s po golqma razdelitelna sposobnost ot t610, ka4estvoto na displeq e mnogo po golqmo i snimkite ne sa tamni i razmra4kani a i siemens CX65 maksimalnata mu rezoliuciq na snimane e 640x480 kato na t630. Brat mi e s CX65 i sam gi sravnqval. Menuto e mnogo po lesno ot tova na Siemens. Razlikata v cenata mejdu t610 i t630 e 50-60 lv. (pone taka mislq). Pliusat na S65 e v pove4eto pamet. Za tova po dobre si vzemi t630, ako izbere6 SonyEricsson!!! Ti izbira6 tova e samo savet. Менюто било по-лесно. ти само четеш какво пишат и слушаш какво казват хората ли? кое му е по-лесното? за това на Сименса висше ли се иска? на Сименса менюто по-лесно от тва здраве му кажи. ако кажеш каква е и разликата между двете.. освен че тва на СЕ има един ред надолу в главното меню.. докато Сименса има 9 подкатегории (не 12). камерата на тоя SE е толкова отвратителна, че изобщо незнам защо са му я сложили. ми тя за нищо не става. няма да говоря повече по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 priqteliu vij po nagore kakvo sym pisal i togava 6te razbere6 kakvo sym imam predvi to4no tova sym kazal 4e sa ednakvi,ama nqma koi da si igrae da 4ete <{POST_SNAPBACK}> ne6to si v gre6ka pravi sa6tite snimki kakto na t610 ! 352 x 288 ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Бе я си земете по една Нокиа да разберете кво е телефон! А не някъв си теле-фото-мюзик-нам кво си кютюк! Що Т610 струва по-малко от 6310 някой замисля ли се?! По темата: Сони Ериксон-а. Сименс с НИЩО, НИКОГА не са ме впечатлявали, освен може ни със софтуерните бъгове дето ги имат Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 za men SONY ERICSSON e nai dobriat telefon ! melodite na t610 sravnenie s nokia ili nekav drug tel niamat ni6to ob6to ! na t630 displeia e super iak nikoi drug telefon ne me vpe4atliava s extri i dizain kolkoto sony ericsson ! ! ! Tova mislia az ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Още един глас за SonyEricson, просто тази марка е на светлинни години пред Simens-ите Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 i az nislq 4e Sony ericsson e nai dobriqt telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Повечето ми приятели с Сименс, от по-новите модели, им се изключват ей така, влизат в менюто, най-обикновена операция, и се изключват, и то често. проверяват го по някое време - изключен. И ако това е мобилност, не знам. Да не можеш да разчиташ на телефона си, че ще стои включен щом си го оставил включен и чакаш да те намерят на него! :ph34r: Аз съм с SE и мога да кажа, че мога да разчитам на него и софтуера му, за разлика от приятелите мис сименс, чиито софтуер е пълна боза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnnito Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Абе когато господ е ре6ил да създаде телефон едно време,определено тожа е бил Siemens недейте така бе хора немците си знаят работата най добрата технологична нация са в Европа,Вижте им само колите.тва да се брои за 20 гласа Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnnito Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 [a soni ericson sa nqkvi melezi melezi melezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.