Jump to content
BulForum.com

Playlists

RIP

Recommended Posts

Предварително се извинявам ако е имало такава тема,но търсих и не открих.

Идеята много прилича на "Каква музика слушате?",но така е по-добре,защото вместо някой да ви изрежда 100 песни които му харесват,направо може да разгледате плейлиста.Пък и ще видим кой се грижи за MP3-ките си :) .

Моят плейлист се състои само от подбрани песни и такива които не ми харесват чак толкова,но просто са известни.

Преди година-две едитнах всички тагове на песните,което си беше много трудоемка работа,но поне въведох ред.Саундтраците "забутах" най-горе със кавички.

Плейлистът се генерира в *.html формат и при новите версии на Winamp това става от Misc -> Misc -> Generate HTML Playlist

Ето и моят плейлист:

http://www.warez.ru:8080/FTP/Docs/RIP/%5bR...20Playlist.html

Тук е моят плейлист.Всъщност това,което съм метнал сега и което слушам най-много.Иначе има още много готини неща,но са на дискове и не съм си ги подредил,да бъдат огледни.

Ето е и мойта Вътре е описано колко време седи като темп листа ,следва бърн на цд и прилежно сложени в шкавчето :)

бтв,последен крясак от данс сцената :)

Браво,браво вече си набелязах няколко човека на които в плелистите присъстват интересни групички.

Тук е моят плейлист.Всъщност това,което съм метнал сега и което слушам най-много.Иначе има още много готини неща,но са на дискове и не съм си ги подредил,да бъдат огледни.

U RoCk ! Почти всичко (да не кажа всичко) е супер яко! Congratulations :)

Някой може ли да ме светне как по дяволите да ви го пратя??? :wacko: :blink:

Playlist

Мойте са сортирани: имат си година артист титле абе сичко. И в плейлиста са ми показани така Artist - Title (Album Year). Много се грижа за тях. Почти сичко е блек/дет метъл и грайндкор

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...