CyberHill Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Значи притера е HP DeskJet 400 , като го мушна в PCто ХРто си го разпознава инсталира и т.н. Отварям си Word-а пускам да принтира и тука става следното : Варианти които се получават: 1. Казва че печата дърпа страници но те излизат празни. 2. Тръгва да печата но печата от зад на пред ( примерно 80 , 79 , 78 , 77стр и т.н. ) 3. Въобще не тръгва! Не ме дразни хич тоя притер , ама кажете къв може да е проблема. Аз мисля че е hardwere-н и за това потнах тук , но..... знам ли ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Това дето печата отзад напред, трябва да е някой червей Ама ти си умен и ще се справиш с проблема ----- А и доколкото схващам, не е за "Хардуер" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Драйвери, по мое мнение. Ако не са ти спешни, ще проверя довечера, имах някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Това дето печата отзад напред, трябва да е някой червей Ама ти си умен и ще се справиш с проблема ----- А и доколкото схващам, не е за "Хардуер" <{POST_SNAPBACK}> Ми незнам колко съм умен , ама го пробвах на още 1 PC там също е на ХР и там става така !?! Друго предположение имаш ли? Защото ме съмнява да е червей. @alchemy - Thanks. Ами до утре трябва да изпечатам едни работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product...8?=en&cc=us е от сайта на HP за тоз модел който си споменал - Deskjet 400. има и за Deskjet 400L: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product...8?=en&cc=us виж там кой е твоя. има "solve a problem" i "software&drivers" не ми се ровеше по-дълбоко за да ти посоча точно твойте шофьори. а на теб толкоз ли ти беше трудно да отвориш www.hp.com и да потърсиш там кво ще кажат по въпроса? свали там некви драйвери почети малко съвети от техните спецове и дано да се оправиш. успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Набързо намерих и качих това. Пробвай го, ако не стане, довечера със сигурност в къщи ще изровя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Това дето печата отзад напред, трябва да е някой червей Ама ти си умен и ще се справиш с проблема <{POST_SNAPBACK}> ето един полезен червей btw, принтера печата това, което му се подаде за печат, така че сигурно и на зиг-заг може да печата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Част от проблемите ги разреших. Обратното печатане и инсталирах нови драйвери. Но тъй като печата замазано , ми се струва ,че има нещо явно с шрифтовете. На Бъл е пълна скръб , на Англ. горе-долу се познават символите. Вие как мислите възможно ли е да е от шрифтовете или е механичен проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Шрифтовете нямат нищо общо. Не ги човъркай. По-скоро главата ми се струва, че е позасъхнала (т.е. дюзите). Свали я и внимателно, с намокрена с ВОДА мека салфетка, почисти отдолу така, че да няма петна (да е лъскаво). А може пък и мастилото да е на финала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Щом замазва, значи главата не е в ред. Не е софтуерен проблем. То така или иначе на НР мастилниците са с главите в тях. Малко са скъпи ама... offtopic: Купи си Канон , майтап да става. Не се връзвай offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 10x на всички. Ще го мъча още малко щото ми писна вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 ... да те оттърва от него за 10-на лв. ако искаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 ... да те оттърва от него за 10-на лв. ако искаш? <{POST_SNAPBACK}> Той не е мой , взех го защото имам едни неща за принтиране , ама ГРЕДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Под Win95 печата перфекно Ба мааму edit: Вкарах го в пътя! Сложих му на хайвана по стари драйвери и тръгна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 А обратното печатане е от Word-а и е много удобна функция Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Шрифтовете нямат нищо общо. Не ги човъркай. По-скоро главата ми се струва, че е позасъхнала (т.е. дюзите). Свали я и внимателно, с намокрена с ВОДА мека салфетка, почисти отдолу така, че да няма петна (да е лъскаво). А може пък и мастилото да е на финала. <{POST_SNAPBACK}> Mislq che tochno tova e problema, imam printer HP 1120c i toi kato pochne da mu svurshva glavata se durji malko stranno, po otnoshenie na pechataneto ot zad na pred moq go prai sushtoto i tova si mislq che e ot draiverite, koito XP to kachva. Probvai da namerish nqkakvi draiveri razlichni ot tiq na XP i vij kak se durji, no mislq che nqma da imash problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 А обратното печатане е от Word-а и е много удобна функция <{POST_SNAPBACK}> Сигурно , ама аз не съм печатал много и ми беше проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.