trent Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Ами картата е ASUS V8200T5 Delux VIVO, със всички екстри кабели оригинални игри, 3D очила, пълен Retail пакет. Не е клoквана и е със стандартното охлаждане, ползвал съм я около 3 месеца. Цена - 100лв коментари приемам във разумни граници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 мерак ми е да я поползвам малко навит ли си да си ги сменим за малко ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 Ако някой иска пресни снимки може да ги намери тук: http://elf4e.norkahides.com/gallery/album06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 мерак ми е да я поползвам малко навит ли си да си ги сменим за малко ? <{POST_SNAPBACK}> Такава карта не ми е минавала през ръ4и4ките ),много бих се зарадвал да я пома4кам и аз малко ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Добра е картата но скъпа ВЪПРЕКИ че е VIVO Това ли е окончателната и цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 e, както съм казал възможен е коментар по-цената в разумни граници но, до сега никой не предлага нищо конкретно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 SOLD !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.