Shalome Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 4e koi e kazal da ne pi6ete ,az nqmam ni6to protiv ,samo se pitah nqkoi ne6ta razmi6lqvaiki , no kakto vinagi 6a trqbva sama da si otgovorq ..ne 4e mi e trudno de Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 ми като гледам по тоя начин няма смисал и да го пъскаш последния пост да ни съобщиш че и сама можеш да си отговориш!Пък и явно не си прочела още от начало темата да видиш защо негодуваме може сега да погледнеш няма да ти навреди Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 абе в крайна сметка къв е топика? ся кво да казвам? че не ме кефят мъже с женско съзнание и неспособни да вземат решения и да си ги обосновават? или че ме кефи да гледам крака и задници и цици и всичко в готини дрешки - ми нали заради мен са ги облекли бе? и просто израз на дълбокото ми естетическо възхищение е репликата: "оле, п..ко ща скъсам!" например или колко са жените в този форум и имаме ли право мъжете на учстие в тази тема? или ще се затваря ли топика и може ли "шаломе" сама да си отговаря на въпросите или да си мисли на "глас" тук във форума. или.... абе ква е темата? я кажете да знам коя сюжетна линия да развия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Aide banda tochka po temata "Mogat li userite da postvat po temata" Priemam psuvni i obidi i zaplahi na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.