Jump to content
BulForum.com

Търся Програма за правене на видеоклипове

Eagle

Recommended Posts

Значи търся програма с която да мога да правя ефекти, клипове и да поставям заглавия на аматиорски филмчета.Моля препоръчайте ми някоя по-лесна за употреба.

P.S.-Имам Adobe After Effects 6.0 но не я разбирам.

Мисля, че Adobe Premiere върши такава работа.

P.S.Интересно как е тръгнал "After Effects 6.0" на твоята машина. :)

Да не си го овърклокнал ? :P

Качих Adobe Premiere 6.0 обаче и него не разбирам.Бих изкъл някоя по-лесна програма.

Благодаря све пак. :punk

А ти нямаш ли Windows Movie Maker инсталиран :)

Афтър ефекта не е за 'малки деца' :) Премиера като за начало става. Има 7-мица тук, но отсега да кажа на Дюрони не тръгва, за Атлони незнам. 6-та версия върви на по слаби машини

А ти нямаш ли Windows Movie Maker инсталиран :)

Афтър ефекта не е за 'малки деца' :) Премиера като за начало става. Има 7-мица тук, но отсега да кажа на Дюрони не тръгва, за Атлони незнам. 6-та версия върви на по слаби машини

На Windows Movie Maker-a, за по - лесно, са му махнали 98% от функциите на Аdobe-то :)

Аз затова я препоръчвам. За начало е о.к. След нея вече може да се качи на Премиер.

---

Сорри обаче програми дето да говориш на компютъра какво искаш и той да ти го прави още няма ;)

Само Pinnacle Studio 9 . Страхотна е. Може да прави всичко което изброяваш. Ако имаш порт 1394, сваля видео в много добър формат. Има трак за надписи, два аудио трака за фон и звукоефекти, можеш да качиш всичките си видео и аудио кодеци и да компресираш филмите през какъвто избереш филтър. Има възможност и за аудиокомпресия освен в стерео MPEG Layer3 и в AC3. Можеш да режеш, кроиш, наставяш и още много други неща. Използва shortcut към Hollyood Effects за преходи на отделните сцени и т.н. Програмата е доста голяма около 800Мб, но компресирана се събира на 1 диск. Понеже е trial version, ако не намериш сериал, ползваи този

P.S.Абе, сега погледнах данните на PC-to. Или ни бъзикаш, или си изровил данните от някой музей.

Дай някоя лесна програма на човека, пък това последните са само шарании - нищо повече. Сериозната програма е само една ;)

Нещо ми се мотае за Ulead Video Studio - тя беше с влачи пускай интерфейс. (не че другите не са)

O.K. xiT. Mного по-лесна за разбиране и работа с нея е Video Edit Magic v3.33 а прави не лоши филмчета. Има я в download.bg Oсвен това е 10 пъти по-малка по обем, а приятелят Eagle съобщава невроятни данни за PC-то си. Аз не вярвам да е баш така, но ако компютърът е с по-слаби възможности, Video Edit Magic ще работи по-добре.

Man zarezi gi tia windows movie makeri i prochee gluposti.

Adobe Premiere e software za montaz. Rezesh i lepish kadri ...tva e.

After Effects e za compositing (tva deto ti triabva), az bachkam ot godini s After Effects i te savetvam da chetesh helpa i step by step da go uchish...tam e istinata.

Moze da probash i s Combustion ,no na men mi e tromav malko i me drazni.

Eto ti malko training movies ( az sam gledal niakoi ot tiah) mnogo dobre sa obiasneni neshtata

After Effects

http://bubu.to/Svetla/APPS-ISO/Lynda.com.L....Effects.6-CFE/

Adobe Premiere

http://bubu.to/Svetla/APPS-ISO/Total.Train....DVDRip-SoSISO/

Enjoy

:)

P.S. Za AE ima mnogo plugins koito sa strashni...potarsi. Az te savetvam da nauchish i Photoshop zashtoto uzasno mnogo shte ti triabva.

Благодаря на всички.Намерих си Ulead Video Studio 6,7,8 както и Pinnacle Studio 9.И двете са много хубави и лесни за работа.

P.S.-Тва за Правеца е базик. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...