Jump to content
BulForum.com

Заплашен ли е света от фашизъм?

Shalome

Recommended Posts

За какво си пишем тука, за фашизъм или за тероризъм???? Щото и двете се асоциират с евреите. Първото като жертви. (Щото другите бъкха ги охапала там, кво са 20-30 млн.) За второто: Първите! - справка за първият по сериозен терористичен акт след 2-та световна. Кво става сега? Каквото почукало, такова....

-----

цифрите не са точни, т.к. Съветския съюз никога не е дал точни данни за жертвите си във Втората световна.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
цифрите не са точни, т.к. Съветския съюз никога не е дал точни данни за жертвите си във Втората световна.

Значи по официални данни са около 27 милиона,от които по сведенение на генералния щаб бойни загуби ца 10 милиона.Дори и да е занижена бройката на загиналите в бойни действия 12-17 милиона небойни загуби е нещо ужасяващо.Отношението към пленените е съветски войници е било иизключително отвратително и са ги третирали като животни.Например при затварянето на обкръжението при Сталинград пленените съветски войници са били 30 000 , а при капитулацията са останали живи 3 (трима).

Vse edno taq skapana ruska papla4 ne e edin dol drenki s zatupelite i tlusti Amerikanci !!

Ти колко руснака познаваш, за да обобщаваш и да даваш такива оценки?

Пътувал съм 14 дена само с руснаци и украинци и по време на престоя ми в Русия съм останал с друго впечатление в огромната си част това са супер готини хора .

Ти колко руснака познаваш, за да обобщаваш и да даваш такива оценки?

Пътувал съм 14 дена само с руснаци и украинци и по време на престоя ми в Русия съм останал с друго впечатление в огромната си част това са супер готини хора .

:punk По душа и манталитет са къде-къде по-близки до нас, в сравнение с американците......просто...лични впечатления(повече от 14 дена :) )

П.П. А иначе...боклуци има навсякъде - и на запад ; и на изток ; и тук. ;)

xiT ще ти разкажа един виц, пък, ако искат да го премесят в раздел "вицове" :

Значи трима духовници - християнски, мюсюлмански и еврейски се събрали и се заприказвали. Християнският започнал да разказва история: "Веднъж пътувам с кораб. И като ни връхлетя една буря, ужасна! Аз обаче се помолих на Господ и той така направи, че навсякъде около нас - буря, само при нас - тихо... и така се спасихме".

Имамът заразказвал и той: "Ааа, това нищо не е. Аз веднъж пътувах със самолет. И като попаднахме в една страшна буря... обаче аз намерих къде е Изток, помолих се на Аллах и той така направи, че навсякъде около нас беше буря, само при нас нямаше. И ни спаси."

Дошъл ред на равина: "Веднъж се разхождам аз по улицата. Беше събота. И както си вървя, гледам на земята една пачка долари. Обаче... Събота е, свещен ден за всички евреи; не се работи, не може да печелиш пари през този свят ден. И аз тогава се помолих на бог и той така направи, че навсякъде около мен - събота, само при мен - петък"

Блах,тая тема изпростя тотално :sick

Четох,четох,четох....надявах се да попадна на нещо хубаво(то и мойте постове не са цвете :lol: ),ама "от нииде взорът надежда не види".

Що не я затворите?Че ще вземе да избие в насока - "Да,ама Израел не е държава,а незаконно окупирана палестинска територия,и Хитлер е светец,пък Сталин не е евреин,фашизма и национал-социализма са 1:1,а САЩ са поднебесния Рай,и ние сме в Ада,а Русия ни налива масло в огъня,изцедено от дебели китайки и кирливи индииски брамини"

Ай стига!!! :angry1

Думата Фашизъм не е ли малко изтъркана вече?

В съвременния свят има съвсем други проблеми - фашизма чесно казано

се споменава само във филмите и в изказванията на някои политици.

Проблем за нас е демографската криза:

и като българи и като европеици и като християнска държава.

Ние намаляваме катастрофално, Европа също - в началото на века е била 25% от световното население а сега е около 10%. Християнството се запазва като доминираща религия, но исляма бележи възход - за един век са станали два пъти повече.

Christian Muslim

1900 world population 26.9% 12.4%

1980 world population 30% 16.5%

2000 world population 29.9% 19.2%

2025 world population (PROJECTED) 25% 30%

@ bobo - добре казано!

Това е истината, българин е този, който спазва законите, уважава и не пречи на останалите,  който е полезен за държавата и останалите......

Българин е този ,който се чувства такъв :woot :woot това няма нищо общо с полезно и законност :sick :sick Ба ти нихилизма!!

LifeFeel , nick-a mi e bibleiski sadarja predoprejdenie :)

ot Salome - evreiska princesa poiskala glavata na Ioan krystitel ,koqto i podnesli na srebyren podnos .

i ot shalom ,koeto e pozdrav i ozna4ava "mir "..... i kato minat prez men se polu4ava Shalome. Mir ,korona i kryv :)

LifeFeel , nick-a mi e bibleiski sadarja predoprejdenie :)

ot Salome - evreiska princesa poiskala glavata na Ioan krystitel ,koqto i podnesli na srebyren podnos .

i ot shalom ,koeto e pozdrav i ozna4ava "mir "..... i kato minat prez men se polu4ava Shalome. Mir ,korona i kryv :)

Ти еврейка ли,уе?

Блах темата се изврати....Повтарям се за кой ли път.....Няма да поствам вече тука(в темата) :angry:

• 5 months later...

http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...=Райхстаг&st=40

No Comment!

P.S. Ако някой наистина иска да прочете нещо по тоя въпрос, да ми пише, ще му дам !

Тука няма смисъл да се поства. И най-интесресната и дълбока тема става на

безполезна лафаджийница за нула време.

Fa6izma e vid rasizam prosto s druga duma....

Kogato razlichnite ot nas ne im oturva neshto mnogo lesno zapochvat da govoriat za diskrimninacia i rasizam. Aide molia vi se gluposti govorite samo tuka.

Po temata: Svetat ne e zaplashen ot fashizam, po prostata prichina che sega ima Imperializum v liceto na USA и той реално си действа. Докато не умрат няколко десетки милиона американци няма да има промяна. Винаги е било така. Ко да си дърляме гласовете по глупави теми.

Дам съгласен съм с karaman и Oceansoul

"Фашизъм днес няма. Това американското си е по-скоро тъпизъм"

В демокрацията може да се гледа от много гледни точки включително и много заблуждаващи дезинформационни.

Историята се пише така както управляващите решат. По времето на комунизма е била една сега друга а по-късно може да бъде пак по-различна от тази в момента. Сигурен съм че по кралско време е била по-различна от горните две. Американски фашизъм ми звучи на Китайска демокрация в момента. Към расистите "Всеки свободен човек има правото да се самоопределя" от каква нация е (това може и на мен много да на ми харесва, но щом това е свободата така да бъде. Това трябваше да го допълня тъй като имаше едни изказвания...Не мога да цитирам точно какво гласеше хартата така мисля че беше) Конспирацията според мен е един вид дезинформация, но поглед от друга гледна точка. В началото и на мен ми беше трудо да я възприема, но се убедих, че може и да има доза истина защото четвъртата власт оказва някакво влияние на всеки, но те си казват тяхното мнение и то по този начин то влияе и на твоето(много примери един от тях е 25-я кадър). Американското влияние по целия сват и мен ме дразни ама кво и пука на Америка за това тя гледа Свободата(на хората като ги поробва в американския идеал и/или американската мечта). Нямам нищо против исляма имам против само срещу ислямските фанатици и срещу христианските сектанти(не знам дали фанатиците са такива и дали има ислямски секти де, но най-вероятно има). Религиата е един вид власт иначе нямаше да има Ватикана като държава въобще, а някои държави нямаше да управляват спрямо това какво повелява религията им.

Накрая ще кажа, че думичката фашизъм не е употребена правилно в темата и спорим напразно за нея. Темата е много широка затова спирам... да коментирам и се приготвям за мача.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...