Jump to content
BulForum.com

Проблем с HP DeskJet 400

Recommended Posts

Значи притера е HP DeskJet 400 , като го мушна в PCто ХРто си го разпознава инсталира и т.н. Отварям си Word-а пускам да принтира и тука става следното :

Варианти които се получават:

1. Казва че печата дърпа страници но те излизат празни.

2. Тръгва да печата но печата от зад на пред ( примерно 80 , 79 , 78 , 77стр и т.н. )

3. Въобще не тръгва!

:angry1 Не ме дразни хич тоя притер , ама кажете къв може да е проблема.

Аз мисля че е hardwere-н и за това потнах тук , но..... знам ли ???

Това дето печата отзад напред, трябва да е някой червей :P Ама ти си умен и ще се справиш с проблема ;)

-----

А и доколкото схващам, не е за "Хардуер" :)

Това дето печата отзад напред, трябва да е някой червей :P Ама ти си умен и ще се справиш с проблема ;)

-----

А и доколкото схващам, не е за "Хардуер" :)

Ми незнам колко съм умен , ама го пробвах на още 1 PC там също е на ХР и там става така !?!

Друго предположение имаш ли? Защото ме съмнява да е червей.

@alchemy - Thanks. Ами до утре трябва да изпечатам едни работи.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product...8?=en&cc=us

е от сайта на HP за тоз модел който си споменал - Deskjet 400.

има и за Deskjet 400L:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product...8?=en&cc=us

виж там кой е твоя. има "solve a problem" i "software&drivers" не ми се ровеше по-дълбоко за да ти посоча точно твойте шофьори. а на теб толкоз ли ти беше трудно да отвориш www.hp.com и да потърсиш там кво ще кажат по въпроса?

свали там некви драйвери почети малко съвети от техните спецове и дано да се оправиш. успех.

:lol: :lol: ето един полезен червей :lol: :lol:

btw, принтера печата това, което му се подаде за печат, така че сигурно и на зиг-заг може да печата. :P :lol:

Част от проблемите ги разреших.

Обратното печатане и инсталирах нови драйвери.

Но тъй като печата замазано , ми се струва ,че има нещо явно с шрифтовете.

На Бъл е пълна скръб , на Англ. горе-долу се познават символите.

Вие как мислите възможно ли е да е от шрифтовете или е механичен проблем?

Шрифтовете нямат нищо общо. Не ги човъркай. По-скоро главата ми се струва, че е позасъхнала (т.е. дюзите). Свали я и внимателно, с намокрена с ВОДА мека салфетка, почисти отдолу така, че да няма петна (да е лъскаво). А може пък и мастилото да е на финала.

Щом замазва, значи главата не е в ред. Не е софтуерен проблем. То така или иначе на НР мастилниците са с главите в тях. Малко са скъпи ама...

offtopic:

Купи си Канон :P , майтап да става. Не се връзвай

offtopic

Шрифтовете нямат нищо общо. Не ги човъркай. По-скоро главата ми се струва, че е позасъхнала (т.е. дюзите). Свали я и внимателно, с намокрена с ВОДА мека салфетка, почисти отдолу така, че да няма петна (да е лъскаво). А може пък и мастилото да е на финала.

Mislq che tochno tova e problema, imam printer HP 1120c i toi kato pochne da mu svurshva glavata se durji malko stranno, po otnoshenie na pechataneto ot zad na pred moq go prai sushtoto i tova si mislq che e ot draiverite, koito XP to kachva.

Probvai da namerish nqkakvi draiveri razlichni ot tiq na XP i vij kak se durji, no mislq che nqma da imash problem.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...