-J-U- Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Koi e nai gotiniq film praven po knigi na Стивън Кинг? Mnogo se zaribih po filmi praveni po knigi na Стивън Кинг. Za men nai qkite filmi sa : 1.Green Mile 2.The Shawshank's Redemption 3.Hearts in Atlantis Dai te i dr. filmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 аз много харесвам Стивън Кинг,той ми е любимия автор!!! всички филми правени по негови филми,смятам че са страхотни!!а пък 'куджо' няма да го забравя!!! искам само да добавя,че днес гледах'зеления път' и направо ме разби.страхотен филм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! трогна ме ,има и един такъв поучителен ,скрит замисъл.супер е !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Green Mile много ми хареса не знаех че е по Стивън Кинг - по принцип не ми е фаворит ама този филм е мн хубав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Всички филми правени по книги на Стивън Кинг са доста солиден провал. Удоволствието от оригиналните книги на този човек е несравнимо по-голямо. Да, верно е, че това е в сила за почти всички филмирани книги, но Кинг е някак си по-различен от масата. Единственият филм засега, който да се доближава поне мъничко до истината, това е "Капан за сънища" Link to comment Share on other sites More sharing options...
-J-U- Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Всички филми правени по книги на Стивън Кинг са доста солиден провал. Удоволствието от оригиналните книги на този човек е несравнимо по-голямо. Да, верно е, че това е в сила за почти всички филмирани книги, но Кинг е някак си по-различен от масата. Единственият филм засега, който да се доближава поне мъничко до истината, това е "Капан за сънища" <{POST_SNAPBACK}> Da to se podrazbira 4e edin film nikoga ne moje da nadmine knigata no filmite praveni po knigite na King sa napravo udovolstvie za du6ata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Da to se podrazbira 4e edin film nikoga ne moje da nadmine knigata no filmite praveni po knigite na King sa napravo udovolstvie za du6ata. <{POST_SNAPBACK}> Мисля че съм гледал и по-добре филмирани книги. Нещо на Стивън май не му излиза късмета... Но това си е мое мнение де, всеки има право да се кефи на филмите на Стивън Кинг. Аз също го правя. btw: Коментарът на самият Стивън Кинг за филма "Капан за сънища" беше, че това е най-добрият хорър правен по негова книга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Не знаех,че The Shawshank's Redemption е по Ст.Кинг!Филмът си заслужава! Една от любимите ми книги от него е "Подпалвачката" - гледал съм и филма и мисля, че е добър.Друг филм, по негова книга, направил ми впечатление е "Сомнабули", дори за секунди в кадър влиза и самият Стивън Кинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Зеленият път!!! просто е много- по добър от книгата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Не съм чел книгата "The Green Mile". Но филмът ме порази. Simply marvellous! Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 The Shawshank's Redemption- за мен това е най- добрият филм по книга на Стивън Кинг. Сещам се и за някои други филми, неспоменати до сега - "То", "Мъртва зона","Мизъри", но не са чак толкова впечатляващи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 1.Misery 2.The Shawshank's Redemption 3.The Dark Half Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerosis Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 The Green Mile, The Shawshank's Redemption и наскоро гледах Salem's Lot - не е лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Тъмната половина Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 The Showshenk's Redemption, The Green Mile, Rose Red, Secret windows, Dreamcatcher Link to comment Share on other sites More sharing options...
nigma Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 to qkoto go nqma we Rose Red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Abe ima mnoo iaki filmi po knigi na Stivun King ama moga da kaja nai tupia SOMNAMBULI.Tva e baxti prostia film Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 nikoi ne kazva ni6to za CHRISTINE.monoo me kefi tva film4e.M/u drugoto skoro razbrah 4e e po Stivan King Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 to qkoto go nqma we Rose Red <{POST_SNAPBACK}> Не съм сигурен какво се опитваш да ми напишеш ама ако го търсиш филма го има в wareza: http://www.warez.ru:8082/Movies9/Rose.Red.(2002)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Изкуплението Шоушенк и Зеленият път са едни от най-любимите ми филми!А друго на Стивън Кинг яко е Червена роза Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Firestarter Firestarter 2: Rekindled Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 The Grssn Mile,The Shawshank`s Redemption лично аз предпочитам книгите несравними са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Аз лично мисля, че зелената миля е добър, не толкова добър колкото книгата, мисля че не може да се сравнява книгата с филма, просто Стивън Кинг е страшен майстор успява да те държи до края в напрежение аз поне така усещам книгите, след всяка която съм прочел ми се иска да започна отново, с всяко препрочитане навлизаш все по дълбоко в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Всички филми по Ст.Кинг са пълне боклук.Както и самият той. Евтин манипулатор-ето какво е той. @Еви,ти нали си 6-и клас?Защо четеш тези неща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 "Сиянието" на култовия Стенли Кубрик /и отгоре на всичко в него участва Джак Никълсън/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Любим филм - "Изкуплението Шоушенк". Любима книга - "Мъртвата зона". HEKTIK, мнението ти не се вписва в идеята на стартирания пол. В тази тема се очаква да споделиш впечатление от филм на Стивън Кинг. Аз не видях възможен отговор, подобен например на този: "Мразя Стивън Кинг и всичко свързано с него!". А ти? Единствената логична цел, която аз откривам в написаното от теб е търсенето на конфликт. Това тук не се толерира. Въздържай се за напред от подобни мнения и остави другите да си живеят манипулирани, колкото и много да ти се иска да им помогнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.